RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зірки сказали всю правду: найпідліші подруги за знаком зодіаку

Жіноча дружба схожа на лабіринт, повний несподіванок. За одним поворотом очікують бурхливі сварки і зворушливі примирення, за іншим - дружба обертається зрадою. Подруга може перетворитися в заздрісницю, що зруйнує сімейне щастя.

На підтвердження відомої фрази про неможливість жіночої дружби, астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими, як правило, народжується найбільш підлих "подружок".

Риби

Астрологи рекомендують не довіряти подрузі, народженій під знаком Риб. На перший погляд вона може здатися ангельським створінням, але у неї є прихована темна сторона, про яку дізнаєшся, коли стає занадто пізно. Так проявляється її двоїста натура.

Жінка-Риби сповнена підступності: однаково люб'язно спілкується і з тими, до кого добре ставиться, і з тими, кого збирається зрадити. Причому вона намагається не дати приводу запідозрити її в віроломство і підлості. Рибка вміє плести багатоходові інтриги, виставляючи себе невинною жертвою. У серйозних ситуаціях на неї не можна розраховувати

Але є в дружбі з Рибами і позитивні моменти: їм можна довірити секрети, і вони помруть разом з ними. Не дарма кажуть: "мовчить, як риба".

Близнюки

Чарівна близнючка абсолютно не підходить на роль вірної подруги: вона занадто мінлива і непостійна. Знаменита балакучість Близнюків призводить до того, що такій подрузі зовсім не можна довірити ніяких секретів: незабаром про них буде відомо всім на світі.

Дрібні підлості вона робить, навіть не помічаючи, і не вважає їх підлістю - так, просто маленькі витівки, про які не варто говорити. А якщо панночку-Близнюка викрити в дійсно підступному задумі, вона категорично від усього відмовиться, і скаже: "Це не я!" Дійсно, це одна з її підлих субособистостей.

З приятельських відносин з жінкою-близнюком можна отримати користь: вона безцінна криниця інформації, у неї можна навчитися мистецтву флірту, вмінню вступати в контакт з потрібними людьми.


Скорпіон

Подруга-Скорпіон може піднести безліч несподіванок: вона завжди "собі на умі", буває похмурою і замкнутою, від неї можна довго чекати теплого слова. Остерігайтеся перейти їй дорогу - хоч в особистих відносинах, хоч в кар'єрних питаннях - злопам'ятна жінка-Скорпіон буде мстити винахідливо і безжально.

Познайомити свого обранця з подругою-Скорпіоном - не найкращий варіант. Вона може посварити вас чисто зі спортивного інтересу: чи зможе ваш чоловік встояти перед нею? Ось тільки сама підступна спокусниця швидко втрачає зацікавленість, і байдужіє до завойованого чоловікові. Але підлість вже зроблена, і рана на все життя залишилась.

Крім того, Скорпіони часто маніпулюванням друзями, віртуозно використовуючи їх у власних інтересах.

Однак якщо вам пощастить стати єдиною справжньою подругою Скорпіонці, то вона завжди самовіддано стане на ваш захист.


Лев

Амбітна Левиця рідко терпить поруч із собою красиву, розумну, яскраву подругу, оскільки сама звикла завжди бути в центрі уваги. У дружніх відносинах завжди "тягне ковдру" на себе. Щоб витримати її капризи і владний тон, потрібно ставитися до такої дружбу з неабиякою часткою іронії. Або прийняти "статус" фрейліни, яку милостиво допустили "до двору". Кращими подругами для неї будуть ті, хто у всьому з нею погоджується, захоплюється її достоїнствами.

Подруга-Левиця дуже заздрісна. Об'єктом її заздрості може стати ваше фінансове становище, положення в суспільстві, зв'язки. Якщо їй сподобається ваш чоловік, вона докладе максимум зусиль, щоб спокусити і забрати.

Проте подруга-Левиця незамінна порадниця в питаннях моди, експерт в організації грандіозних свят і вечірок.

Діва

Як подруга Діва, в загальному, незлобива, але не може втриматися від критики і повчань. Вона надто прискіплива, завжди точно знає, як потрібно правильно поводитись в будь-якій ситуації. Діва вибудує сценарій не лише свого життя, але і вашого, старанно спрямовуючи вас у потрібному напрямку. Прояв чужої самостійності розглядає як особисту образу. Ображається Діва довго, і зі смаком чекає вибачень.

Любить просити щось у подруг. Отримавши відмову, може спекулювати дружніми відносинами, викликаючи почуття провини. Хороший психолог, Діва майстерно маніпулює подругами, домагаючись свого.

Крім того, у неї ціла колекція подруг, які підходять до різних життєвих ситуацій. Практична Діва заводить приятельські стосунки з потрібними людьми: від лікаря до співробітника бюро ритуальних послуг.

Але Діва завжди прийде на допомогу у важкій ситуації, щоправда не відмовить собі у задоволенні сказати: "Але ж я попереджала!"
Редактор: diana_vataman
18-08-2018, 21:37
Коментарів 0 Переглядів 4 602


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!