RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Експерти дали невтішний прогноз щодо вироблення шоколаду

Експерти Національного управління океану та атмосфери США заявили, що протягом 40 років шоколад може зникнути як явище.

Про це пишуть на The Daily Mail.

На їхню думку, вся справа в тому, що рослини какао, які є головним інгредієнтом цих солодощів, наразі боряться за виживання. А внаслідок глобального потепління підвищення температури всього на 2,1 °С протягом найближчих 30 років спричинить загрозу для рослин.

Вчені в той же час зазначають, що таке підняття температури могло б компенсуватися за рахунок підвищення вологості, однак навряд чи кількість опадів збільшиться.

Експерти дали невтішний прогноз щодо вироблення шоколаду


Оскільки какао найкраще вирощувати в екваторіальних широтах, то одним із шляхів вирішення такої проблеми може стати переміщення площі їхнього виробництва. До прикладу, вище екватора, але оскільки там гірська місцевість, яка ретельно оберігається для дикої природи до 2050 року, це не зовсім можливо.
Редактор: diana_vataman
3-01-2018, 00:28
Коментарів 0 Переглядів 1 371

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.