RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Які знаки зодіаку найбільше брешуть і чому вони це роблять

Серед більшості людських вад, брехня зустрічається найчастіше. Як сказав англійський письменник Чарлз Діккенс: "Брехня відверта чи невиразна, сказана чи ні, завжди залишається брехнею." Дійсно, так склалося, що багато людей на світі обманюють, але не всі роблять це через особисту вигоду. Астрологам навіть вдалося знайти певну закономірність у брехні тих чи інших знаків Зодіаку. Тож, щоб не дати обвести себе навколо пальця, Вам варто пам'ятати, хто ж з знаків Зодіаку полюбляє зайвий раз збрехати і в чому причина такої поведінки.

Овен
Овни полюбляють брехати, коли не бажають щось робити. Брехуни з них, м’яко кажучи, не дуже, тому дізнатися, що Овен говорить неправду - досить легко. Вони часто брешуть, але не надають цьому великого значення.

Телець
Тельці полюбляють брехати для того, щоб справити гарне враження на протилежну стать. Найбрехливими їх назвати не можна, але вони можуть збрехати і навіть оком не моргнути, адже для них це спосіб привернути на себе увагу.

Близнюки
Близнюки брешуть часто і помірно, але визначити це досить складно, оскільки вони обманюють дуже майстерно. Це ті люди, які можуть говорити правду, але ви будете боятися і думати, що вони вам брешуть, і навпаки. Інколи, близнюки самі починають вірити в свою брехню та сприймати її за істину.

Рак
Раки вкрай чесні та шляхетні. Це, мабуть, найчесніший знак Зодіаку. Єдиним, що може спонукати їх до брехні – брехня для порятунку. Вони можуть недоговорювати щось, якщо будуть вважати, що правда просто недопустима для співрозмовника чи може нашкодити в певній ситуації.

Лев
Леви брешуть не часто, але роблять це майстерно. Вони пам'ятають все, що і кому наговорили, тому викрити їх зможе тільки професіонал. Роблять вони це тільки для того, щоб справити враження на людей, показати свій статус і авторитет.

Діва
Діви унікальні в плані брехні. Вони частенько полюбляють збрехати, але, як і Раки, брешуть тільки щоб не образити співрозмовника або переслідуючи благі цілі. Найцікавіше, що вони ображаються на тих, хто викрив їх у брехні.

Терези
Терези невмілі брехуни. Їх легко розкусити, проте їх істинний талант насправді просто глибоко захований. Ті Терези, які виявили в собі талант до брехні, користуються ним по повній програмі скрізь і всюди. Однак найближчим людям вони ніколи не брешуть.

Скорпіон
Це найнебезпечніший та найстрашніший брехун, який піде на все, щоб його не викрили. Скорпіони брешуть для того, щоб викликати почуття жалості, щоб маніпулювати людьми, щоб привернути увагу або навіть ради забави. Це найбрехливіший знак Зодіаку, з яким потрібно бути обережнішим і не говорити йому, що ви його розкусили.

Стрілець
Стрільці вміють прибрехати, прикрасити правду, але на велику брехню вони не підуть. Маленька постійна брехня їх страшно дратує, але в цілому Стрільці далеко не дуже брехливі люди.

Козеріг
Козероги люблять збрехати представникам протилежної статі, щоб домогтися їх уваги. Також вони вдаються до брехні, коли потрібно показати свій статус, якого може зовсім не бути. Це вкрай брехливі люди, але їх легко викрити.

Водолій
Водолії воліють не брехати, і не говорити казна-що. Вони не будуть нічого прикрашати – просто скажуть, що немає сенсу говорити на ту чи іншу тему, і продовжать замовчувати те, що вважали за потрібне. Пізнати їх під силу небагатьом.

Риби
Риби вкрай брехливі, мабуть, іноді більш брехливі, ніж Скорпіони. Ці люди брешуть, щоб здаватися такими, як усі. Вони розповідають казки про себе, про своє особисте життя або про власні успіхи. Викрити їх важко, але їхні обмани зазвичай нешкідливі.












Редактор: diana_vataman
19-08-2018, 21:35
Коментарів 0 Переглядів 11 095

Теги -

У Раді оборони області вважають, що ворог може активізувати роботу диверсійно-розвідувальних груп і планувати масовані атаки на Великдень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Під час заходу збирали кошти на ремонт авто для артилеристів 80 окремої десантно-штурмової бригади


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.