RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

10 фактів про секс, які обов'язково треба знати

У сексі завжди є куди рости і вдосконалюватися, адже на кону - якість оргазму, одного з найпотужніших і приємних у світі відчуттів. Ну, і емоції. Це часто набагато важливіше за оргазм. Тому потрібно вивчати не тільки своє тіло, але й знати деякі факти про секс, які здаються простими істинами, але на ділі ніколи зайвими не будуть.

Збуджений чоловік не помітить твоїх недоліків
Заросла лінія бікіні, зайва жирова складочка, розтяжки... Все це важливо для нас, дівчат, які щодня критично вивчають себе у дзеркалі. Чоловікові, який пристрасно бажає тебе, абсолютно байдуже все, крім твоєї пристрасті і збудження. Тим більше, якщо він вже опинився з тобою в ліжку, то навряд чи його злякає твій целюліт або маленькі груди.

Секс у м'якому, свіжому, зручному ліжку недооцінюють
Звичайно, ви - суперсучасна і прогресивна пара і пробували робити це в туалеті літака, в кіно, на пляжі і на лавці серед білого дня. Але, правда, спробуйте любити один одного традиційно - в ліжку. Давним-давно психологами доведено, що секс в ліжку - найзручніший варіант. І фізично, і морально.

Еро-стереотипи дійсно працюють
Пелюстки троянд, арома-свічки, ванна з пінкою, шампанське... Банально? Так, звучить занадто солодко і примітивно, але все одно приємно, правда? І якщо можна героїням любовних романів, то чому тобі не можна? Іноді грубий і жорсткий секс також корисно розбавити "ваніллю".

Не порівнюй з іншими
Хлопець подружки може 10 разів за ніч? А у чоловіка колеги ерекція з'являється за 1 секунду, і оргазми він їй доставляє одним лише дотиком? Не варто займатися порівняннями і підлаштовуватися під інших людей. Стандартів у ліжку не існує. Найважливіше - щоб секс з твоїм партнером приносив задоволення вам обом.

Чим більше у тебе хорошого сексу, тим частіше і більше його хочеться
Все просто - "післясмак" задоволення змушує хотіти переживати його знову і знову. Це як улюблене тістечко. Навіть якщо ти не такий голодний, одна лише думка про ці ласощі не відпускає, поки не потрапить тобі на язик знову. Це не манія - це природа.

Не варто соромитися своїх сексуальних бажань
Не дивно, що в 2018 році, в епоху високих технологій, хтось ще соромиться говорити про секс. Сміливо говори партнеру, коли тобі хочеться сексу, де і як тобі його хочеться. Чоловіків шалено збуджує, коли жінка хоче його і не соромиться це показати.

Жінці потрібен час, щоб налаштуватися на сексуальний лад
Після важкого робочого дня ти одним помахом пальця не можеш перетворитися на секс-богиню. Поясни хлопцю, що тобі потрібен час, щоб трохи відпочити. Звичайно, пристрасть може накрити будь-якої миті, незалежно від втоми, але іноді і тобі потрібен час.

Мастурбація - це прекрасно, навіть при наявності постійного партнера

І нічого ганебного в цьому немає. Задовольняти себе можна і на самоті, і в присутності партнера. Взаємні ласки можуть перетворитися на захоплюючу сексуальну гру.

Думати про оргазм - найкращий спосіб його не досягти
"Чому так довго? Чому я ще не закінчила? Може, він мені не підходить? Чому з іншим було швидше?". Жени геть подібні думки! Вони забивають тобі голову і відволікають. Фокус повинен концентруватися на задоволенні, а не на непотрібних ідеях, які тільки заважають.

Іноді все, що вам обом необхідно, - просто разом поспати
Саме "поспати", а не "переспати". Кожна ніч не обов'язково повинна завершуватися пристрасними актами любові. Відносини розвиваються, і сон в обіймах тепер може зблизити вас не гірше одночасного оргазму.
Редактор: diana_vataman
11-09-2018, 00:47
Коментарів 0 Переглядів 8 268

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.