RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Сучасна дітвора абсолютно відрізняється від попередніх поколінь. Зараз мало хто мріє стати вчителем, фермером чи космонавтом. Дітям аби лише погратися за комп’ютером чи з модерними пристроями, а батьки те й роблять, що борються з цим. То, можливо, варто просто скерувати хобі дитини у корисному напрямку, а не "воювати"?

Саме цьому здатен посприяти літній комп’ютерний табір в IT STEP Academy!

Канікули з користю: комп'ютерний табір від "ШАГ" (на правах реклами)


Мала Комп’ютерна Академія “Шаг” дає прекрасну можливість поєднати приємне з корисним навіть улітку. Мова йде про 11-денні ненав’язливі заняття, що проходять у захопливій ігровій формі. Вони прагнуть пробудити у Вашій дитині майбутнього фотографа або ж Youtube-блогера, програміста чи графічного дизайнера, а то й головного суперадміна в ІТ.

Шукати приховані здібності в учасників табору вже готові веселі та креативні молоді викладачі ІТ-академії, які з легкістю спіймають одну хвилю інтересів спільно з дітлахами. Кожна група об'єднує 12 учасників – майбутніх друзів. Програма літнього канікулярного табору складається із 9 навчальних блоків. Тож дитина зможе спробувати себе в різноманітних напрямках комп’ютерної сфери і обрати нове хобі.

Канікули з користю: комп'ютерний табір від "ШАГ" (на правах реклами)


Вступний курс IT-START ознайомить юних студентів із комп’ютерними технологіями та налаштує їх на плідну працю, адже попереду багато цікавого, незвіданого та “по-дорослому” серйозного! Далі, не гаючи часу, перехід до WEB-середовища та створення власного сайту. І не розслабляйтеся, адже слід наперед починати міркувати про битви роботів LEGO, які належить самостійно скласти з нуля. Проте не думайте, що все так просто. Дітей навчать налаштовувати ручне управління роботами чи й цілком автоматизувати їх.

У студії фотографії викладачі відкриють таємниці створення вражаючих світлин за допомогою професійної техніки чи звичайного мобільного, а також процесу їх редагування. Ці роботи не лежатимуть без діла на полицях удома, адже учасники табору дізнаються як працювати з фотоконтентом у соціальних мережах. Тож можна вже роздумувати над темою підпису світлин у Instagram! Але на цьому далеко не кінець!

Канікули з користю: комп'ютерний табір від "ШАГ" (на правах реклами)


У таборі дітлахи спробують себе в ролі відеографів, зрозуміють принцип зйомки яскравих роликів, а ще спробують створити власний YOUTUBE-канал. Також дітей неодмінно захоплять заняття з квадрокоптерами та іншими технологіями майбутнього, зокрема це окуляри віртуальної реальності. До речі, дітвора займатиметься навіть моделюванням тривимірних об'єктів і кожен матиме змогу надрукувати власний виріб на сучасному 3D-принтері.

Якщо ж Ваше чадо обожнює комп'ютерні ігри, то для нього буде невимовно цікавим навчальний блок про їх створення. Геймери дізнаються що важливо вміти та знати для того, щоб стати розробником. Так, роботи багато… Але уявіть лише, як Ваша дитина буде пишатися собою під час фінальної презентації доробків, яку влаштовують по завершенні кожної зміни літнього табору для батьків.

Канікули з користю: комп'ютерний табір від "ШАГ" (на правах реклами)


Для бажаючих стати частинкою яскравої команди літнього табору в IT STEP Academy запропоновано 6 змін на повний чи неповний день. Зверніть увагу на те, що вибір табору довгого дня дає можливість дітям відвідати екскурсії у провідні ІТ-компанії міста, на телебачення та поспілкуватися із професіоналами на майстер-класах.

Усі учасники канікулярного табору отримають сертифікати, а також приємний бонус – знижку до 20% (термін дії з 25.06.2018-1.08.2018) на вступ до Малої Комп'ютерної Академії цього року.

Не баріться у роздумах, адже підходить до завершення уже 3-ій потік занять, а групи майже повністю укомплектовані!

Всі деталі за тел.: (050) 366-99-05, (067) 551-94-24
Адреса: м. Чернівці, вул. Кордуби, 25

Канікули з користю: комп'ютерний табір від "ШАГ" (на правах реклами)


Для бажаючих вступити до ІТ-академії "ШАГ" можливо відвідати безкоштовний пробний урок за попередньою реєстрацією.

chernivtsi.itstep.org

Facebook: Комп’ютерна Академія ШАГ Чернівці
Instagram: @itstep_chernivtsi
Редактор: Марія Фернюк
4-07-2018, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 3 837

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги