RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чим небезпечний швидкий перекус

Харчування на ходу і швидкий темп прийому їжі збільшує ризик отримати метаболічний синдром, який викликає чимало ускладнень для організмі.

Відповідне дослідження вчених з Університету Хіросіми опубліковане в журналі Сirculation.

Науковці проаналізували стан здоров'я і повсякденні звички 1083 добровольців, розділивши їх на три групи відповідно до звичної їм швидкісті прийому їжі.

Через п'ять років експерти знову провели аналізи і з'ясували, що у людей, схильних до швидкого вживанні їжі, ризик виникнення метаболічного синдрому підвищувався на 11,6 відсотка.

Автори статті вказують, що цей синдром характеризується такими порушеннями, як резистентність до інсуліну, схильність до тромбоутворення, артеріальна гіпертензія та ожиріння.

Фахівці наголошують, що повільне та усвідомлене харчування допоможе уникнути переїдання і організм зможе правильно засвоювати одержувані речовини.
Редактор: diana_vataman
17-11-2017, 00:52
Коментарів 0 Переглядів 1 014

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.