RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | Журнал "Давай Одружимось!" |
V.QUEST – перший квест у доповненій реальності національного масштабу стартує 7 жовтня 2017 року в Україні. Мешканці міст України зможуть стати учасниками дійства та виграти безліч гаджетів.

"Для просування унікальної інтернет-платформи VEON ми створили відповідний інструмент – перший в Україні квест у доповненій реальності національного масштабу. Телеком – вже не тільки про мобільний зв'язок, ми створюємо і впроваджуємо інноваційні продукти та вміємо цікаво їх просувати. Беріть участь у квесті, буде круто!", – каже Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

На учасників V.QUEST чекають:

• повне занурення у доповнену реальність
• полювання на дронів
• неочікувані розслідування, експерименти та досліди.

Розпочнеться квест масштабним концертом гурту The Hardkiss, що відбудеться 7 жовтня на Контрактовій площі у Києві. Три тижні, до 27 жовтня, учасники квесту по всій Україні виконуватимуть безліч цікавих завдань. Щотижня найуспішніші гравці отримуватимуть інноваційні подарунки – універсальні мобільні батареї, бездротові колонки, гіроборди. А на фіналістів квесту чекають електробайки та електрочоппери.

Квест у доповненій реальності – вперше в Україні (прес-реліз)

Щоб стати учасником квесту, необхідно:

• встановити додаток VEON та підписатися на канал квесту V.QUEST у VEON
• встановити додаток V.QUEST
• знаходити віртуальні підказки у місті та вигравати інноваційні призи.

Деталі на quest.veon.com.ua

Квест проходиме у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах України.

Нагадаємо, що VEON – глобальна персональна інтернет-платформа, котра була запущена однойменною компанією VEON влітку цього року у п’яти країнах світу, серед яких Україна. Користувачі додатку можуть дзвонити, обмінюватись повідомленнями, спілкуватися з друзями, ділитися фото, переглядати та поширювати відео, отримувати ексклюзивний контент та унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар користування додатком безкоштовне – мегабайти та кошти з рахунку не зніматимуться. Також абоненти Київстар можуть перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин та мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії за допомогою додатка. Детальніше про платформу VEON читайте на veon.com.ua.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів мобільного зв’язку.

Акціонери Київстар – міжнародна група VEON Ltd. (раніше – VimpelCom ltd), офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар понад 19 років працює в Україні, є одним із найбільших платників податків – за весь час роботи оператор перерахував до держбюджету майже 50 млрд грн. Капітальні інвестиції компанії у розвиток телекомунікацій становлять понад 30 млрд грн.
Компанія Київстар – партнер VEON в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua
6-10-2017, 13:28

П’ята частина всіх, хто захворів на COVID-19 в Україні – жителі Чернівецької області
Наразі в Чернівецькій області зафіксовано 225 випадків коронавірусу
Вбивство у Чернівцях: у поліції заперечили інформацію про погрози медикам
Правоохоронці не змогли знайти підтвердження інформації про погрози медичним працівникам
На Буковині трьох пацієнтів з COVID-19 під’єднали до апаратів ШВЛ, двоє дітей – на кисневій дотації
У Чернівецькій ОДА розповіли про стан пацієнтів з коронавірусом і підозрою на цю хворобу

Вони працюють заради нас. Блог Надії Будної
Про медиків, поліцейських, рятувальників та всіх інших, які виходять на роботу, наражаючи себе на небезпеку
Куди дрейфує Україна?
Наче і не дуже помітно, але Україна малюсінькими крочками таки дрейфує до Рашки
«Сіла батарейка»
Чи то через паніку й коронавірус, чи від авітамінозу, а, може, через магнітні бурі
МУЛЬТИMEDIA безкоштовно доставляє техніку для чернівчан*

Усі замовлення, здійснені на сайті MTA.UA, від батарейки до мультиварки, кур’єр доставить до ваших дверей абсолютно безкоштовно.
По-східному смачний карантин зі стравами із чайхана «Казан» у м. Чернівці!*

Чайхана "Казан" не пішов у непланову відпустку, а активно працює на доставку.
Дистанційна експрес-підготовка до ЗНО без нервів*

Що ж робити, якщо репетитора так і не знайшли, часу для підготовки залишилося мало і знань міцних теж немає?
Унікальне комплексне добриво, яке відновлює, збагачує ґрунт і захищає його.  Доставка у м. Чернівці і по Україні*

ТОВ "Дюнгер", що на Рівненщині, пропонує унікальне добриво комплексне, яке відновлює, збагачує ґрунт, захищає його від хвоща польового, дротяника, медведки і фітофтори та ідеально підходить для всієї городини.