RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

13 дивовижних фактів про секс і його наслідки


Думаєте, статеве просвітництво актуальне тільки для нетямущих підлітків? Перш ніж відповісти на це питання, ознайомтеся з кількома фактами, які ми для вас підготували, і ви зрозумієте, що щодо деяких з них точно навіть близько уяви не мали, що таке буває…

♥ Факт 1
Марокканський правитель, який потрапив на трон ще в першій половині XVIII століття, опинився в Книзі рекордів Гінесса як найбільш плідний батько в історії людства. Згідно із записами, він дав життя як мінімум 342 дівчаткам і 525 хлопчикам, а до 1721 року кількість його спадкоємців чоловічої статі збільшилася аж до 700.

♥ Факт 2
У питаннях старанного продовження роду жінкам, звичайно, важко хоч трохи наздогнати сильну стать, але й тут є свої дивовижні рекорди. У тому ж XVIII столітті одна з наших співвітчизниць явила світові 69 дітей (!) В результаті 27 вагітностей. Відважна жінка народила 16 пар двійнят, 7 разів виношувала трійнят, і 4 рази на світ у неї з’являлися відразу по чотири малюка. Уявіть, але ніякого ЕКО і таблеток тоді ще й близько не було! Ось як треба підіймати демографію в країні.

♥ Факт 3
Сучасні чоловіки, на жаль, вже далеко не такі плідні, як марокканські шейхи. Згідно з медичними даними, 5% 40-річних чоловіків страждають від ериктильної дисфункції, а після 65-і їх частка зростає до 15-25%.

Вражає ця недуга й молодих: як показало недавнє дослідження американських урологів, приблизно чверть чоловіків від 18 до 25 років коли-небудь стикалися з проблемами з ерекцією.

♥ Факт 4
Психологи кажуть, що частою причиною невдалого статевого досвіду стає невірний настрій і комплекси. Так ось, для тих, хто так само не впевнений в своїх чоловічих силах і "достоїнства" є хороша новина: розмір, всупереч чуткам, таки не має ніякого значення. По-перше, згідно з соцопитуванням, проведеним в Америці, набагато більше значення вимірам в сантиметрах надають самі чоловіки – більшості ж жінок абсолютно все одно. А по-друге, середній (тобто нормальний!) розмір пеніса в ерегованому стані становить від 12 до 14 сантиметрів, а не 20 см, як привикли жартома називати той орган, про довжину якого йде мова. Так що "приголомшливі" зовнішні дані порноакторів – зовсім не привід засмучуватися і комплексувати. Лише 5-7% чоловіків мають довжину статевого органу значну більшу за середньо-статистичну.

♥ Факт 5
Сексуальні комплекси, на жаль, знайомі не тільки чоловікам. Як з’ясували британські соціологи, практично половина сучасних жінок настільки невпевнені в собі, що вважають за краще займатися сексом … тільки в стані алкогольного сп’яніння! А 6% опитаних взагалі зізналися, що ще жодного разу не вступали в статевий зв’язок на тверезу голову. Основні причини "інтимного алкоголізму" – бажання набратися хоробрості і "дотримання традицій романтичної обстановки". Однак, деяким дамам, мабуть, просто не до вподоби фізична близькість з чоловіками, висунули припущення вчені. 14% представниць слабкої статі не можуть навіть заснути поруч з партнером, якщо на сон грядущий не вип’ють вина.

♥ Факт 6
Не менш сумну статистику надали дослідники американської компанії – виробника гігієнічних засобів для жінок. Виявляється, трохи більше 10% жінок регулярно займаються сексом … проти свого бажання. Причому мова аж ніяк не про насильство, а про традиційні подружні обов’язки! Кожна 9-а з опитаних дам заявила, що інтим – це взагалі мало не гірше ніж прання або прибирання, а ще аналогічна кількість респондентів назвала секс "дратівливою перешкодою" в їхньому житті.

♥ Факт 7
Беручи до уваги вищезазначене ставлення заміжніх жінок до сексу, нема чого дивуватися, що кожна 10-я сімейна пара вважає за краще спати в окремих ліжках. Принаймні, так стверджують співробітники Національного фонду досліджень сну в Англії.

♥ Факт 8
Невпевненість в собі і можливе розчарування не заважає представницям прекрасної статі розлучатися з невинністю в середньому в 17 з половиною років. Такі дані показало дослідження Інституту Кінсі в Каліфорнії (США). Для чоловіків же приблизний вік вступу в статеве життя становить трохи менше 17-и. В Україні ця статистика майже така сама: жінки в 17-18, чоловіки в 15-16.

♥ Факт 9
Всупереч поширеній думці, аж ніяк не всі чоловіки завжди досягають оргазму під час сексу. За даними Національного дослідження здоров’я і соціального життя Великобританії, тільки 75% представників сильної статі можуть похвалитися регулярними успіхами. Серед жінок же цей показник ще менше: лише 29% британок заявили, що отримують задоволення при кожному статевому контакті. Не знаємо чи на радість, чи на жаль, але в нас такі дослідження ще не проводилися, тож поки можемо вважати, що в нас ситуація трішки краща, за британську.

♥ Факт 10
Поняття "дружнього сексу", схоже, стає нормою серед сучасної молоді. Під час опитування в Державному Університеті Уейна в США дві третини студентів розповіли, що вступали в інтимний зв’язок без всяких зобов’язань, просто "по-дружньому". Українські студенти теж підтвердили, що дозволяють собі такий "відпочинок", бо, як стверджують вони ж, життя нині надто переповнене стресами, а секс саме те, що найпростіше допомагає їх знімати.

♥ Факт 11
Ще один показник, за яким чоловіки злегка обігнали жінок – це середнє число статевих партнерів. Сильна стать, за даними Центру статистики національного здоров’я США, як правило встигає "ближче познайомитися" з 7-ми жінками протягом життя, а ось кількість інтимних "інтрижок" для дам становить 6.

♥ Факт 12
Втім, в чомусь сучасні жінки стають все більш і більш мужніми, принаймні, в питаннях, що стосуються їх потомства. Так, якщо на початку 60-х приблизно 44% працюючих жінок не брали тривалої відпустки на період вагітності, то в 2000-х частка таких відважних матусь зросла до 66%.

♥ Факт 13
Розвиток медичної науки і технологій не сильно допомогли людству в питаннях безпечного сексу. Згідно зі статистикою, кожна 2-а в світі жінка так чи інакше заражується вірусом папіломи людини (ВПЛ), і в 10% випадків це обертається розвитком захворювання. Одна з форм вірусу (найменш небезпечна) викликає відносно нестрашні шкірні бородавки, а ось інша може привести до розвитку раку шийки матки, від якого в Україні щорічно помирає понад тисячу жінок. Передається інфекція статевим шляхом і чоловікам, які, до речі, ніяких онкологічних наслідків у цьому випадку не мають.

Ось така ще одна сторона є у такої прекрасної справи, як секс. Проте, якщо бути обережним і не забувати про безпеку, секс буде приносити лише задоволення, чого ми вам і бажаємо! ;)
Редактор: diana_vataman
19-09-2018, 00:59
Коментарів 0 Переглядів 5 677

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.