RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Знаки зодіаку. Який колір носити, щоб завжди щастило

Купуючи одяг і прикраси, найчастіше ми покладаємося на власні пристрасті, симпатії і модні тренди. Астрологи кажуть, що з кожною людиною, залежно від її знаку зодіаку, пов'язаний певний колір і дорогоцінний камінь, які несуть щастя, гармонію або удачу. Ми вирішили зібрати підбірку суконь і ювелірних прикрас, які будуть не тільки стильно виглядати, але і підійдуть вашому знаку зодіаку, інформує Ukr.Media.

Овен

Для енергійних оптимістів Овнів астрологи радять червоний колір. Цей колір відображає прагнення до лідерства, силу і пристрасть. З дорогоцінних каменів Овнам підходять діаманти, які здатні повернути їм бадьорість і гарний настрій.

Телець

Тельці, як люди творчі і спокійні, перебувають у вічному пошуку своєї тихої гавані, і вечірок завжди віддають перевагу тихим вечорам. Їм підійде синій колір, який відмінно налаштує Тельців на мирний лад і внесе спокій. З дорогоцінних каменів Тельцям підійде топаз. Цей камінь здатний уберегти їх від негативної енергетики.

Близнюки

Людей, народжених під знаком Близнюків, вважають найбільш комунікабельними і товариськими. Їх колір - жовтий. Він символізує спілкування, потяг до нових знань і самовираження. Перли, в якості амулету, допоможуть Близнюкам уникнути недоброзичливців, на яких вони завжди можуть натрапити через свою відкритість.

Рак

Раки творчі і чутливі натури, яким дуже підійде срібний колір, як символ гармонії з собою. Для досягнення ще більшої гармонії, Ракам знадобиться топаз. Цей камінь налаштовує на успіх і посилює відчуття цілісності.

Лев

Для сонячних Львів, природно, кращим кольором буде золотий, а каменем - топаз. Він зможе заспокоїти буйних левів.

Діва

Знак Діви асоціюється із землею і родючістю, тому людям, народженим під цим знаком підійдуть відтінки хакі. Камінь сапфір, як символ цнотливості, ідеально підійде Дівам.

Терези

Терезам, мабуть, везе в прийдешньому сезоні, де в моді пастельні тони. Їх колір - ніжно блакитний, який несе спокій і вважається одним із найдуховніших кольорів. Камінь Терезів - хризоліт. Його дуже рідко використовують для ювелірних прикрас, але якщо Терези все ж знайдуть браслети і кільця з хризолітом, то він точно принесе їм впевненість в собі і гармонію.

Скорпіон

Сильним і самовпевненим Скорпіонам відповідає темно-червоний колір, який схожий на чуттєву натуру Скорпіонів. Рубін допоможе їм досягти успіхів у кар'єрі і любові.

Стрілець

Ще одні щасливчики, Стрільці, чий фіолетовий колір названо трендом року. Стрільцям цей колір несе удачу, допомагає посилити уяву і творчі здібності. Камінь сапфір здатний приборкати непостійність Стрільців, які часто страждають через занадто широке коло своїх інтересів і хапаються за кілька справ відразу.

Козеріг

Козероги стабільні і практичні, тому їм дуже підійде коричневий колір, і інші темні кольори, що асоціюються з землею. Камінь гранат - головний провідник удачі для Козерога.

Водолій

Блакитний колір допоможе Водоліям заспокоїтися, позбутися негативних емоцій і надихнутися на нові подвиги. Камінь сапфір зведе гармонію з собою в абсолют.

Риби

Для збереження внутрішнього балансу у Риб, астрологи радять носити синій колір. В якості каменю підійде аквамарин. Він дасть впевненість в собі і додасть сміливості.
Редактор: diana_vataman
23-08-2018, 21:36
Коментарів 0 Переглядів 9 230


Облаштував його в старому будинку в селі Слобода-Комарівці.

Дмитро Сірман загинув 3 серпня на Куп'янському напрямку поблизу села Синьківка, рятуючи свого побратима
Підсумували виконання місцевих бюджетів за І півріччя 2024 року
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Облаштував його в старому будинку в селі Слобода-Комарівці.


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Облаштував його в старому будинку в селі Слобода-Комарівці.

"Контінентал Фармерз Груп" стартувала з посівом озимого ріпаку 2025 року врожаю. Першими сівалки зайшли на поля Компанії в Чернівецькій області. Загалом ріпак планують вирощувати на всіх кластерах "Контінентал" на сумарній площі 34,7 тис га. У підсумку структура посівних площ Компанії на новий сезон передбачає 88,8 тис. га під озимі культури, зокрема 40,9 тис. га — під озиму пшеницю та 13,2 тис. га — під озимий ячмінь.

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.