Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Чому їжа з миски є смачнішою, ніж з тарілки: пояснення психолога

Ми часто не задумуємось, як їжа, яку ми любимо "красти" з миски є смачнішою, ніж та, яку нам подадуть на тарілці. А цьому слугує ряд цікавих причин.

На думку оксфордського професора Чарльза Спенса, смак їжі залежить від того, як ми її сприймаємо. Тут важливо враховувати і посуд, з якого людина їсть, і освітлення, і музика, і столові прибори.

Але якщо людина бере миску з їжею, то у неї виникають очікування ситної і здорової їжі, тому що мозок сприймає велику об’ємну посудину з їжею більш приємною, поживною та ароматною. Крім того, професор стверджує, що їжа з миски пов'язана з відчуттям інтимності.

А от їжа з тарілки сковує людину, оскільки вона повинна переживати, чи правильно тримає прибори, чи можна піднімати тарілку і тому подібні речі. В той час як їжа з миски дає можливість відмовитися від цих обмежень і просто насолоджуватися стравою.

"Так чи інакше, я думаю, що це один з найдавніших способів прийому їжі. Сьогодні багато хто з нас намагаються знайти комфорт і харчуватися по-справжньому поживно", – додав кулінарний директор мережі Dig Inn Меттью Вайнгартен.
Рейтинг:
(голосів: 1)
16-04-2018, 00:55
Коментарів 0 Переглядів 706

загрузка...
Чернівці мають намір придбати 40 нових автобусів у лізинг
За словами міського голови Каспрука, це допоможе вирішити проблему із приватними перевізниками
Смерть немовляти у пологовому будинку: у Чернівецькій міськраді створили робочу групу
Посадовці, медики й активісти проведуть розслідування інциденту в пологовому будинку №1
Популярне Коментують
• Новини
загрузка...
Чернівчан та гостей міста запрошують на "Форум стартапів" для дітей і підлітків (на правах реклами)

28 квітня 2018 року о 11:00 год., в ресторанному комплексі "Palazzo" (м.Чернівці, вул. Руська, 242) за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу відбудеться Форум стартапів, який організовує філіал Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків Miniboss Business School у м.Чернівці.
І знесла курочка яєчко, не золоте, а просте... (на правах реклами)

Куряче яйце – це справжня скарбничка вітамінів та мікроелементів. У цьому продукті високий вміст вітамінів групи А, D, Е, фолієвої кислоти, вітамінів В3, В12, біотину і холіну.
Ідеальна шкіра обличчя – тепер це реально! (на правах реклами)

Здорова пружна ідеальна шкіра обличчя – це візитівка будь-якої людини. Щоб досягти такого результату, часто витрачають неймовірно великі кошти на косметичні засоби для догляду за шкірою, які, на жаль, не завжди ефективні...
Ощадбанк діє: Голову правління Ощадбанку Андрія Пишного визнано Банкіром року (прес-реліз)

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів І місце в номінації "Банкір року" рейтингу "Фінансовий Оскар 2017" від ділового тижневика "Бізнес".
Lifecell першим запустив 4.5G у Чернівцях (новини компанії)

31 березня lifecell запрошує всіх бажаючих мешканців Чернівців взяти участь у промо-акції, що відбудеться на перетині вул. Героїв Майдану та проспекту Незалежності з 12:00 до 18:00
Привітання із Великоднем начальника філії – Чернівецького обласного управління АТ "Ощадбанк" Руслана Запаранюка (на правах реклами)

Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії та радості й надалі супроводжував вас і ваші родини. Зичу гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення всіх задумів
Чернівчанин щодня проходить понад 20 кілометрів
Вийшов новий номер газети "Доброго здоров’я!" за квітень
Рубрика здоров'я ...