RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
V.QUEST – перший квест у доповненій реальності національного масштабу стартує 7 жовтня 2017 року в Україні. Мешканці міст України зможуть стати учасниками дійства та виграти безліч гаджетів.

"Для просування унікальної інтернет-платформи VEON ми створили відповідний інструмент – перший в Україні квест у доповненій реальності національного масштабу. Телеком – вже не тільки про мобільний зв'язок, ми створюємо і впроваджуємо інноваційні продукти та вміємо цікаво їх просувати. Беріть участь у квесті, буде круто!", – каже Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

На учасників V.QUEST чекають:

• повне занурення у доповнену реальність
• полювання на дронів
• неочікувані розслідування, експерименти та досліди.

Розпочнеться квест масштабним концертом гурту The Hardkiss, що відбудеться 7 жовтня на Контрактовій площі у Києві. Три тижні, до 27 жовтня, учасники квесту по всій Україні виконуватимуть безліч цікавих завдань. Щотижня найуспішніші гравці отримуватимуть інноваційні подарунки – універсальні мобільні батареї, бездротові колонки, гіроборди. А на фіналістів квесту чекають електробайки та електрочоппери.

Квест у доповненій реальності – вперше в Україні (прес-реліз)

Щоб стати учасником квесту, необхідно:

• встановити додаток VEON та підписатися на канал квесту V.QUEST у VEON
• встановити додаток V.QUEST
• знаходити віртуальні підказки у місті та вигравати інноваційні призи.

Деталі на quest.veon.com.ua

Квест проходиме у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах України.

Нагадаємо, що VEON – глобальна персональна інтернет-платформа, котра була запущена однойменною компанією VEON влітку цього року у п’яти країнах світу, серед яких Україна. Користувачі додатку можуть дзвонити, обмінюватись повідомленнями, спілкуватися з друзями, ділитися фото, переглядати та поширювати відео, отримувати ексклюзивний контент та унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар користування додатком безкоштовне – мегабайти та кошти з рахунку не зніматимуться. Також абоненти Київстар можуть перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин та мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії за допомогою додатка. Детальніше про платформу VEON читайте на veon.com.ua.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів мобільного зв’язку.

Акціонери Київстар – міжнародна група VEON Ltd. (раніше – VimpelCom ltd), офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар понад 19 років працює в Україні, є одним із найбільших платників податків – за весь час роботи оператор перерахував до держбюджету майже 50 млрд грн. Капітальні інвестиції компанії у розвиток телекомунікацій становлять понад 30 млрд грн.
Компанія Київстар – партнер VEON в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua
6-10-2017, 13:28

ЦВК зареєструвала ще 6 кандидатів у нардепи в Чернівецькій області
Центральна виборча комісія зареєструвала ще шістьох кандидатів у народні депутати на чотирьох виборчих округах Буковини
Син скандального чиновника з Буковини потрапив до списку партії Зеленського
П’ятеро буковинців увійшли до партійного списку "Слуги народу"
Вибори до Ради: що відомо про буковинців, які планують боротися за мандат
Хто з буковинців уже зареєструвався для участі у виборчих гонках, а хто лише встиг заявити про наміри обиратись нардепом

Тайний намєснік Зєлі і подпольщіца Оксанка. Блог Мостіпаки
Про головні події тижня, що минає – у блозі Олександра Мостіпаки
«Тягнуть оберемки гілок»: як на Трійцю виламують липи в Чернівцях. Блог Надії Будної
Священики наголошують на тому, що на Святу Трійцю заради традицій не варто нищити природу
Штири від Васі, сто від Іллюші  - і всі від ЗЕ. Блог Мостіпаки
Про головні події тижня, що минає – у блозі Олександра Мостіпаки
Детские коляски на сайте Kloomba
"Західний судинний центр" - лікарі, яких ви знаєте! (на правах реклами)

Про особливості роботи центру та переваги методик, які тут використовують, розповіли судинні хірурги "Західного судинного центру" Юрій Оліник та Володимир Савін.
Робимо повірку лічильників води з "Гекон" (на правах реклами)

Дуже важливо вчасно виконувати його обслуговування та повірку лічильника
Мережа «Копійочка» вже вкотре дарує вам призи! (новини компанії)

31 травня мережа магазинів потрібних речей "Копійочка" поповнилась ще одним магазином в м. Чернівці, по вул. Головна 215