RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що розповість про чоловіка його улюблена поза в сексі

Навіть якщо ви вже опинилися в одному ліжку і вже експериментуєте нові пози, зверніть увагу на позу в сексі, якій чоловік віддає перевагу найбільше. На рівні підсвідомості схильність до тієї чи іншої позиції може багато розповісти про риси його характеру, повідомляє Бджола, пише molbuk.ua.

Місіонерська поза

Ця класична позиція вважається чимось на зразок відправної точки в сексі. Якщо ж твій партнер уникає експериментів і найчастіше виявляє бажання віддатися пристрасті по-місіонерські, у нього є проблеми з самооцінкою. Швидше за все, він не впевнений в собі або потребує підтвердження твоєї позитивної реакції. Також подібна схильність може говорити про те, що чоловік хоче зберігати контроль під час статевого акту. Адже саме в положенні зверху він може керувати швидкістю, глибиною і кутом проникнення.

Що змінити?

Запропонуй коханому покинути зону комфорту і пошукати свіжих відчуттів. Спробуйте позу "жінка зверху": глибина проникнення і площу зіткнення ваших тіл у даному випадку залишаються ідентичними, але частина контролю переходить у твої руки. Це додасть перчика запеклому любителю класики.

Ззаду

Улюблена поза дуже багатьох представників сильної статі видає бажання віддатися у владу тваринних інстинктів. У такій позиції чоловік проявляє себе як лідер, самець. Можливо, він боїться надмірної близькості і в цілому неромантичний.

Що змінити?

Складно уявити, що ти або твій чоловік ініціюєте таку позу заради того, щоб шепотіти один одному романтичні слова на вушко. Якщо тобі здається, що під час сексу ззаду втрачається відчуття справжньої близькості, запропонуй партнеру альтернативу - позу на боці. Чоловік буде як і раніше проникати в тебе ззаду, але ви отримаєте можливість обніматися в процесі, а секс стане ніжнішим.

Жінка зверху

Якщо коханому подобається поза наїзниці, значить він прагне доставити більше задоволення тобі. Він вміє зберігати впевненість навіть у підпорядкованій ролі, але при цьому може домінувати, дозволяючи партнерці досягти піку насолоди завдяки більш глибокому проникненню. Іншими словами, партнера збуджує те, що він може спостерігати, як сильно тобі подобається процес.

Що змінити?


Перевага пози - в великій кількості способів її застосування. Безумовно, чоловіка заводить вид з такого ракурсу (а кого не заводить?), але тобі варто періодично віддавати кермо влади йому. Зміщення акцентів і контролю подарує вам обом нові відчуття.

На боці

Глибоко інтимна позиція на боці більше до душі вразливим і романтичним чоловікам. Це зовсім не означає, що твій партнер - ніжинка. Навпаки, він пристрасний і уважний коханець.

Що змінити?


Романтичний секс подобається дуже багатьом парам. На щастя, зараз на боці - не єдиний спосіб зберегти ніжність під час занять любов'ю. Урізноманітнити набридлу позицію можна, якщо попросити чоловіка пестити тебе спереду пальцями. Або спробуйте місіонерську позу, про яку ми говорили спочатку: вона дозволить підтримувати тісний контакт, дивитися один на одного закоханими очима і при цьому збільшити глибину проникнення.

Стоячи

Займатися сексом стоячи можна де завгодно: у стіни, на кухні, в душі. Не дивно, що їй віддають перевагу чоловіки, які люблять пригоди і заводяться від однієї думки про авантюрний секс. Шанувальники цієї пози - розкуті і грайливі коханці. Деяким навіть подобається віддаватися пристрасті в недозволених місцях з ризиком бути захопленими.

Що змінити?

Фанатам сексу стоячи урізноманітнити інтимне життя легко: достатньо змінити локацію. Спробуйте переміститися до столу. Його поверхня дозволить тобі зручно розташуватися нагнувшись, а чоловік зможе зберегти свою улюблену позу.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
19-08-2018, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 22 954

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги