Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
Професійне свято та 25-річчя з дня заснування Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства лісівники краю масштабно відзначили минулої суботи в Боздоському парку в Ужгороді. Торжество розпочалось із привітання від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, керівника управління ОУЛМГ Валерія Мурги та інших посадовців області. У творчій програмі, яку підготували, особливе місце зайняв марш лісівників під супровід оркестру. Лісництва в наметах презентували свої "родзинки". Під час флешмобу діти утворили слово "ЛІС" і запустили в небо повітряні кульки. Також для найменших відвідувачів працювали майданчики з різноманітними майстер-класами. Гостям свята пропонували скуштувати смачні лісові страви.

Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Уперше на таке свято запросили природоохоронців. Вони привезли екочаї, які в межах проекту "Збереження Карпатських пралісів" виготовляють в національному природому парку "Сколівські Бескиди".

Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Учасники свята скуштували екочаї з дикоростів, зібраних у зоні нацпарку, а також трав’яні та фруктово-ягідні чаї. Під час дегустації відбувались бесіди, обмін думками щодо проблем збереження природи Карпат, сталого використання природих ресурсів. Після погодження розширення нацпарків регіону участь у святковому заході лісівників стала наступним кроком до єднання природоохоронних ініціатив проекту з діяльністю працівників лісового господарства Закарпаття.

Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Сподіваємось, що приклад закарпатських лісівників переймуть їх колеги з Прикарпаття та Буковини.
20-09-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 1995

Новини партнерів:
Понад 700 тисяч боргу: мер Чернівців назвав підприємства, які найбільше винні водоканалу
За словами посадовця, найбільше боргів за спожите водопостачання у готельного комплексу "Черемош" і "Льодового майданчика"
У Чернівцях група молодиків зірвала прапори Румунії та ЄС з фасаду румунського культурного центру (ВІДЕО)
Четверо невідомих осіб посеред ночі вирішили зірвати прапори ЄС та Румунії з місцевого румунського культурного центру
Aliexpress INT
MOYO UA
Новорічні подарунки! 4 “святкові” пропозиції від магазинів у Чернівцях (на правах реклами)

Щоб вибір відповідних подарунків із радісного процесу підготовки до Нового року не перетворювався на щось дуже болісне і щоб у останні передсвяткові дні вам не доводилося носитися по всіх крамницях, представляємо магазини Чернівців, де ви можете придбати оригінальні презенти.
Гарячі напої завжди з тобою! (на правах реклами)

Що може краще зігріти, ніж ароматна кава, запашний чай, гарячий шоколад чи какао?
"Пікантна" хвороба: як легко позбутися геморою у Чернівцях (на правах реклами)
Геморой – пікантна тема, яку ми, жінки, часто замовчуємо, страждаючи роками. Адже не так то й легко поділитися своєю незручною проблемою з подругами чи навіть з мамою або рідною сестрою. А ще важче звернутися до лікаря
Безкоштовна консультація травматолога і невролога! (на правах реклами)

Уже відомий у Чернівцях Центр реабілітації “Аватаж” (філія київської мережі медичних центрів з 12-річним досвідом роботи) впроваджує акцію – Дні відкритих дверей.
Новорічна акція у магазині "Смайл": купуй подарунки та отримуй шампанське! (на правах реклами)

Супермаркет іграшок "Смайл" працює в Чернівцях вже 5 років! Весь цей час він радує своїх маленьких та дорослих покупців гарними товарами відомих брендів.