Науковці зробили важливе відкриття про шашлик

новини / Життя
3 567
0
Науковці зробили важливе відкриття про шашлик


Споживання в їжу м’яса, просмаженого на відкритому вогні, може призвести до розвитку гіпертонії.

Відповідні дослідження проводили науковці з Гарвардського університету.

У дослідженні вони порівняли людей, які їли просмажене на відкритому вогні м'ясо більше 15 разів на місяць і менше 4-ох разів на місяць.

Науковці з’ясували, що в осіб з першої групи ризик розвитку гіпертонії був на 17% вищим, ніж у людей з другої групи.

Окрім того, як зазначили науковці, приготування м'яса при високих температурах може призвести до появи кількох побічних сполук. Вони можуть викликати окислювальний стрес, запалення і резистентність до інсуліну.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.