Як би дитина пручалася і відмовлялася від сніданку, він їй просто необхідний. Активність дитини впродовж всього дня забезпечує саме перший прийом їжі, який повинен містити необхідні мікроелементи та вітаміни.
Сніданок необхідно готувати самостійно, зазначає лікар-педіатр Валентина Антонова ГолосUA. Все тому, що готові пластівці містять велику кількість цукру, а їх корисність ставиться під сумнів, передає molbuk.ua з посиланням на 24 канал.
Вівсянка
Цей продукт багатий вітамінами, білками, вуглеводами. Вівсянка перетравлюється досить повільно, а глюкоза надходить у кров повільно та невеликими порціями. Такий сніданок гарантує те, що дитина буде ситою до наступного перекусу або обіду.
Можна також посипати кашу свіжими ягодами та фруктами, додати трішки варення.
Гречана каша з молокомПедіатр зазначає, що таке поєднання продуктів є ідеальним. Частина корисних речовин знижується і засвоюється тільки завдяки молоку.
Паровий омлет
Діти потребують підвищеної дози білка. Тому кілька разів на тиждень готуйте яйця з овочами на пару.
Домашній сирЦе безпрограшний варіант сніданку, оскільки він містить білок та кальцій, які необхідно організму, що росте. До сиру можна додати свіжі ягоди чи фрукти, а також можна полити його медом.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
27-08-2018, 00:05
0
2 177