RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Деякі знаки зодіаку власноруч знищують кохання, а провиною всьому їх характерні особливості. Горoскоп кохання допоможе зрозуміти свої помилки у відносинах і зробити висновки. Бути може, ще не пізно все виправити.

Тема кохання і відносин занадто болюча для деяких представників зодіакального кола. Їх буквально переслідує низка любовних невдач, і взаємини руйнуються без видимих ​​на те причин. Однак aстрoлоги відзначили деяку закономірність, завдяки якій нещасні в любові Знаки Зодіаку можуть виправити своє становище і нарешті знайти особисте щастя і сімейне благополуччя.

Овен

Представники цього знака на початку свого любовного життя набивають чимало гуль, перш ніж їм починає усміхатися удача. Справа в тому, що Овни найімпульсивніші і нетерплячі.

Дії Овнів завжди випереджають думки, тому вони вважаються рекордсменами щодо вступу в швидкі і недовговічні відносини. Зате з роками до представників стихії Вогню все ж приходить удача. Наявність їх великого досвіду і природної сексуальності підкупорює багатьох.

Телець

В першу чергу Тельці нероздільно пов’язані з фінансовим світом, що часто відокремлює їх від щасливого осoбистого життя. Їх стопорить власна жадібність і скупість. На жаль, подібні прагнення не користуються популярністю в суспільстві. Ніхто не хоче собі в обранці скупого чоловіка або цинічну жінку. Однак у випадках, коли представники цього знака зодіаку ставлять відносини в пріоритет, вони можуть розраховувати на успіх в коханні.

Близнюки

За горoскопом, саме в коханні представники цього знаку найчастіше залишаються ні з чим. Це єдиний знак зодіаку, якому удача посміхається практично скрізь. Але ж везти скрізь не може. Хоча Близнюки винні в цьому самі, так як не сприймають відносини і кохання надто серйозно. Для них це свого роду гра, яка не варта свічок. Тому в більшості випадків багато з них стають одинаками, втрачаючи своє щастя.

Рак

Серйозність намірів, які Раки можуть вилити вже на першому побаченні, часто лякає людей. Даремно витрачати час представники цього знака не мають наміру. Ракам хочеться скоріше створити сім’ю. Нерідко в гонитві за особистим щастям вони знаходять лише нервові зриви, страждання і нерозділене кохання. Однак якщо їм попадеться людина, яка повністю розділяє їх інтереси, то удача обов’язково відвідає їх любовний союз.

Лев

Сонце всіма силами сприяє удачі в міжособистісних стосунках для Лева. Представники цього знака вміють кохати і бути коханими. У них є хороший досвід – самолюбство, яке не знає кордонів. Леви рідко бувають обділені неоднозначними поглядами і увагою протилежної стaті. Однак у світлі таких подій яскраві представники зодіакального кола можуть накликати на себе чиєсь хворе кохання, що загрожує серйозними наслідками і жалюгідним досвідом.

Діва
Не щастить у стосунках: які знаки зодіаку найбільш невезучі у коханні

Діви знають толк в коханні, знають собі ціну і розуміють, чого вони варті. Цей знак зодіаку можна вважати вельми успішним у романтичних стосунках. Однак часто представники цього сузір’я нехтують такою удачею, впадаючи в байдужість і пасивність. Це відлякує партнера незважаючи на високий інтелект і завидні зовнішні дані Дів.

Терези

Стало бути, ми знайшли щасливчика серед зодіакальних представників. Так, безсумнівно, Терези – еталон краси, гармонії і щастя. Затишно розташувавшись під Венерою, богині кохання і сімейного благополуччя, цей знак зодіаку зовсім не обділений любовною удачею. Терези мають магічний вплив на людей. У відносинах вони лагідні, поступливі і романтичні. Носять свого партнера буквально на руках, постійно засипаючи компліментами, подарунками та увагою. Таких, як Терези, не кидають.

Скорпіон

Зірки не обділили Скорпіонів привабливістю, сексуальностью і мудрістю. Це досить романтичний і таємничий знак зодіаку, таємницю якого хочуть розгадати навіть скептики. Однак Скорпіон може зруйнувати все сам, адже цей Знак любить "пускати пилюку в очі". Вдають з себе одних, а у стосунках виявляється, що вони зовсім інші.

Стрілець

Aстрoлоги сходяться на думці, що Стрільці неймовірно щасливі в коханні. За горoскопом любовної сумісності, немає таких зодіакальних представників, з ким би не порозумівся цей Знак Зодіаку. Стрільця може полюбити будь-хто. У них є все: вміння прощати, почуття гумору, романтичність, вірність, помірні ревнощі, самовіддача, чуттєвість і багато іншого. Стрілець буде домагатися чужого серця довго і наполегливо, поки не отримає зустрічних почуттів. А на тлі численних шанувальників у Стрільців завжди є з кого вибрати.

Козеріг

Козероги розділилися на два табори, з яких пальма першості перейшла до представників сильної статі. Саме чоловіки дуже щасливі в коханні, в той час як жінки-Козероги часто залишаються з розбитим серцем. Цей Знак всім своїм виглядом показує матеріальну стабільність, цілеспрямованість і незалежність. Це притягує жінок, але, на жаль, відштовхує чоловіків.

Водолій

З точки зору любовного горoскопу, Водолії – погані сім’янини. Представники цього знака люблять свободу і задихаються під чуйним наглядом, опікою і піклуванням. Вони з легкістю можуть пережити період тривалої самотності в компанії друзів, шанувальників або фавориток.

Риби

Якщо Риби захочуть, то вони зможуть все, особливо – притягнути до себе удачу в коханні. Представники цього Знака Зодіаку знають, як подати себе, адже вони відмінно маніпулюють чужими почуттями. Риби справляють враження безкорисливих, дбайливих і чуйних натур в основному для того, щоб скинути з себе трохи відповідальності. Це грає на руку жінкам-Рибам, але сильно заважає чоловікам-Рибам будувати щасливі і міцні стосунки.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: diana_vataman
14-08-2018, 19:26
Коментарів 0 Переглядів 8 042

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.