Науковці зробили важливе відкриття про шашлик

новини / Життя
3 532
0
Науковці зробили важливе відкриття про шашлик


Споживання в їжу м’яса, просмаженого на відкритому вогні, може призвести до розвитку гіпертонії.

Відповідні дослідження проводили науковці з Гарвардського університету.

У дослідженні вони порівняли людей, які їли просмажене на відкритому вогні м'ясо більше 15 разів на місяць і менше 4-ох разів на місяць.

Науковці з’ясували, що в осіб з першої групи ризик розвитку гіпертонії був на 17% вищим, ніж у людей з другої групи.

Окрім того, як зазначили науковці, приготування м'яса при високих температурах може призвести до появи кількох побічних сполук. Вони можуть викликати окислювальний стрес, запалення і резистентність до інсуліну.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
[xfgiven_reclama][/xfgiven_reclama]

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують