RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Напередодні Великодніх свят господині мають достатньо домашньої роботи: потрібно прибирати та прикрасити будинок, придбати продукти, пофарбувати писанки і, звичайно ж, треба приготувати чимало страв. Для того, або їжа до святкового столу вдалася та була смачною, необхідно подбати про якісне кухонне приладдя.

Магазин "Фламінго", що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 189, пропонує широкий вибір якісного посуду, який стане незамінним помічником у вас на кухні!

Сковорідки "TVS Diva induction" – це чудове рішення для будь-якої сучасної кухні, адже вони створюють по-справжньому комфортні умови для приготування їжі. Цей посуд дійсно високої якості виробництва. Сковорідки "TVS Diva induction" мають антипригарне покриття IPERTEK PRO, стійкі до подряпин, оптимізують теплопровідність, забезпечують рівномірний розподіл тепла і гарантують однорідне пропікання. Отримуйте задоволення від ідеального приготування їжі зі сковорідками ,,TVS Diva induction’’!

Сковорідки "Tefal plus" – одні з найпоширеніших на сучасному ринку та отримують лише хороші відгуки від своїх користувачів. Сковорода ,,Tefal Plus’’ — простота та надійність у використанні. Завдяки індикатору нагрівання Thermo-Spot та інноваційному антипригарному покриттю Power Glide ваші страви завжди будуть чудовими на смак.

Сковорода "Bergner" - надійна і функціональна, стане хорошим помічником на вашій кухні. Вона швидко і рівномірно нагрівається, добре зберігає тепло. Підходить для використання на індукційних плитах, а також, завдяки гладкому рівному дну, ідеальна для склокерамічних плит. Внутрішня поверхня - двошарове керамічне антипригарне покриття Cera +, має високу стійкість до подряпин і стирання, дозволяє готувати з мінімальною кількістю жиру. Зовнішнє термостійке покриття надійно захищає поверхню посуду від відшаровування і деформації і забезпечує сковороді додаткову міцність.

Перетворіть процес приготування їжі у справжнє свято! (на правах реклами)


Сковорідки "Rondell" - це сьогодення і майбутнє для домашньої кулінарної майстерності. Вона виготовлена з високоякісного алюмінію, який не окислюється, не схильний до хімічних впливів і довговічний. Під час виготовлення цих сковорід використовується метод "потрійного" дна, завдяки чому під час приготування їжі тепло рівномірно розподіляться по стінках посуду.

Перетворіть процес приготування їжі у справжнє свято! (на правах реклами)


Сковорідки "Pyrex" відзначається надзвичайною якістю, довговічністю, гарним дизайном та дарує вам змогу радувати своїх близьких смачними та корисними кулінарними шедеврами. Зміцнене антипригарне покриття PTFE в поєднанні з унікальним дизайном ручки Soft touch дають змогу із легкістю втілювати в життя найсміливіші кулінарні ідеї та робить можливим приготування здорової їжі з мінімальною кількістю олії.

Сковорідки "Ringel" - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Сковорідки цього бренду стійкі до подряпин, підходять для всіх різновидів плит, зокрема індукційних. Їх можна очищати у посудомийних машинах. А ще вони мають стійке багатошарове покриття Aerolite, що не не містить PFOA (перфтороктанової кислоти).

Сковорода "Infinity Chefs" стане прекрасним доповненням до набору вашого кухонного посуду. Вона виготовлена з високоякісного штампованого алюмінію, який відрізняється довговічністю і стійкістю до утворення корозії, подряпин і тріщин. Сталь, навіть під впливом високих температур, не вступає в реакцію з кислотами і лугами, які містяться у продуктах, що сприяє максимальному збереженню корисних речовин і мікроелементів у різних стравах. Внутрішнє покриття виконано з екологічно чистих матеріалів і має хороші антипригарні властивості.

Перетворіть процес приготування їжі у справжнє свято! (на правах реклами)


Сковорода "Wellberg" – це новинка на ринку посуду в Україні. Вона підходить для використання як звичайною домогосподаркою, так і професійним шеф-кухарем. Сковорода виготовлена з пресованого алюмінію. Внутрішня поверхня - мармурове антипригарне покриття, міцне, дозволяє готувати з мінімальною кількістю жиру, легко миється. Зовнішнє покриття стійке до високих температур.
Завітайте до нашого магазину "Фламінго" та оберіть те, що підходить саме Вам!

Перетворіть процес приготування їжі у справжнє свято! (на правах реклами)


Магазин “Фламінго”
м. Чернівці, вул. Головна, 189
тел. (03722) 4-75-56
Редактор: Марія Фернюк
30-03-2018, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 3 973

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.