Продукти, які допоможуть схуднути взимку

новини
1 527
0
Продукти, які допоможуть схуднути взимку


Існує багато продуктів, споживання яких допоможе не набирати зайвої ваги взимку. Спеціалісти назвали три основних продукта, які варто додавати у свій раціон, якщо прагнете схуднути.

Сир. Сир містить багато вітамінів і аміноксилот, білок, кальцій ікалій. Він досить ситний і смачний. Тому його їсти як окремо, так і поєднувати з іншими продуктами. Але найголовніше, що сир добре засвоююється організмом і має незначну кількість калорій.

Квашена капуста. Квашена капуста вважається набагато кориснішою, ніж свіжа. Під час квашення у ній утворюються бактерії молочної кислоти, які є потрібні нашому організму. В одній ложці капусти міститься денна норма вітаміну К. Також у її склад входить цинк, марганець, каліцій, залізо тощо. Квашена капуста добре насичує і добре поєднується з іншими продуктами. Вона покращує обмін речовин.

Соєвий сир. У тофу практично відсутні жири і вуглеводи, але міститься багато вітамінів та мікроелементів. Це повноцінний рослинний білок, який добре засвоюється організмом.

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.