RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Уже відомий у Чернівцях Центр реабілітації “Аватаж” (філія київської мережі медичних центрів з 12-річним досвідом роботи) впроваджує акцію – Дні відкритих дверей.

Відтепер можна всього за 1 гривню отримати кваліфіковану консультацію лікарів ортопеда-травматолога і невролога. Про умови цієї акції розповідає директор мережі клінік “Аватаж” Юрій Іванович Юсипчук.

- Природнє запитання: люди звикли, що якщо “дешево”, то “сердито”. Чи впливає вартість консультації на її якість?


Мета акції – привернути увагу до нового лікувального закладу у Чернівцях, продемонструвати високий рівень надання медичних послуг, якісного обслуговування та новітні методи лікування.

Безкоштовна консультація травматолога і невролога! (на правах реклами)


Відомо, що пацієнт відразу відчуває фальш лікаря та відсутність уваги до його здоров’я. Принциповим у виборі лікаря є довіра! Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб пацієнт отримав на консультації повну та об’єктивну інформацію про стан свого здоров’я, сучасні методи лікування, їх рівень ефективності, можливі побічні ефекти та разом із лікарем визначили шляхи подолання недуги. Крім того, відкриваючи перед усіма двері Центру реабілітації, ми інформуємо про найсучасніші методи лікування, які вже ефективно працюють у Києві та є справжньою (!) альтернативою операціям, уколам, медикаментам при відсутності побічних ефектів – саме у цьому напрямку рухається світова медицина.

Це єдиний (!) в Україні авторизований медичний заклад від швейцарської компанії Storz Medical AG (Шторц Медикал). Для нас велика “розкіш” надавати неякісні медичні послуги, іншими словами – “халтурити” нам дуже не вигідно (пробачте за прямоту).

Багато наших методик та їх результати є унікальними і захищені патентами. Наприклад, ми маємо завжди 100% результат у лікуванні багаторічних незростань переломів кісток у всіх 100% пацієнтів (це правда!). Спільно з кафедрою ортопедії і травматології № 1 НМАПО ім. Щупика проведено перше в Україні експериментальне дослідження, яке підтвердило позитивний вплив ударної (звукової) хвилі на лікування травм кістки. Вже є відповідні наукові доповіді та дисертація з цієї теми.

Це лише маленька частина наших досягнень. Лише минулого року на Всеукраїнському з’їзді травматологів, що відбувся у Народному домі у Києві, лікарями медичного центру “Аватаж” було зроблено 4 (найбільше з усіх) наукових доповідей! Зрозумійте, що в умовах сьогодення для приватного медичного закладу дуже складно знаходити кошти і засоби для науково-дослідної роботи. Проте це дає колосальні результати у підвищенні ефективності лікування та реабілітації хворих. Ми досягаємо результатів, котрі раніше в Україні були недоступними – і все це вже є у Чернівцях.

День відкритих дверей в Центрі реабілітації “Аватаж” – це також можливість для соціально незахищених верств населення отримати кваліфіковану допомогу. Більше того, для пенсіонерів у нас уже більше 5 років впроваджена знижка -10% на лікування.

- Які конкретно методи застосовуються у Центрі реабілітації “Аватаж”?


- Основна спеціалізація нашого центру в Чернівцях – реабілітація, котра включає ударно-хвильову терапію, мікрополяризацію головного та спинного мозку (вперше на Буковині та Західній Україні), підвісну терапію, методики Євмінова, механотерапію, кінезіотейпування, лікувальну фізкультуру. Це дозволяє дуже успішно лікувати більше 100 захворювань! До прикладу, чим є такою унікальною ударно-хвильова терапія? А тим, що це поки що єдиний (!) метод в медицині, який запускає ріст нових капілярів - ангенеогенез. Що це значить для здоров’я людини? Практично все, бо якщо немає капілярів – немає живлення тканини і як результат: починається хвороба або якщо вона вже є, то її важко побороти. Навіть прийом ліків втрачає сенс, бо вони не потрапляють до ураженої ділянки.
Наприклад, при артрозах ударно-хвильова терапія зупиняє зменшення хрящової тканини, при переломах – кістка зростається, фібрози і кальцинати (в народі кажуть “солі”) БЕЗ ОПЕРАЦІЇ видаляються і виводяться з організму природнім шляхом. Це реальна альтернатива багатьом операціям, уколам та лікам, а єдиний можливий побічний ефект – синець, який за 3-4 дні зникає.

Безкоштовна консультація травматолога і невролога! (на правах реклами)



- Які ще інноваційні методи ви пропонуєте своїм пацієнтам?


- Хочу звернути увагу на хворих ДЦП, аутистів, із синдромом Дауна, дітей із проблемами затримки психофізичного розвитку та гіперактивних. Для відновлення здоров’я діток у нашому центрі вперше на Західній Україні застосовується метод мікрополяризації на апаратах, розроблених всесвітньо відомим інститутом мозку в Санкт-Петербурзі. І тепер не потрібно їхати до Києва. В ефективності мікрополяризації за останній рік переконалися вже сотні батьків. Почитайте їх вдячні відгуки на нашому сайті awatage.cv.ua або в книзі відгуків центру “Аватаж”. Діти починають говорити, бути соціально активними, проявляти інтерес до життя – і це без жодного медикаменту. Неймовірні результати!

Апарат мікрополяризації мозку “Реамед-Полярис” запускає процес утворення нових нейронних зв’язків та відновлює функції мозку. Надзвичайно ефективним цей метод при реабілітації хворих із серйозними травмами спини та головного мозку. Лікарі Центру реабілітації “Аватаж” за останній рік звільнили від візків багатьох, здавалось би, безнадійних хворих та фактично заново навчили їх ходити.

Безкоштовна консультація травматолога і невролога! (на правах реклами)


За допомогою методів лікування, які є у центрі "Аватаж", ми ефективно лікуємо проблеми хребта, починаючи з гриж, остеохондрозу, головного болю (мігрень), причиною якого у 90% випадків є порушення кровообігу у хребті. Ми швидко реабілітуємо хворих із травмою спини та голови – наразі всі наші хворі позбуваються візків і це теж наша гордість! У нас діє офіційне (!) представництво київського центру Євмінова, де наш спеціаліст володіє всіма методиками застосування профілактора Євмінова та має сертифікат. Крім того, ми використовуємо підвісну терапію, механотерапію для розробки суглобів, американську станцію Терабенд для відновлення тонусу м’язів, а також ультрасучасний метод лікування, особливо відомий серед олімпійських чемпіонів та спортсменів - кінезіотейпування. Необхідно помітити, що всі лікарі Центру реабілітації “Аватаж” пройшли навчання у Києві та Запоріжжі.

Адреса:

м. Чернівці, вул. Комарова, 15, 1 поверх

Центр реабілітації "Аватаж", awatage.cv.ua

Щочетверга – безкоштовна консультація ортопеда-травматолога

Щосуботи – безкоштовна консультація невролога

Тел.: (0372) 908-780, (067) 855-98-75, (095) 710-12-95


Ліцензія МОЗУ № 990 від 22.09.2016р.
Редактор: Марія Фернюк
12-12-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 8 149


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги