RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).

Діти від 5 до 17 років представили свої бізнес-проекти, які в майбутньому задовольнятимуть потреби українців.

Юні бізнесмени, вихованці Міжнародної освітньої мережі "Miniboss Business School", впродовж року пізнавали основи економіки та підприємництва, вчилися вирішувати бізнес-задачі і креативно мислити, а наприкінці квітня – представили журі "Форуму стартапів" свої проекти.

З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)



"Miniboss Business School"
– це Міжнародна мережа бізнес-шкіл для дітей та підлітків. Вона функціонує на міжнародному рівні вже 18 років, у Чернівцях – два роки, - говорить Олег Катеринюк, регіональний директор філій мережі "Miniboss Business School" у Чернівцях та Львові. – Це комплексна бізнес-освіта для юних підприємців, яка формує лідерські якості, навчає працювати в команді".

Олег Катеринюк каже, що тут навчають дітей створювати перші бізнес-проекти. "Варто зрозуміти, що у "Miniboss Business School" не готують до ЗНО чи до іспитів у школі, а до реалій сьогодення, надаючи корисні рецепти досягнення успіху в сучасному світі. Наша глобальна мета – виховати успішних та щасливих людей, які отримуватимуть задоволення від власної справи".

З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)


"У бізнес-школі "Miniboss" вчать не тільки заробляти гроші, а й приносити користь людям, – розповідає Богдан Лукань, генеральний директор філій мережі "Miniboss Business School" – Коли діти п’яти-шести років відчувають підтримку та переймають досвід у досвідчених підприємців, у майбутньому це дасть свої плоди".

За словами генерального директора, підхід до навчання у школі – особливий: замість звичайних уроків – розвиваючі ігри."Дітям різного віку розповідаємо про одне і те ж, але по-різному. Ми "граємося" в бізнес: створюємо компанію, яка вироблятиме товар, рахуємо його собівартість, витрати, прибуток. З отриманого формуємо проект, команду, яка представить його на "Форумі стартапів". За це отримуємо кошти та гранти від підприємців на їх реалізацію. До речі, минулого року наша загальна команда "Miniboss Business School" Чернівців та Одеси отримала перше призове місце (вікова категорія 8-10 років) на Чемпіонаті світу з підприємництва серед дітей та молоді, а на Чемпіонаті України – друге за соціальний проект".


З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)


"На "Форумі стартапів" цього року було представлено вісім команд. Минулого року вони складалися з трьох учасників кожна, а нинішнього – з п’яти-шести. Це навіть краще, адже з меншою кількістю легше домовитись, а тут учасники вчаться працювати в команді. Кожну дитячу ідею треба почути", – додає Богдан Лукань.

Дитяча фантазія вражає: тут тобі й ігри на логічне мислення, комфортний міні-стіл, який дасть змогу працювати за ноутбуком у віддалених місцях, пристосування для гаджетів: модні кепки, рюкзаки та проект, спрямований на благодійність.

З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)


Маленьких підприємців оцінювали 54 учасники журі. Це представники малого, середнього та великого бізнесу, які мають за плечима неабиякий досвід.

Наприкінці форуму юні бізнесмени отримали від спонсорів гранти та подарунки, які стануть їм у майбутньому початковим стартовим капіталом.
Микола Полицький, голова журі, засновник компанії "Сако" (м. Калуш): "Вражає, що вже у 7 років діти створюють власні бізнес-проекти. Вони щасливі, адже вміють мріяти і реалізовувати це в життя. За ними майбутнє".

З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)


Мар’ян Лазарук, член журі, PR-директор компанії "ObnovaEuroshop": "Наша компанія вже вдруге долучається до "Форуму стартапів", адже вважаємо справою честі інвестиції у розвиток української освіти, науки, культури. Це дуже змістовна, позитивна подія для Чернівців, яку варто підтримувати і розвивати. Сьогоднішня молода генерація завтра творитиме майбутнє України, тому сьогодні варто всіляко їм допомагати."


Ярослава Малинська,
член журі, засновник школи краси "Слава Студіо": "Наша школа краси постійно співпрацює з "Miniboss Business School". Приємно була вражена, коли маленькі підприємці думають не тільки про капітали, а й про інших. Майбутнє тільки за бізнесом. Ми це розуміємо і побачили на "Форумі стартапів".

З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)


"Форум стартапів" мав і благодійну складову. Учні дитячої арт-студії "Леонардо" на благодійному аукціоні зібрали понад 20 тисяч гривень на лікування Анастасії Бирчак, яка бореться з важкою онкологічною недугою.

Запрошуємо на навчання у бізнес-школі "Miniboss" за адресою: м. Чернівці, проспект Незалежності, 119, 3 поверх, тел. (099) 258-20-02
Редактор: Марія Фернюк
2-05-2018, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 7 515

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.