Науковці зробили важливе відкриття про шашлик

новини / Життя
3 556
0
Науковці зробили важливе відкриття про шашлик


Споживання в їжу м’яса, просмаженого на відкритому вогні, може призвести до розвитку гіпертонії.

Відповідні дослідження проводили науковці з Гарвардського університету.

У дослідженні вони порівняли людей, які їли просмажене на відкритому вогні м'ясо більше 15 разів на місяць і менше 4-ох разів на місяць.

Науковці з’ясували, що в осіб з першої групи ризик розвитку гіпертонії був на 17% вищим, ніж у людей з другої групи.

Окрім того, як зазначили науковці, приготування м'яса при високих температурах може призвести до появи кількох побічних сполук. Вони можуть викликати окислювальний стрес, запалення і резистентність до інсуліну.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
У громаді на Буковині заборонили ввечері їхати на мотоциклах
16 662
Керівнику "Чернівціводоканал" оголосили підозру: на комунальному підприємстві зробили заяву
8 776
Виводив людей з будинку: історія рятувальника, який став відомим завдяки фото
6 156
Проколов колеса, щоб не втік: на Буковині перевіряють співробітників ТЦК через конфлікт
5 945
На Буковині оголосили підозри 10 посадовцям за розтрати бюджетних коштів на великі суми
5 103
Сильні дощі та грози: на Буковині зіпсується погода
4 588
«Вода чудова. Ідіть купатися»: чернівчани ходять на міський пляж попри заборони
4 386
Росія могла вдарити по Чернівцях ракетою Х-101 із касетною бойовою частиною: що відомо
4 139
Взяли пасажира — заплатите штраф до 32 тисяч гривень: водіїв попередили про рейди
4 069
Обороняв Батьківщину від ворогів: на війні загинув воїн з Буковини Віталій Майстрюк
3 550