Популярне американське видання написало про український борщ

новини / Життя
2 044
0
Популярне американське видання написало про український борщ

У популярному в США виданні The New Yorker опублікували велику статтю про український борщ.

Статтю для The New Yorker написала шеф-кухар та автор кулінарних книг Ольга Геркулес.

За словами Геркулес, дитинство вона провела в Україні. У статті дівчина згадує, як її бабуся готувала традиційні українські страви.

Дівчина займається вивченням походження різних видів борщу та способів вживання.

Також вона додала до статті детальний рецепт традиційної страви.

0 коментарів

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10