Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
V.QUEST – перший квест у доповненій реальності національного масштабу стартує 7 жовтня 2017 року в Україні. Мешканці міст України зможуть стати учасниками дійства та виграти безліч гаджетів.

"Для просування унікальної інтернет-платформи VEON ми створили відповідний інструмент – перший в Україні квест у доповненій реальності національного масштабу. Телеком – вже не тільки про мобільний зв'язок, ми створюємо і впроваджуємо інноваційні продукти та вміємо цікаво їх просувати. Беріть участь у квесті, буде круто!", – каже Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

На учасників V.QUEST чекають:

• повне занурення у доповнену реальність
• полювання на дронів
• неочікувані розслідування, експерименти та досліди.

Розпочнеться квест масштабним концертом гурту The Hardkiss, що відбудеться 7 жовтня на Контрактовій площі у Києві. Три тижні, до 27 жовтня, учасники квесту по всій Україні виконуватимуть безліч цікавих завдань. Щотижня найуспішніші гравці отримуватимуть інноваційні подарунки – універсальні мобільні батареї, бездротові колонки, гіроборди. А на фіналістів квесту чекають електробайки та електрочоппери.

Квест у доповненій реальності – вперше в Україні (прес-реліз)

Щоб стати учасником квесту, необхідно:

• встановити додаток VEON та підписатися на канал квесту V.QUEST у VEON
• встановити додаток V.QUEST
• знаходити віртуальні підказки у місті та вигравати інноваційні призи.

Деталі на quest.veon.com.ua

Квест проходиме у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах України.

Нагадаємо, що VEON – глобальна персональна інтернет-платформа, котра була запущена однойменною компанією VEON влітку цього року у п’яти країнах світу, серед яких Україна. Користувачі додатку можуть дзвонити, обмінюватись повідомленнями, спілкуватися з друзями, ділитися фото, переглядати та поширювати відео, отримувати ексклюзивний контент та унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар користування додатком безкоштовне – мегабайти та кошти з рахунку не зніматимуться. Також абоненти Київстар можуть перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин та мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії за допомогою додатка. Детальніше про платформу VEON читайте на veon.com.ua.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів мобільного зв’язку.

Акціонери Київстар – міжнародна група VEON Ltd. (раніше – VimpelCom ltd), офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар понад 19 років працює в Україні, є одним із найбільших платників податків – за весь час роботи оператор перерахував до держбюджету майже 50 млрд грн. Капітальні інвестиції компанії у розвиток телекомунікацій становлять понад 30 млрд грн.
Компанія Київстар – партнер VEON в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua
6-10-2017, 13:28

Новини партнерів:
Мер Чернівців має намір накласти вето на рішення про викуп землі депутатом Чинушем
Олексій Каспрук нагадав, що депутат упродовж кількох років не повертає місту борги за землю біля готелю "Буковина"
Влада Буковини хоче відновити потяги через Молдову
Для сполучення з іншими регіонами України
Aliexpress INT
MOYO UA
Забудьте про домашні клопоти разом із технікою Bosch! (на правах реклами)

Продукція магазину відзначається своєю якістю, надійністю, економністю, зручністю, оригінальним дизайном, широким асортиментом, адже Bosch - це бренд номер один у Європі серед виробників великої побутової техніки. Техніка Bosch проходить тисячі перевірок для одного єдиного результату: якості
"Пікантна" хвороба: як легко позбутися геморою у Чернівцях (на правах реклами)
Геморой – пікантна тема, яку ми, жінки, часто замовчуємо, страждаючи роками. Адже не так то й легко поділитися своєю незручною проблемою з подругами чи навіть з мамою або рідною сестрою. А ще важче звернутися до лікаря
Ведучий Антін Сисюк: "Я завжди працюю на результат, і роблю це із задоволенням" (на правах реклами)

Успіх проведення будь-якого заходу: чи то весілля, хрестини, день народження, чи презентація, відкриття або концерт значною мірою залежить від майстерності ведучого.
Швейне підприємство запрошує на роботу (на правах реклами)

Бажано з досвідом роботи, можливість навчання