RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Здорове харчування: ТОП-5 порад для мам, що працюють

Іноді робота забирає стільки сил і часу, що приготування їжі здається нереальним завданням. Щоб усе встигнути, доводиться недосипати або ж годувати дітей напівфабрикатами.

Gazeta.ua пропонує 5 порад, які допоможуть уникнути обох небажаних варіантів і заощадити час, пише molbuk.ua.

1. Улюблений сніданок кожен день

Якщо сніданок смачний і збалансований, він не набридає. Часто навіть зірки зізнаються, що протягом багатьох років снідають одним і тим же блюдом. Що б придумати для дітей смачного і корисного? Можна запропонувати їм на сніданок пластівці з йогуртом, солодкі хлібці зі злаками й сухофруктами і чай. А на вихідні, звичайно, можна погодувати діточок чимось іншим – оладками, яєшнею з беконом чи сирниками.

2. Основну їжу готуйте в неділю

Якщо немає можливості готувати кожен день, постарайтеся приготувати якомога більше їжі в неділю. Наприклад, зваріть велику каструлю борщу, зробіть плов, сирну запіканку або котлети. А каші можна готувати безпосередньо перед прийомом їжі. Це не займатиме багато часу.

3. Перекуси

Щоб перекушування були корисними, нехай у вас на столі завжди лежать горішки, сухофрукти, яблука і банани.

4. Пакуйте обіди заздалегідь

Якщо ваші діти і чоловік беруть на навчання чи роботу обіди, пакуйте їх з вечора. Цим ви заощадите багато часу вранці.

5. Ідеї на вечерю

Не потрібно занадто морочитися з вечерею, тим більше, затягувати з ним до самої ночі. Приготувати її можна і за півгодини. Головне, щоб частина інгредієнтів була готова заздалегідь. Наприклад, якщо ви на вихідних запекли філе індички, можете вечорами робити порційний салат з м'ясом, листям салату, овочами (морквою, селерою, помідорами) і сиром. Або швиденько відварити або стушкувати брокколі, стручкову квасолю, моркву, і подати такий смачний вітамінний гарнір до м'яса. До того ж, завжди можна відварити картоплю.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
11-08-2018, 00:28
Коментарів 0 Переглядів 1 388

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.