RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Літо… Сонце… Море… Період відпусток уже розпочався. Нарешті настав час перепочити від повсякденних турбот і побалувати себе приємним відпочинком на березі річки, моря чи океану.

Але перш ніж це станеться, ми згадуємо, що хотіли б бачити своє тіло значно привабливішим, підтягнутим, сяючим здоров’ям і красою. І починаємо позбуватися всього "зайвого", хто як вміє… Та щоб зробити це правильно і без шкоди для здоров’я, а потім все ж таки затьмарити всіх своєю красою на пляжі, пропонуємо вам скористатися пропозиціями фахівців галузі краси у Чернівцях.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Студія краси та здоров’я "LazerМed"

м. Чернівці, вул. Руська, 1-А
+38 (050) 55-90-989


Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Виглядати неперевершено і взимку, і влітку мріє кожна жінка. Та збираючись у відпустку, хочеться бути особливо привабливою. Сучасна косметологія творить дива! Завдяки новим технологіям можна змінити свою зовнішність, надовго зберегти молодість, а також позбутися багатьох надокучливих проблем! Проте асортимент процедур настільки величезний, що, потрапивши до косметологічного центру, можна просто розгубитися. Тож давайте розглянемо найпопулярніші з них.

Лазерна епіляція полегшує життя кожній жінці, вирішуючи надзвичайно “болюче” питання "Як позбутися небажаного волосся на тілі?”. Вона допоможе значно зекономити час, адже приблизно за 8-12 процедур зайвого волосся можна позбутися назавжди! І, найголовніше, все відбувається швидко, безболісно та без шкоди для здоров’я!

RF ліфтинг – безпечна і безболісна процедура, яка не просто прирівнюється до пластичної операції, а навіть перевершує її в якихось моментах. Вона чудово вирішує такі проблеми, як: целюліт, розтяжки після пологів, в’ялість шкіри та втрата еластичності, жирові відкладення у проблемних зонах.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


LPG масаж – один із найбільш затребуваних методів апаратної косметології для корекції фігури, лікування целюліту та підтяжки шкіри. Він допоможе позбавитись таких проблем, як целюліт і локальні жирові відкладення, в'ялість шкіри, набряклість, розтяжки та рубці, порушення постави та координації рухів.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Ліполазер або лазерний ліполіз – один із найновіших методів апаратної косметології, який проводиться із застосуванням новітніх лазерних технологій. Лазерний ліполіз – це сучасна ефективна методика корекції контурів тіла та покращення фігури шляхом видалення жиру без хірургічного втручання. Переваги: швидкість впливу, безболісність, короткий реабілітаційний період.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Кріоліполіз, або, як його ще називають, кріоліпосакція – це, за своєю суттю, унікальна інноваційна методика, за допомогою якої абсолютно безболісно можна позбутися надлишкових жирових відкладень на тілі людини. Фактично, ця косметологічна процедура полягає в тому, що при достатньому охолодженні жирових тканин вони натуральним способом починають розсмоктуватися та виводитися із організму.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Альтернативним способом схуднення за допомогою операції є кавітація.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Усунення зайвого жиру, підтяжка шкіри здійснюється шляхом ультразвукового впливу. Завдяки ультразвуковим хвилям руйнуються застояні жирові клітини, відкладення стають меншими або практично повністю розсмоктуються.

Усі ці косметологічні процедури, і не тільки, надаються у студії краси та здоров’я “LazerMed”. Робота спеціалістів із багаторічним досвідом разом із використанням сучасних апаратів забезпечать максимальний результат. Саме тут Ви відчуєте компетентність фахівців, їхню любов до краси та жагу до творчості.

Будьте красивими та усміхненими завдяки “LazerMed”!


Салон краси "Княжна"

м. Чернівці, вул. Б. Хмельницького, 2
+38 (0372) 55-11-21

Instagram: kniajna7872


Літо... Босоніжки, легкі повітряні сукні, мінімум прикрас. Увагу приваблюватимуть яскраві деталі. Потрібно, щоб жінка виглядала бездоганно. Виглядати королевою Вам допоможе салон краси "Княжна".

Мікроблейдинг брів. Спеціаліст мікроблейдінгу за допомогою пристосувань створює невеликі тонкі волоски з перманентного пігменту відповідно до форми ваших брів. Така технологія дозволяє створити візуальний об’єм. У результаті – у вас красиві брови і жодних слідів від їх штучного підфарбовування.

Мікроблейдинг займає мало часу. На відміну від татуажу, він триває вдвічі менше. Завдяки маленькому діаметру голки сам процес не такий болючий, як нанесення татуювання. Зробивши мікроблейдінг брів, ви зможете не турбуватися про свій макіяж, адже щодня і вранці, і ввечері ваші брови залишатимуться бездоганними.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Великою популярністю сьогодні користується один з найстаріших методів епіляції – воскова епіляція. До важливих позитивних якостей воску належить той факт, що, на відміну від механічного епілятора, використовувати віск не так боляче (особливо на другий і наступні рази), а результат він забезпечує гарний і тривалий. До того ж, після гоління або звичайної епіляції у багатьох жінок спостерігається проблема вростання волосків, що не тільки виглядає негарно, але й викликає почервоніння, подразнення та больові відчуття.

Віск, якщо ним правильно користуватися, рідко породжує таку проблему. Як правило, ефект від процедури видалення волосся за допомогою воскової епіляції триває не менше 2-3 тижнів. Якщо ж ви робите епіляцію воском регулярно, тривалість дії може значно збільшитися.

У салоні "Княжна" Вам також запропонують цукрову депіляцію або шугаринг. Це косметологічна процедура, дія якої спрямована на тимчасове видалення небажаного волосся без порушення цілості волосяного фолікула. Шугаринг можна виконувати на будь-якій ділянці тіла, адже цей метод універсальний і безпечний.

Ділянки тіла з найніжнішою шкірою (інтимна зона і пахвові впадини) обробляються малими сегментами для того, щоб уникнути болючих відчуттів. А ось епіляція на ногах легко може захоплювати великі ділянки. Шугаринг не тільки бездоганно видаляє зайве волосся, але також є найніжнішим пілінгом, роблячи оброблену шкіру дуже гладкою і м'якою. При цьому методі епіляції не зачіпаються живі клітини шкірного покриву, видаляються тільки омертвілі.

Це, мабуть, робить епіляцію за допомогою цукру ще й відмінною косметичною процедурою, надзвичайно корисною для здоров'я і краси шкіри. Цукрова епіляція максимально ефективна для усунення коротеньких волосків – від 2 до 5 мм.

Послуги:

• Воскова епіляція
• Шугаринг
• Мікроблейдинг брів
• Нарощування та завивка вій

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


• Професійний педикюр, манікюр (всі види послуг)

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


• Послуги косметолога
• Візаж
• Перукарські послуги

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


У салоні краси "Княжна" Вас на Вас чекають приємні ціни та колектив майстрів своєї справи!


Фітнес-центр "Аполлон"

м. Чернівці, вул. Мікулі Кароля, 4
+38 (050) 590-69-95, +38 (067) 343-03-47


www.apollon.net.ua
fitnessapollon@gmail.com


Влітку особливо хочеться виглядати струнким і підтягнутим… Щоб, так би мовити, виглядати на морському пляжі справжнім Аполлоном чи Афродітою. Та часто, щоб мати гарну фігуру чи повернути привабливі форми, недостатньо дієт. Потрібні фізичні навантаження, а головне – рекомендації хорошого фітнес-тренера і Ваша праця над собою.

Фітнес-центр "Аполлон" – це ліцензований клуб високоякісних послуг у сфері силового тренінгу, фітнесу та реабілітації.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Фітнес-центр "Аполлон" – динамічний клуб з власною неповторною філософією і концепцію розвитку, яка полягає в збереженні та підтриманні гарної фізичної форми до глибокої старості без хвороб.

Стаючи членом нашого фітнес-центру, Ви маєте можливість першими займатись на новітньому інноваційному та найкращому тренажерному обладнанні найвідоміших світових брендів: Life Fitnees (США), Hammer Strenght (США), Nautilus (США), Technogym (Італія), Cybex (США) та GYM 80 (Німеччина), а також отримати все необхідне для реалізації здорового і гармонійного способу життя, підвищити свій життєвий тонус, підтримати хорошу фізичну та духовну форму з задоволенням і без насильства над собою.

Тренажерна зала постійно оновлюється новими ефективними та безпечними тренажерами преміальних брендів. Ми йдемо разом з часом і тільки вперед! Все найкраще – для наших відвідувачів! Так ми працюємо вже більше десяти років.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)


Реалізуйте свої здібності та навички в доброзичливій, дружній та невимушеній робочій атмосфері фітнес-центру "Аполлон", де успіх базується на ентузіазмі, командному дусі і повазі один до одного.

Адже концепція закладу спрямована на те, щоби кожен відвідувач усвідомлював мету свого перебування, яка ближче йому до душі, і на те, що принесе якісну та ефективну користь, що дасть йому змогу відчувати себе здоровою людиною. Відвідувачі мають змогу вибору: або функціональний фітнес, силовий тренінг або реабілітацію.

Основні принципи нашої філософії:

• Активний рух
• Збалансоване харчування
• Розумова активність
• Краса та догляд за тілом
• Гармонія фізичного і духовного стану

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)
Редактор: Марія Фернюк
29-06-2018, 16:54
Коментарів 0 Переглядів 6 436

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.