RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Божевільний гороскоп. Який знак зодіаку менше всього дружить з головою

Не бажаєте розширити свої пізнання про вплив зірок на людину? Відомо, що робить кожен знак зодіаку, коли його осягає пипець або він закидається волею долі на безлюдний острів, а як щодо адекватності і навіженки?

ОВЕН
Відомо, що Овнові впасти в поганий настрій вистачить однієї секунди, але страшніше, коли у них починає їхати дах. Тут на обличчя психоз особливого виду – маніакально-депресивний. Ось він за бритву хапається з диким бажанням перерізати собі вени. А може його накрити і мізантропічна злість, що викликає у нього бажання з’їздити по рогах от тим козлам. Бац! Секунда і Овен вже в ейфорії, охоплений бурхливою ​​спрагою діяльності, радістю і піднесенням – будь-яку гору згорне і будь-який океан перепливе. Рано радіти, приплив життєвих сил відноситься до психічного захворювання.

ТЕЛЕЦЬ
У нього два шляхи звихнутися: дівчата і гроші (чоловічий варіант), гроші і мужики (жіноча версія, хоча тут цілком може бути трійка: мужик, баба і гроші, оскільки дівчина-Телець часом буває більше чоловіком, ніж більшість мужиків). Загалом, є бажання, залишилося Тельцям їх звести в культ і задовольняти їх до втрати пульсу. Як це проявляється? Та практично ніяк. Різниця в поведінці для багатьох залишиться не помітною.

БЛИЗНЮКИ
Терпіння і ще раз терпіння вам, близьким, друзям і співчуваючим, яким пощастить потрапити в оточення Близнюків. Хто ваш співрозмовник – Близнюк або одна з його множинних особистостей всередині них – вам не судилося дізнатися. Божевільним Близнюкам вірити забороняється, оскільки на одну дію у них мільйон версій. Каже, що вихоплює він їх з хору голосів, що дзвенять в його голові. Це, друзі, шизофренія.

РАК
Астрологи зуб дають, що вступить Рак у дружній союз з Рибами. Не варто своє волосся ставити дибом, зайшовши на вогник до Раку і побачивши його в амулетах від п’ят до маківки в оточенні черепів, кришталевих куль, захисних пентаграм, свічок, Впивши свій погляд у карти Таро. І піти тобі не вдасться, не дізнавшися про своє майбутнє на найближчі 55 хвилин і який колір у твоєї аури.

ЛЕВ
"Дуже приємно, – Цар". Фраза з к/ф "Іван Васильович змінює професію"? Ні, це про Левів. Манією величі страждає це зодіакальне звірятко. Автоматом всі навколишні сприймаються васалами, що з’явилися на світ з метою потурати примхам царя звірів. Йому щиро невтямки з якої радості хтось не зволив коритися і буде справедливо чекати виконання очікуваного. За що може заробити по гриві від своїх "підданих", таке протверезіння приведе його на мить в нормальний стан, однак при маломальскому послабленні хвороба повернеться.

ДІВА
Як правило, дах тримає шлях в побутову сферу життя. Так, боячись мікробів, Діва буде драїти нещадно свої руки милом, гелем і шампунем, потім переключиться на весь будинок, віддраїла навіть найвіддаленіші закутки. А може, візьметься за розкладання на атоми кожного продукту, перш підбивши кількість калорій і вивчивши чи містяться в ньому шкідливі речовини. Або ще варіант: скрупульозно буде зводити баланс доходів і витрат, надмірно переживаючи за останні. Гаразд, якщо насолоджувалися Діви цим задоволенням на самоті. А то, як правило, рахувати і розкладати повинні оточуючі, яким Діва буде виносити мозок чайною ложечкою, поки не заспокоїться.

ТЕРЕЗИ
Скучили за приступами тривожності і хронічної нерішучості? Терези нагадають! Як страшно жити – може впасти на голову що-завгодно від цегли до презерватива, а гаманець поцуплять, а будинок під три чорти злетить у повітря? А вдома кран залишився відкритий? При необхідності прийнятті якого-небудь життєво важливого рішення, наприклад, обговорення з начальством підвищення з/п, Ваги займуться внутрішнім спором, визначаючи чи їм треба це чи ні, вийде, а може не вийде? Найпростіше рішення викличе у них серйозне занепокоєння. А то дійде до того, що повториться історія з мулом, перед носом якого поклали дві абсолютно ідентичні купки сіна. Історія свідчить, що він довго вирішував, з якого стогу влаштувати собі обід, поки страшенно не зголоднів.

СКОРПІОН
Параноя цей знак накриває і в нормальному житті. У хронічній формі їхнє життя схоже на анекдот:
Приготувавшись спати, лежать на ліжку дід і баба:
– Діду, а ти двері закрив на верхній замок?
– Закрив.
– А на середній замок?
– Закрив;
-А На нижній не забув;
– Закрив;
– А на ланцюжок;
– Дідько, забув!
– Приїхали! Приходь, народ налітай, бери, що хочеш!

СТРІЛЕЦЬ
Тут клаустрофобія – боязнь закритих приміщень і нав’язливий страх. І як виживати в місті, накажете? Місто, як величезний мурашник. А він мріє про коня, на якому поскакав би в чистеє поле, де шелестить трава і місяць освітлює сріблястим світлом його шлях.

КОЗЕРІГ
Загроза таїться в одноманітності і рутині. Однак Козерогові одноманітність до фені, тому він і не помітить, що звихнувся. Зате це буде виразно очевидно для близьких і друзів. Проте спроби оточуючих внести в життя Козерога різноманітність, наткнуться на виставлені штики.

ВОДОЛІЙ
Тут повне роздолля, на вибір вид і форма. Водолій такий сприйнятливий, настільки відкритий, що нічого не варто похитнути його або вплинути на нього. Складніше не вплинути. У цьому випадку Водолій, не помічаючи своїх смітинок в оці, побачить колоди в очах своїх знайомих. І цей параноїк визначить для себе роль рятівника людства або займеться досягненням благості душевної і проясненням.

РИБИ
Цей знак з тендітною душевною організацією в кращому випадку може розраховувати на затяжну депресію. При найгіршому сценарії дружня віртуальна листування з позаземними істотами уві сні обернеться щоденними планерці і спілкуванням з реальності з нелюдським розумом. Не звертайте уваги на всякі там голосу і духи. Немає причин для занепокоєння. Просто треба буде потім видати книжку на цю тему, можливо станете черговий месією. Валом тих, зсунутих по фазі, кому не сидиться на Землі, їм Місяць подавай і щоб поговорити з позаземним розумом. Або тих, хто бажає в ЗМІ довідатись, що людству заманулося перейти з матеріальної форми свідомості (буття) в високодуховне і багатовимірне.
Редактор: diana_vataman
8-09-2018, 21:38
Коментарів 0 Переглядів 4 553

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.