Коли можна їсти випічку і не турбуватись про фігуру: пояснення дієтологів

новини / Здоров'я
2 476
0
Коли можна їсти випічку і не турбуватись про фігуру: пояснення дієтологів

Всім відомо, що випічка шкідлива для фігури. Саме тому з раціону правильного харчування виключають хліб, солодку випічку та макарони. Але це може бути шкідливо для жіночого здоров'я.

Якщо повністю виключити з раціону вуглеводи, то це може призвести до зворотного ефекту – набору ваги. Дієтологи стверджують, що саме вуглеводи важливі для нормального функціонування організму, оскільки є основним джерелом енергії для клітин імунної системи.

Найкращий період для їх вживання – це сніданок, саме тоді організму необхідний активний старт. Якщо ви до свого сніданку додасте випічку, то не нашкодите своїй фігурі. На думку дієтологів, для збереження здоров'я, жінкам необхідно вживати в їжу хліб з висівками, злаками і насінням, цільнозерновий, житній і макаронні вироби.

Якщо на сніданок регулярно вживати тільки білкову їжу, то вже через тиждень мозок і нервова система сповільнять свою нормальну роботу. Погіршення пам'яті, уповільнені реакції, занепад сил і бажання переїдати – ось наслідки білкової дієти.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують