RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

м. Чернівці, вул. Головна, 25 (зупинка "Шкільна")
тел. +38 (095) 38-728-14


СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ* до Дня 8 березня від магазину "Спокуса"

Зроби скріншот - отримай знижку від "Спокуси" (на правах реклами)


Умови пропозиції:

1. Зробити на свій смартфон скріншот зображення реклами магазину з даного сайту (банер знаходиться над текстом, який ви читаєте)

2. Показати скріншот продавцю у магазині "Спокуса"

3. Отримати знижку на обраний товар.

Парфуми з феромонами, ароматичні олійки для масажу, різноманітні секс-іграшки – далеко не весь перелік речей, які зможуть зробити ваше інтимне життя значно яскравішим. Саме час здивувати кохану людину та придбати оригінальний подарунок адже наближається свято жінки 8 березня!

Секс-шоп "Спокуса" існує у Чернівцях вже десять років і за цей час став лідером серед магазинів, які пропонують сексуальні товари. До кожного клієнта тут індивідуальний підхід.

– Якщо ти кохаєш людину, то чому б не зробити їй і собі приємне і цим самим зміцнити ваші стосунки? – каже Ольга ЖЕЛЯБОВСЬКА, власниця магазину "Спокуса". – Частіше до нас приходять чоловіки, вони розуміють, що завжди мають бути "на коні". Жінки також цікавляться. Знайти у нас можна подарунки і до дня народження, і до Дня закоханих, на 8 Березня тощо.

Якщо відчуваєте, що готові до чогось нового, варто поговорити зі своєю половинкою про те, чого б їй хотілося. Можливо, разом ви знайдете для себе щось оригінальне.

Зроби скріншот - отримай знижку від "Спокуси" (на правах реклами)


"Новачкам" раджу спробувати масажну олію, змазки, креми, еротичну спідню білизну, костюми для рольових ігор, парфуми з феромонами. Завдяки їм можна створити неповторний романтичний настрій. Можемо запропонувати спеціальні дзвіночки, наприклад, "для сексу", "для поцілунку". Але насамперед все залежить від бажання партнерів дарувати одне одному задоволення.

Щодо "важкої артилерії", то сюди вже належать, скажімо, кайданки, плітки. І не обов’язково їх використовувати – вони можуть просто лежати на столі як декорація і стимулювати до потрібних дій.

Ми завжди радимо нашим клієнтам: якщо хочете спробувати щось нове, прийдіть і не пошкодуйте купити для себе щось цікаве. Якщо не знаєте, як користуватися – ми вам все докладно розповімо. Якщо соромитеся – почитайте про це в Інтернеті. Але стосунки варті того, щоб їх урізноманітнювати і берегти.

Що можна спробувати

Вібромасажери. Такі вироби з медичного силікону і пластика стали справжньою знахідкою для тих, хто любить в ліжку отримувати неймовірне задоволення. Часто їх застосовують і з лікувальною метою: під час користування вібромасажером виділяється гормон, який допомагає жінці залишатися здоровою.

Вагінальні кульки. Викликають сексуальні емоції (від легкого збудження до екстазу) і найголовніше – розвивають здатність регулювати обсяг піхви, що особливо актуально жінкам після пологів та старшого віку. Треновані м’язи піхви дарують чоловікові королівські відчуття. Кульки можна носити непомітно для інших, навіть при поході в магазин або на роботі.

Вагінально-анальні іграшки. Анальні ласки приносять не менше задоволення, ніж традиційні. Саме тому великою популярністю у пар користуються вироби, призначені саме для таких ігор. Можна підібрати варіант, який найкраще підходить для конкретної пари.

Ерекційні кільця.
Ерекційні кільця роблять секс ще більш якісним і незабутнім. Продовжують статевий акт і дарують задоволення обом партнерам.

Насадки. Насадки для чоловіка привносять в любовні ігри не меншу новизну, підсилюють ерекцію і стимулюють партнерку.

Завітайте до магазину сексуальних товарів "Спокуса" – не відмовляйте собі та вашим коханим у задоволенні.

Зроби скріншот - отримай знижку від "Спокуси" (на правах реклами)


Придбайте тільки у нас:

Цікаві подарунки

Еротичну білизну

Парфуми з феромонами

Збуджувальні стимулятори

Зроби скріншот - отримай знижку від "Спокуси" (на правах реклами)


*Спеціальна пропозиція діє у терміни з 2.03 до 31.03.2018 рр.
Редактор: Марія Фернюк
2-03-2018, 19:30
Коментарів 0 Переглядів 6 712


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги