RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Три пари знаків зодіаку, які стануть найкращими батьками

Астрологи склали рейтинг пар, які разом виховають чудових дітей.

Риби і Близнюки
Риби співзвучні зі своїми емоціями, саме вони утворюють глибокий емоційний зв’язок з дітьми. Близнюки – батько-учень. Обоє батьків життєво важливі для того, щоб допомогти дитині стати кращою версією самого себе.

У той час, як Риби надчутливі, Близнюки розуміють, як сказане ними впливає на людей. Дана комбінація призводить до того, що вони прислухаються до потреб дітей, не намагаючись диктувати, що їм робити або надмірно контролювати їхнє життя. Замість цього вони направляють малюків, щоб ті вчилися приймати правильні рішення самостійно.

Риби говорять: "робіть все можливе", в той час як Близнюки досягають усього природним чином. Це впливає на те, щоб діти виросли цілеспрямованими і відмінно справлялися із завданнями. Об’єднання цих двох типів батьків призводить до того, що дитина стає працьовитою, самовмотивованою і націленою на результат.

Риби завжди будуть слідувати поклику свого серця, в той час як Близнюки практичніші, діти ж знайдуть золоту середину між тим, чого вони хочуть і більш логічним вибором.

Риби – інтроверти, в той час як Близнюки – улюбленці публіки. Це покаже дітям, що вони можуть вільно вибирати свій настрій і світовідчуття.

Кожен з батьків працьовитий і прагне до успіху. Кожен гранично чесний і перебуває в контакті зі своїми емоціями. Кожен щиро добрий і не має поганих намірів по відношенню до людей. Риби і Близнюки – прекрасний баланс, і вони, в кінцевому підсумку, виховують прекрасних дітей.

Скорпіон і Терези
У той час як Скорпіон жорсткий, саркастичний і сильний, Терези – легкі і добрі. Діти завжди тяжіють до того, щоб бути схожими на батьків, і ефект, який вони надають, надзвичайно позитивний.

У той час як Скорпіон звик захищатися і нікому не довіряти, Терези надають людям безліч шансів. В результаті Скорпіон вчиться опускати вибудовані ним стіни, а Терези дізнаються, коли не варто прощати людей. Це впливає на дітей, які мають добре серце, але вимагають того, щоб їх прихильність заслужили.

Обидва знаки – дуже віддані, вони навчать дітей важливості побудови і підтримки міцних відносин.

У той час як Скорпіон замкнутий, товариські і відкриті Терези доповнюють його. Скорпіон не прагне бути популярним, а Терезів люблять всі. Ця комбінація і ефект, який вона чинить на дітей, навчить їх ставитися до всіх, з ким вони стикаються, з добротою і розумінням.

Скорпіони надто підозрілі, а Терези бачать краще в усіх. Це вчить їхніх дітей тому, як бачити позитивні сторони в людях, але при цьому бути реалістами по відношенню до них.

Обидва знаки слідують поклику серця, але Скорпіон обережний в цьому. Їхні діти вчаться любити обережно, а потім віддають обранцеві все, що у них є.

Стрілець і Лев
У той час як Лев – сильний лідер, Стрілець, як правило, процвітає, коли наданий сам собі. Це вчить дітей міняти тип поведінки, в залежності від ситуації.

Обидва знаки, схоже, відкушують більше, ніж можуть проковтнути і важко працюють. Разом вони виховують в дітях уміння багато на себе брати і бути частиною речей, які позитивно впливають на людей.

У той час як Стрілець приховує свої справжні думки і почуття, Лев не вміє прикидатися. Лев вчить Стрільця послабити емоційний захист, а Стрілець Лува – бути трохи сильнішим. В результаті їхні діти перебувають у контакті зі своїми емоціями і в змозі приховати їх, коли це важливо.

У Стрільця не так багато друзів, в той час як Лев любить бути в центрі уваги. Стрілець зазвичай слідує за Лувом. Цей баланс між батьками дозволяє дитині завжди відчувати себе в безпеці.

У той час як Лев зауважує дрібниці щодо людей і речей, Стрілець обмірковує будь-яку ситуацію. Їхні діти, в кінцевому підсумку, зможуть передбачати результат будь-якої справи і людей краще, ніж будь-хто.
Редактор: diana_vataman
3-08-2018, 21:34
Коментарів 0 Переглядів 2 911

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До збірки увійшли вірші, написані впродовж багатьох років.


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.