RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

На околиці Чернівців, подалі від міської метушні, розташувався новий сучасний житловий комплекс "GARDEN HALL", який відрізняється зручним плануванням квартир, якістю будівництва і доступною ціновою політикою. Отож, перевагами і особливостями ЖК "GARDEN HALL" поділився виконавчий директор фірми "Idea Group" Роман Грицюк.

Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)


- Романе Володимировичу, на якій стадії зараз перебуває будівництво ЖК "GARDEN HALL" і як він виглядатиме?

- На сьогодні два будинки комплексу вже здані в експлуатацію і готові прийняти своїх мешканців, а повна здача комплексу відбудеться за два місяці.
Комплекс складатиметься із 4 чотириповерхових будинків, які всі разом розраховані на 35 квартир. У будинках в основному 2- і 3-кімнатні квартири.
Це буде комплекс закритого типу, розрахований на невелику кількість людей (всього 35 квартир) із цілодобовою охороною 24/7.

Територія комплексу буде огороджена, завдяки чому сюди не зможе потрапити жодна стороння особа. Вхід в комплекс для мешканців здійснюватиметься тільки за допомогою домофону і охоронця. Ми також плануємо територію всередині комплексу зробити повністю пішохідною – там не будуть їздити жодні транспортні засоби, а тільки гулятимуть діти з батьками, матусі з візочками тощо. Всі автомобілі будуть у підземному паркінгу, який розрахований на 50 автомобілів, а вся територія буде максимально озеленена.

Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)


- Як саме виглядатимуть квартири після повної здачі комплексу в експлуатацію?

- Придбавши квартиру у ЖК "GARDEN HALL", кожен майбутній мешканець отримує стіни, оброблені гіпсовою штукатуркою, яка відрізняється чудовим теплозбереженням. На неї можна відразу нанести фінішну шпаклівку, а потім пофарбувати чи наклеїти шпалери. У кожній квартирі ми встановлюємо індивідуальне опалення з сучасним італійським конденсаційним котлом, якісними батареями, часткове освітлення, електрику, сантехніку (підведено водопостачання з міської мережі). Наявна також чистова стяжка підлоги. Якщо ж клієнт захоче теплу підлогу, ми можемо прорахувати, скільки вона буде коштувати з вирахуванням опалення від котла.

Висота стелі у квартирах 3.05 м надає переваги своїм господарям – велику кількість вільного простору для втілення сміливих інтер’єрних ідей. Деякі квартири матимуть великі балкони-тераси відкритого типу. Досить простора кухня-столова порадує господинь своєю площею – 20-35 м кв.

У будинках буде встановлено металопластикові вікна німецького виробництва. Зовні ми утеплюємо будинки пінопластом товщиною 15 мм. Також буде цікаве оздоблення фасадів.

Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)


- Можете детальніше розповісти про основні переваги житла у "GARDEN HALL"?

- Основна перевага ЖК "GARDEN HALL" полягає в тому, що він знаходиться у спокійному районі за містом, у районі заводу "Кварц". Тут немає міської метушні, шуму і галасу, великої кількості людей. Натомість є спокійна зелена зона, де створено комфортні умови для проживання.

Ще одна відмінність нашого житла – квартири мають вільне планування в собі. Тобто, це означає, що тільки кінцеві стіни залишаються незмінними, а всередині мешканці можуть здійснювати перепланування, переміщувати, зменшувати, збільшувати простір за власним бажанням.

Крім того, при покупці квартири ми надаємо нашим клієнтам можливість розтермінування платежу до року. Тобто люди вносять перший внесок – майже половину вартості. На іншу половину ми можемо надати їм безвідсоткове розтермінування платежу.

Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)


- Що можете сказати про інфраструктуру комплексу?

- Проектом на території комплексу "GARDEN HALL" передбачено спортивний та дитячий майданчики, зони відпочинку та гостьовий паркінг. Місцезнаходження житлового комплексу дозволить його жителям швидко і без особливих труднощів дістатися у будь-яку точку міста. Крім того, вся інфраструктура району до послуг майбутніх мешканців комплексу: це школи, дитячі садки, медичні установи, магазини, спортивні комплекси для дітей і дорослих. І до всього цього можна дістатися пішки.

Хочу зазначити, що тільки сучасний, продуманий комплекс зводиться з урахуванням далекоглядних планів майбутніх мешканців, які, безсумнівно, захочуть власноручно зробити свою квартиру функціональною, стильною, унікальною і зручною. Не пропустіть можливість реалізувати давню мрію і стати творцем свого комфорту!

Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)


Дізнатися всю інформацію про особливості комплексу можна за адресою: вул. 6-та Приміська, с. Чагор (р-н "Кварцу")

тел.: (099) 734-31-13, (095) 600-50-70 або на сайт: www.gardenhall.com.ua
Редактор: Марія Фернюк
29-10-2018, 19:17
Коментарів 0 Переглядів 8 377

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги