RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Кожна мама і кожен тато хоче, щоб їхня дитина була найрозумнішою, найкмітливішою, найуспішнішою. Завдання нашого Центру – з самого раннього віку розвинути у дитині здібності, сформувати життєвонеобхідні навички і розкрити потенціал, про який батьки, іноді, навіть не здогадуються.

У цій статті ми постараємося відповісти на питання: у чому ж переваги Центру дитячого розвитку "ІриСкА", з якого віку потрібно віддавати дитину на навчання і для чого це дитині потрібно?

10 причин, чому дитині варто відвідувати заняття у центрі розвитку дитини ІриСкА (на правах реклами)


Центр розвитку дитини "ІриСкА" пропонує заняття не тільки для дошкільного та молодшого шкільного віку, а й для найменших діток. У чому ж користь або переваги раннього розвитку для дітей у віці 1, 3, 5 або 10 років?

1. Соціалізація.
Погодьтеся, що спілкування з однолітками – це важлива частина розвитку. У "ІриСці" малюки освоюють навички спілкування у групі з однолітками, вчаться проводити час без батьків і знайомляться з дисципліною – що буде абсолютно не зайвим, коли дитина піде у дитячий садок, а згодом у школу.

2. Інтерес до навчання. У різному віці у дітей різні здібності і потреби щодо навчання. У нашому Центрі Ваша дитина отримає саме ті навички і знання, які потрібні їй саме зараз.

3. Професіоналізм педагогів.
Вчителі та вихователі, які працюють тут – це фахівці з відповідною (психологічною, педагогічною) освітою і досвідом роботи. Вони здатні забезпечити цікавий і захоплюючий процес навчання, що враховує всі потреби юної особистості. А ще вони постійно навчаються чомусь новому, щоб бути ближчими до діток, так би мовити – "у тренді".

4. Підготовка до садочка та школи. У "ІриСці" є безліч занять для дітей: розвиваючі ігрові заняття, навчання іноземної мови, академія креативності та багато іншого. Іншими словами, регулярні відвідини Центру – це запорука гарної підготовки до майбутнього загальноосвітнього навчання.

10 причин, чому дитині варто відвідувати заняття у центрі розвитку дитини ІриСкА (на правах реклами)


5. Використання методик провідних педагогів. Опрацювавши низку методичних посібників, переглянувши купу навчальних матеріалів, відвідавши незліченну кількість тренінгів та семінарів, наші педагоги обрали найкраще з кожної педагогічної системи та активно впроваджують їх на практиці!

6. Різноманітність. Діти швидко ростуть, у них швидко змінюються інтереси і потреби: іграшка, цікава дитині сьогодні, може виявитися непотрібною через тиждень. Тому, купувати всі іграшки і розвиваючі матеріали поспіль не має сенсу.

Простіше віддати дитину у центр розвитку, де є розмаїття цікавих іграшок та розвиваючих матеріалів для різних вікових категорій. А ще тут величезне різнобарв’я свят, майстер-класів, піжамних вечірок, марафонів та розіграшів подарунків. З таких заходів безмежно щасливими виходять діти будь-якого віку.

7. Профілактика захворювань малюка.
Надзвичайно важливо, що малюк повертався із заняття ще здоровішим та в ще кращому настрої, ніж прийшов!

Тому кожне заняття, тривалістю в годину, має дві перерви: танцювальну розминку (де дітки вивчають нескладний танок та пісеньку) та ортопедичну розминку (ходять по каштанчиках, дерев’яних стовпчиках та спеціальних ортопедичних ковричках та ін.) Також ми використовуємо елементи СуДжоу-терапії, а саме точковий масаж для пальчиків малюків.

8. Економія сил і часу. Для батьків, якщо вони не професійні педагоги і не дитячі психологи, розібратися у всіх напрямках навчання – не так-то просто. Тоді як в "ІриСці" фахівці можуть проконсультувати, вибрати потрібні дитині ігри, навчальні матеріали та напрямки розвитку.

9. Турбота про здоров’я дітей. Ми проводимо щоденні вологі прибирання у ранковий та обідній час, між заняттями вмикаємо кварцування та провітрюємо кімнати, в нас завжди працює зволожувач повітря, а горизонтальні поверхні щодня протираються спеціальним дезинфікуючим засобом!

10. Любов! Тут без коментарів! Адже діти – це сенс життя, а як можна не любити життя? На занятті в атмосфері тепла та любові, завжди щира віддача малят дарує нам найкращі результати свого розвитку!

10 причин, чому дитині варто відвідувати заняття у центрі розвитку дитини ІриСкА (на правах реклами)


І пам'ятайте про головне. Вашій дитині повинно бути цікаво і комфортно. Не настільки важливо, якими перевагами може похвалитися дитячий центр, набагато важливіше – щоб ваша дитина проводила тут час із задоволенням і їй було що розповісти Вам після занять. Не змушуйте дитину відвідувати заняття – адже дитинство у кожної людини буває тільки один раз, і важливо знайти баланс між розвитком малюка, підготовкою до школи і дозвіллям.

Наостанок ще одна маленька відповідь на питання:

"Навіщо нам центр розвитку дитини?"

Як сказала одна мама: "Вдома я не даю дитині горох - його потім вимітати з усіх кутів доводиться. Я не даю йому фарби - вона малює на шпалерах. Я не даю їй пластилін - у нас пухнасті килими". І, незважаючи на весь абсурд цієї фрази, ми десь в глибині душі все ж змушені погодитися: адже, правда, буває, ми обмежуємо дітей в творчих поривах якраз по тій самій причині, що нам не хочеться втретє за день діставати пилосос і хапатися за ганчірку для підлоги. Тому ласкаво просимо в Центр розвитку дитини "ІриСкА" – тут у дитини багато вільного простору і відчуття волі!

10 причин, чому дитині варто відвідувати заняття у центрі розвитку дитини ІриСкА (на правах реклами)


Наш Центр працює з дітками від 1 до 10 років за такими напрямами:

• Загальний розвиток (від 1 до 4 років)
• Англійська для малечі (від 1,5 до 4 років)
• Англійська мова (від 3 до 10 років)
• Підготовка до школи (від 4 до 6 років)
• Ритмічно-танцювальна гімнастика ( від 3 до 6 років)
• Вокал (від 3 до 10 років)
• Ейдетика + (від 4 до 8 років)
• Ментальна арифметика (від 5 до 10 років)
• Академія креативності (від 3 до 10 років)
• Арт-релакс з психологом (від 3 до 10 років)
• Міні-садок (від 2 до 6 років)

Наша адреса: вул. Руська, 229а

У Facebook: Центр розвитку дитини "ІриСкА" (https://www.facebook.com/iriskacenter)

В Instagram: @iriskacenter, #ІриСкА

Ви дочитали статтю до кінця?
Вітаємо – тільки для найуважніших батьків кодове словосполучення "ІриСка – щаслива сім’я". Скажіть його адміністратору і відвідайте протягом тижня від дати публікації статті будь-яке пробне заняття безкоштовно.
Редактор: Марія Фернюк
7-09-2018, 08:54
Коментарів 0 Переглядів 7 668

Теги -

23-річний прикордонник, попри пережите, повернувся на службу





Військовий вже був на пенсії, але все одно став на захист України

Хлопці вийшли зі спеціалізованого навчального закладу і досі не повернулися
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.