Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів І місце в номінації "Банкір року" рейтингу "Фінансовий Оскар 2017" від ділового тижневика "Бізнес".

Журнал у черговий раз відзначив найкращих представників банківського, страхового та інвестиційного ринків України. Історія конкурсу налічує понад 20 років, і за цей час щорічне нагородження провідних фінансових установ країни та найбільш шанованих фінансистів стало доброю традицією для ділового співтовариства.

Цього року переможців визначали в два етапи. Спочатку редакція “Бізнесу” здійснювала відбір претендентів за фінансовими показниками банків, їх динамікою, а також з урахуванням помітних дій та угод фінустанов на ринку за минулий рік. Після цього було сформовано short-list фіналістів. Переможців у номінаціях було визначено згідно з кількістю голосів, отриманих від читачів журналу "Бізнес".

Ощадбанк діє: Голову правління Ощадбанку Андрія Пишного визнано Банкіром року (прес-реліз)

Також Ощадбанк переміг у кількох номінаціях:

"Вибір населення" – за досягнення у сфері обслуговування та залучення депозитів фізосіб. Банк став лідером за приростом депозитного портфеля фізосіб у 2017 році на 17,42 млрд грн.

"Лідер карткового ринку" – за досягнення на ринку платіжних карток. Банк є лідером за кількістю емітованих платіжних карток та ступенем розгалуженості інфраструктури їх обслуговування. У 2017 році кількість активних та діючих карток Ощадбанку зросла на 400 тисяч.

"Онлайн-банк" – за розвиток обслуговування клієнтів за допомогою інтернет- та мобільного банкінгу. Банк у 2017 році активно удосконалював додаток для дистанційного обслуговування "Ощад24/7", завдяки чому протягом 2017 року кількість його користувачів збільшилася на 1 млн 300 тис. осіб.

Банк посів ІІ місце в номінації "Екобанк" – за фінансування та підтримку проектів у галузі "зелених" технологій. У 2017 році Ощадбанк видав 1,5 млрд грн "теплих" кредитів фізособам.

Результати, які демонструє команда банку за чотири роки модернізації, дедалі частіше отримують схвальну оцінку експертів та клієнтів, що дозволяє банку очолювати галузеві рейтинги.

"Найскладніше було змінити ставлення працівників і клієнтів, довести їм, що навіть така архаїчна установа, як Ощадбанк, може не лише змінюватися сама, але й ініціювати зміни. І ми змогли, – зазначив у своєму коментарі тижневику "Бізнес" Андрій Пишний. – Як результат – за чотири роки 30-тисячна команда Ощадбанку кадрово оновилася більш ніж наполовину. Ми впровадили сучасний онлайн-банкінг, у якому обслуговуються понад 2,5 млн клієнтів. Ми є першими за припливом депозитів та динамікою приросту активних платіжних карток. Ми першими в країні стали впроваджувати технології безконтактної оплати. Поверніться лише на чотири роки назад та уявіть: де Ощад і де інновації".

Прес-служба Ощадбанку
18-04-2018, 19:00

Фищук прогнозує, що Каспрук поновиться на посаді мера Чернівців
Посадовець переконаний, що депутати знову спробують його відправити у відставку
У Чернівцях міськрада не хоче, щоб Топорівці приєднувались до міської ОТГ
У міськраді мають намір відмовити Топорівській громаді в приєднанні до Чернівецької ОТГ
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.