Величезна перевага граноли є в тому, що її можна їсти як сухою, так і з додаванням молока та інших напоїв. Її можна смакувати як на сніданок, так і в будь-яку пору дня. А ще вона допомагає схуднути і містить в собі багато корисних речовин.
Приготувати її можна також в домашніх умовах. Лише запасіться різними сухофруктами, горіхами та насінням і приступайте до ароматного приготування.
Інгредієнти:4 склянки вівсяних пластівців;
0,5 склянки подрібнених волоських горіхів;
200 г родзинок;
Очищене насіння соняшнику;
Жменя сушених ягід;
0,5 склянки меду;
4 ст. л коричневого рису;
2 ст. л. води;
6 ст. л. рослинного масла;
0,5 ч. л солі;
1 ч. л. кориці.
Рецепт приготування:1. Змішайте пластівці з горіхами, цукром, сіллю і насінням соняшника.
2. Окремо поставте на слабкий вогонь воду, додавши туди мед, масло, корицю.
3. Як тільки закипить сироп, зніміть його з вогню, з'єднайте сухі інгредієнти з сиропом і перемішайте.
4. Змастіть деко олією і отриману масу викладіть ложкою.
5. У розігріту духовку на 120 градусів поставте цю суміш запікатися на пів години.
6. Тепер додайте сухофрукти і залиште допікатись ще 15 хвилин.
9-11-2017, 01:30
0
2 785