RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Що приготувати з авокадо: три цікаві рецепти

Авокадо стає все популярнішим серед українців. Смак цих плодів нагадує вершкове масло і присмаком горіхів. Часто авокадо додають у салати та роблять бутерброди – читайте також, що ще можна приготувати з плода.

Тортилья з авокадо
Інгредієнти:

Для млинців:

2 ст. кукурудзяного або пшеничного борошна

1 ч. л. солі

50 г рослинної олії

0,5-0,75 ст. теплої води

Для начинки:

2 авокадо

1 помідор

1 середня цибулина

сік половини лайму чи лимона

подрібнений свіжий або мелений чилі

сіль

Рецепт приготування тортильї з авокадо:

Борошно змішати з сіллю, просіяти у миску, влити олію та воду, замісити тісто. Сформувати кульки завбільшки з яйце, залишити на 15 хвилин. Тоді кожну кульку розкачати і смажити на сковороді, не змащеній жиром, по 2-3 хвилини з кожного боку.

Для начинки треба вичерпати з авокадо м'якоть і розім'яти виделкою. Видавити в нього сік з лимона. Додати дрібно нарізану цибулю, нарізаний кубиками помідор. Посолити і посипати чилі за смаком. Можна додати ложку оливкової олії. Викласти соус на готові палянички, подавати гарячим.


Зелена паста з авокадо

Інгредієнти:

1 стигле авокадо

жменя шпинату

жменя горіхів кеш’ю

жменю тертого сиру

сік 1/2 лимона

2 зубчики часнику

Рецепт приготування пасти з авокадо:

Склади в блендер авокадо, шпинат, лимонний сік, кеш’ю, тертий сир і часник.

Подрібнити суміш в густий однорідний соус і заправити їм свіжозварену пасту.

Лимонно-авокадове морозиво

Інгредієнти (на 6 порцій):

2 зрілих авокадо, очищених від шкірки і кісточок

3/4 склянки 1,5%-го молока

3/4 склянки згущеного молока

сік трьох лаймів

цедра двох лаймів

Рецепт приготування морозива з лаймів і авокадо:

За допомогою блендера або кухонного комбайна подрібнити всі інгредієнти в однорідну масу на зразок смузі, час від часу зчищаючи суміш зі стінок чаші за допомогою силіконової лопатки.

Отримане пюре розкласти по порціях у склянки, накрити харчовою плівкою і відправити в морозильну камеру мінімум на чотири години.
Редактор: diana_vataman
28-03-2018, 00:58
Коментарів 0 Переглядів 2 695



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.