RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Краса - страшна сила: які знаки зодіаку зводять чоловіків з розуму

Краса — штука тонка, особливо коли мова заходить про представниць прекрасної статі. Виявляється, мила оболонка ще нічого не говорить про жінку. Але зірки ризикнули розповісти про найкрасивіших за гороскопом. Тобі напевно буде цікаво дізнатися, які особливості представниць кожного знака Зодіаку не дають чоловікам спокою.

ОВЕН

Жінки-Овни настільки яскраві, що їм можна навіть нічого не робити. Представниці цього знаку запам'ятовуються з першого погляду. Вони люблять яскраві вбрання, але привертають до себе увагу не одягом, а усім виглядом: у ньому поєднуються життєлюбність, оригінальність, бажання бути коханою і водночас виклик.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці неймовірно чарівні і м'які на перший погляд. Лише через деякий час чоловіки починають помічати, що за цією м'якістю криється сильна і вольова натура. Жінки-Тельці володіють прекрасним смаком, тому завжди виглядають прекрасно і природно. Вони вміють підбирати відтінки і кольори як ніхто інший.

БЛИЗНЮКИ

Жінки-близнюки можуть бути різними, вони часто змінюють образ і модель поведінки, причому іноді дуже кардинально. Вони виглядають так, як підказує їм світовідчуття на даний момент. Очевидно одне — таку жінку важко не помітити серед інших.

РАК

Жінки-Раки — натури витончені й оригінальні, що відбивається на їхній манері одягатися і фарбуватися. Вони не люблять занадто помітні і яскраві образи, зате вміють підкреслити свій наряд біжутерією або аксесуаром — і запросто переплюнуть багатьох, здавалося б, більш помітних жінок.

ЛЕВ

Левиці вміють користуватися своєю красою, навіть якщо вона у них відсутня! Парадокс, але так і є: навіть якщо вони не володіють ідеальними рисами і фігурою, все одно здаються оточуючим дуже красивими. Можливо, причина в їхній природній чарівності, яка впадає в очі, варто їм лише посміхнутися.

ДІВА

На жінок-Дів просто приємно дивитися. Навіть якщо їх краса не вписується в стандартні рамки, оточуючі все-одно ними захоплюються. Все тому, що представниці цього знака знають, як правильно себе подати. Вони ретельно стежать за собою, за своєю шкірою і фігурою, тому від них так і віє чарівною свіжістю.

ТЕРЕЗИ

Жінки цього знаку наділені красою, притаманною древнім богиням. У них виразне обличчя і дуже красиві руки. Потрібно відзначити, що іноді Терези самі псують свій гармонійний образ вибором одягу або кольору волосся, але вони швидко виправляються. До того ж вони дуже артистичні, що додає їм додаткову чарівність.

СКОРПІОН

Жінки-Скорпіони неймовірно привабливі. Вони, як правило, вважають себе досконалістю. Парадокс у тому, що їхня краса не звичайна, а, швидше за все, екзотична. А якщо до цього додати чуттєвість, яка притягує до них чоловіків наче магнітом, виходить вибухонебезпечна суміш.

СТРІЛЕЦЬ

Жінки-Стрільці володіють такою харизмою, що їх зовнішність навіть не має значення: їх люблять майже всі. Якщо ж представниця цього знаку красива, то пройти повз неї просто неможливо. Біда лише в тому, що Стрільці дуже часто лінуються приділяти належну увагу своєму зовнішньому вигляду.

КОЗЕРІГ

Представниці цього знаку володіють зовнішність на любителя, хоча їх абсолютно не турбує, що вони можуть комусь не подобатись. Вони з легкістю створюють свій оригінальний стиль, який може навіть стати новою модою. Їхні риси не мають значення, оскільки вони краще за інших уміють піднести себе грамотно.

ВОДОЛІЙ

Представниць цього знаку можна порівняти з оригінальними картинами, про які мріє багато колекціонерів. Вони не тільки привабливі зовні: у них всередині ніби сяє світло, яке притягує чоловічі погляди, незалежно від того, чи жінка-Водолій у звичайній футболці, чи у вечірньому вбранні.

РИБИ

Представниці цього знаку є одними з найкрасивіших в зодіакальному пантеоні. Вони привертають чоловіків не тільки зовнішністю, але і таємничістю образу. Вони ніколи не дозволять собі кричущих або вульгарних нарядів, а їх вигляд завжди ретельно продуманий і гармонічний.
Редактор: diana_vataman
18-09-2018, 21:33
Коментарів 0 Переглядів 5 338

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.