RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

10 ознак, що ви знайшли справжнє кохання

Не обов'язково мати багато невдалих стосунків, щоб зрозуміти як знайти кохання. Є речі, які можуть вам допомогти це усвідомити.

Дуже важливо вміти відрізняти короткочастну закоханість з ейфорією та довготривале кохання. Часто люди плутають ці речі, згодом розривають відносини і лише потім розуміють, що це було не кохання.

1. Ви не соромитеся безглуздо виглядати один перед одним
Зі скуйводженим після сну волоссям, мішками під очима і відбитком подушки на щоці — ви не боїтеся, що вас розлюблять за невідповідність ідеальному образу. Тому що немає ніякого ідеального образу.

Щоправда, на початку стосунків, відчуття певного сорому є нормальним. Багато хто з нас хоче виглядати краще, ніж є насправді. Згодом ми розуміємо, що нас люблять не за ідеальність образу без жодного недоліку, а нас справжнього з усіма хворобами, зайвими кілограмами і раптовим прищем на лобі. Це знак, що закоханість переросла в справжнє почуття.

2. Вам подобається робити кохану людину щасливою
Приготувати улюблену їжу, помити за собою посуд, дати партнерці побути в тиші і спокої, коли все набридло, — такі прояви турботи можуть бути більшим свідченням про любов, ніж букет з 50 троянд. Букетом, звичайно, можна похвалитися в Instagram, але кількість лайків не має ніякого відношення до рівня щастя.

Але дуже важливо, щоб вам щиро хотілося турбуватися про кохану, адже жертвам в здорових відносинах місця немає.

3. Ви без страху обговорюєте спільне майбутнє
Куди поїхати у відпустку в наступному році, кого завести — кота чи морську свинку, нарешті, як назвати дитину, навіть якщо його поки в найближчих планах немає. Спільні плани — свідоцтво того, що партнер став невід'ємною частиною вашого життя.

Це, до речі, непоганий спосіб визначити, що ви в стосунках не з тим, хто вам підходить. Можливо, через 10, 20 і 30 років ваша кохана людина буде так само розкидати одяг де завгодно і сміятися над жартами, які здаються вам несмішними. Для вас це тертимо чи ви дратуєтеся? Якщо терпимо, то все у вас буде гаразд.


4. Ви чесні між собою. Навіть, якщо через це ви можете посваритися.
Коли вас щось не влаштовує, ви знаходите сміливість говорити про це і разом шукати варіанти вирішення проблеми. В процесі може бути боляче і неприємно, але це нормально — краще розібратися зі взаємними претензіями якомога швидше.

Це краще, аніж накопичувати невдоволення, адже потім, під час якоїсь сварки з дріб'язкового приводу ви пригадаєте партнерці про все і відразу: квіти, які хтось комусь не подарував, порушені обіцянки, брудний посуд в раковині. Такі букети взаємних претензій можуть зруйнувати відносини.

Мораль: не намагайтеся закривати очі на проблеми і миритися з тим, що вас не влаштовує.

5. Ви не боїтеся успіхів один одного

"Він знайде нову роботу і закрутить роман з якоюсь панянкою", "Вона запишеться в тренажерку і підчепить там собі качка" - так говорить не любов, а зачеплене самолюбство.

Партнерка — це не засіб для підвищення самооцінки, від якої ви тільки чекаєте підтримки у власній неперевершеності. Це людина зі своїми бажаннями і прагненнями. Вона буде змінюватися і це неминуче. Найкраще, що ви можете зробити, — підтримати її.

6. Ви вмієте знаходити компроміси
Компроміс — свідоцтво зрілого розуму і вміння прислухатися до чужої думки. У стосунках немає потреби завжди йти на принцип і до останнього відстоювати свою точку зору.

Практично будь-яке питання можна вирішити так, що і ви, і ваш партнер залишитеся задоволені результатом. Драми через дрібниці гарні лише в кіно. В реальності — це досить виснажлива затія, здатна погубити навіть сильні почуття.

7. Разом вам краще, ніж окремо
Безумовно, у кожного з вас є свій вільний час, друзі і захоплення, яких у вас ніхто не збирається забирати. І все-таки, ви іноді відмовляєтеся від зустрічі з друзями, щоб побути з коханою людиною.

Важливий момент: ви поступаєте так з власної ініціативи, ніхто не влаштовує вам сцен і не змушує всіма правдами і неправдами забити на друзів. Якщо ж ви почуваєте себе прикутими ланцюгами до батареї, то такі відносини приречені.

8. Ви визнаєте за партнером право на помилки
А ви також маєте право на помилку. Тому що ви живі люди, які не зобов'язані відповідати якимось ідеалам. Помилки неминучі, питання в тому, як до них ставитися.

При будь-сварку згадувати допущені коханою людиною промашки — дуже погана ідея. Більшу частину помилок і косяків можна пробачити. Втім, якщо на ваші почуття плюють регулярно і з задоволенням, відносини пора

9. Секс — це не головне
Це звісно приємне заняття, але крім нього у вас є багато інших справ, не менш цікавих. Відносини не складаються лише тільки з сексу, і ви це прекрасно це знаєте.

Спочатку ви буквально добу безперервно не вилазять з ліжка, потім інтимне життя входить в спокійне русло. Це природний процес, найчастіше тут немає причин для занепокоєння: вас ніхто не розлюбив, просто так розвиваються відносини.

10. Ви поважаєте партнера, а він поважає вас
Повага - основа здорових відносин. Ви вмієте зважати на почуття та думки партнера і не ставите цілі в будь-якій ситуації залишити за собою останнє слово. Любов — це не історія про те, хто правий, а хто ні.

Редактор: diana_vataman
15-02-2018, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 2 401


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!