RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як знизити рівень глюкози у крові за допомогою їжі


Заміна крохмаловмісних гарнірів, зокрема, картоплю та рис, сочевицею допоможе знизити на 20% "зацукровані" крові.

Про це заявили канадські науковці з Департаменту охорони здоров'я та науки про харчування і Департаменту сільського господарства і агропромисловості Канади Еллісон Дункан і Ден Рамдат, передає "Країна здоров'я".

З їх слів, люди повинні замінити вживання картоплі і рису на бобові, оскільки у великій кількості крохмаловмісні гарніри сприяють розвитку толерантності до інсуліну, з чим пов'язаний підвищений вміст глюкози в крові.

Все це є передумовами до розвитку метаболічного синдрому, ожиріння і діабету.

Науковці рекомендують на гарнір споживати бобові, зокрема, сочевицю. Заміна половини порції рису сочевицею дозволяє знизити рівень глюкози у крові на 20%, заміна картоплі – на 30%.

Бобові можуть зменшувати хронічні захворювання, пов'язані з неправильним рівнем глюкози,– підсумували науковці.
Редактор: diana_vataman
16-06-2018, 01:27
Коментарів 0 Переглядів 1 517

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.