RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору", що відкриється у Чернівцях 29 жовтня, – перший у нашому місті і унікальний досить об’ємним комплексом послуг з оздоблення та дизайну приміщень.

По-перше, це продаж досить великого асортименту якісних декоративних матеріалів, які кожен покупець може вибрати на свій смак і гаманець у каталогах.



Адже "Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору" є офіційним представником Giorgio Graesan в Україні та представляє екологічно чисті декоративні фарби і штукатурки, венеціанську шпаклівку й інші декоративні матеріали італійського виробництва безпосередньо від виробника з Мілану. На всі матеріали є необхідні сертифікати і ліцензії.

–Своєю присутністю у Чернівцях ми хочемо донести людям, що сьогодні у будь-якому приміщенні: чи це ваша оселя, особливо дитяча кімната, ресторан, офіс чи будь-яке інше приміщення, де ви плануєте перебувати, можна і варто працювати, відпочивати, дихати екологічно чистими матеріалами, – розповідає генеральний директор "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору" у Чернівцях Людмила Довга. – Хотілося б, щоб люди звертали на цей важливий аспект увагу, купували і використовували екологічні матеріали, адже це їхнє здоров’я і життя. Наші матеріали екологічно чисті та вироблені з натуральної сировини. За ними легко доглядати, вони гарно миються і не піддаються старінню.



Матеріали представлені на будь-який смак і гаманець. Ціни, встановлені на матеріали, не будуть "стрибати" і змінюватись.

По-друге, у магазині буде облаштовано шоу-рум квартиру з діючими вітальнею, кухнею, ванною і туалетом без керамічної плитки, де кожен клієнт матиме змогу побачити, як виглядають готові зразки штукатурок і фарб безпосередньо на стінах, проконсультуватися з майстрами і замовити виконання робіт у себе вдома. Або ж, відвідати майстер-клас із нанесення того чи іншого матеріалу і виконати необхідні роботи самостійно.

– Ще одна перевага нашого шоу-руму, розповідає Людмила Довга, – якщо ми виїжджаємо до людини додому, працюємо зі своїми матеріалами. Людина не переймається пошуками і привезенням матеріалів, виконанням підготовчих робіт і підбором кольорів та прибиранням після майстрів. Вона може за каталогом вибрати все необхідне. Ми все привозимо додому, обговорюємо вартість матеріалів та робіт і працюємо. Ви нам об'єкт дали – ми вам об'єкт здали. Ми надто зайняті, щоб гаяти час. Ваш проект буде завершено якнайшвидше, без затягувань та пауз.



По третє, з декоративними матеріалами, представленими в "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору", можна забути про такий вид оздоблення, як керамічна плитка в кухні, ванній чи туалеті. Екологічна декоративна штукатурка, яка використовується для цих приміщень (стіни і підлога), є аналогом плитки. Крім того, вона має унікальні властивості: не вбирає вологу, не піддається впливу грибків і є екологічно чистою. Ця декоративна штукатурка містить вапно, пісок, мармуровий порошок, який не дозволяє грибку проникати в стіни чи підлогу. Для фінішного покриття використовується лак на водній основі.



Отож, якщо ви цінуєте власне здоров’я і є прихильником сучасного дизайну та екологічно чистих матеріалів, вам неодмінно варто відвідати відкриття "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору", яке відбудеться 29 жовтня, о 12.00, на вул. Б. Хмельницького, 1.

Під час відкриття на усіх гостей чекають:

- Розіграш сертифіката на 2000 грн, власник якого зможе придбати на цю суму матеріали або при покупці на більшу суму отримати знижку на 2000 грн.

- Першим 5 замовникам на виконання декоративних робіт – 30% знижка*

- Безкоштовний майстер-клас для всіх.

- Демонстрація-доказ екологічності матеріалів – боді-арт на живій манекенниці малярними фарбами.

*Умови акції дізнавайтеся у працівників "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору"

Заходьте в наш шоу-рум:

м. Чернівці, вул. Головна, 225
+38 (068) 638 00 19

facebook: https://www.facebook.com/GiorgioGraesanCV/
Редактор: Марія Фернюк
19-10-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 6 835

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.