Які види м'яса найменш калорійні: список

новини
1 712
0
Які види м'яса найменш калорійні: список


М'ясо – це основа раціону багатьох людей. Якщо ви слідкуєте за своїм здоров'ям та фігурою, то потрібно звертати увагу не лише на способи його приготування, а й на види.

Всі ми знаємо, що смажене м'ясо (не залежно від виду) – шкідливе. Однак, якщо його запікати чи смажити на грилі з мінімальною кількістю олії – то така страва принесе значно більше користі. Адже м'ясо містить білок та багато незамінних амінокислот.

Можна довго розмірковувати про те, яке м'ясо найкорисніше, так як різні його види мають різні переваги і недоліки. Пропонуємо вам список з калорійністю різних видів м'яса. Обирайте для себе те, що буде смакувати саме вам і матиме найменшу калорійність.

Яка калорійність м'яса (на 100 грамів необробленого продукту):
- яловичина 250 кал;
- свинина 242,1 кал;
- індичка (грудка без шкірки) 84 кал;
- курка (філе без шкірки) 164 кал;
- баранина 294 кал;
- кролик 156 кал;
- телятина 172,1 кал;
- качка 337 кал.

До дієтичних сортів м'яса можна віднести: індичку, кролика, курку та телятину. А от вживання свинини, качки чи баранини – варто обмежити.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.