RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

СТО "Тандем" стала офіційним представником "Bosch Service" у Чернівцях.

У Чернівцях ремонтують авто за європейськими технологіями (на правах реклами)


СТО "Тандем" із Чернівців отримало сертифікат "Bosch" і приєдналася до світової мережі "Bosch Car Service".

Група компаній Bosch є провідним постачальником технологій і послуг у всьому світі. Співпраця СТО "Тандем" із цим відомим сервісом, який працює у 150 країнах світу, дає можливість чернівчанам ремонтувати свої автомобілі за допомогою європейських технологій із гарантією на цілий рік. Для ремонту авто сервіс використовує тільки оригінальні запчастини, якість яких сертифікована і гарантується сервісом.

Застосування технологій автосервісу Bosch, широкий асортимент запчастин, що дозволяє обслуговувати автомобілі будь-яких брендів, постійна технічна підтримка з боку компанії дозволять вивести якість обслуговування чернівчан на новий рівень. До того ж, клієнти цього сервісу можуть звернутися по допомогу навіть будучи за кордоном, просто завітавши у будь-який центр із ремонту авто, який є партнером Bosch.

У Чернівцях ремонтують авто за європейськими технологіями (на правах реклами)


Керівник "Bosch Car Service Тандем" у Чернівцях Роман Панівський каже, що головне у роботі його команди – любов до авто та якість виконаних робіт.

"Я сам у цій сфері працюю вже 32 роки, особисто перевіряю, у якому стані авто, яке ми повертаємо клієнтові. В команду вибираю тільки тих, хто цю роботу дійсно любить і має відповідні навички. Для нас головне – аби власник авто міг прийти до нас і впевнитись, що йому допоможуть із проблемами будь-якої складності. Робимо все якісно, адже це вигідно і нам, і вам: ви не витратите зайві гроші на повторний ремонт автомобіля, ми ж у свою чергу не втратимо репутацію і довіру клієнтів", -пояснює керівник сервісу.

У Чернівцях ремонтують авто за європейськими технологіями (на правах реклами)

У Чернівцях ремонтують авто за європейськими технологіями (на правах реклами)


СТО "Тандем" на ринку у Чернівцях 16 років. У 2016 році СТО стала найкращою в Чернівецькій області та увійшла у ТОП-100 найкращих автосервісів України за результатами конкурсу "Краща СТО 2016" від АВТО експерт.

У Чернівцях ремонтують авто за європейськими технологіями (на правах реклами)


Послуги СТО "Тандем":

Планове ТО (заміна гальмівних колодок (дискових і барабанних), заміна гальмівних дисків і барабанів, заміна масляного фільтра, заміна масла в двигуні, заміна масла в КПП і АКПП, заміна повітряного фільтра салону, заміна повітряного фільтра двигуна, заміна антифризу)

Ходова і підвіска (зозвал-сходження, діагностика та ремонт ходової, діагностика та ремонт підвіски, балансування і шиномонтаж)

Електрика (встановлення сигналізації, автозвук)

Трансмісія (ремонт МКПП (механіка), ремонт АКПП (автомат)

Діагностика двигуна

Діагностика вихлопної системи

Діагностика гальмівної системи

Діагностика зчеплення

Паливна система (діагностика та ремонт уприскування дизельних систем ТНВД, насос-форсунок, common rail, діагностика та ремонт бензинової паливної системи)

Кузовний ремонт (усунення вм'ятин без фарбування, тонування, ремонт пластика авто, полірування фар, полірування лобового скла,полірування автомобіля, фарбування дисків, фарбування авто, поклейка антигравійної плівки, кузовний ремонт: рихтування, зварювання, заміна скла, антикорозійна обробка)

Переобладнання авто (перетяжка сидінь, обшивка салону)

Шумоізоляція і віброізоляція


Реставрація авто


Продаж запчастин

Передпродажна підготовка


У сервісі постійно діють акції та знижки на комплексні процедури. За вашим авто ведеться відеоспостереження протягом усього часу перебуванняя на території СТО. Поки майстри займаються вашим авто, ви можете скористатися кімнатою для клієнтів, де можна попити кави, чаю, скористатися wi-fi та подивитися ТБ.

Автосервіс "Тандем" знаходиться за адресою: вул. Маршала Рибалки, 3в
Контакти: 050 513 71 96
Редактор: Марія Фернюк
3-11-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 6 579

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.