RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | Журнал "Давай Одружимось!" |
Професійне свято та 25-річчя з дня заснування Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства лісівники краю масштабно відзначили минулої суботи в Боздоському парку в Ужгороді. Торжество розпочалось із привітання від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, керівника управління ОУЛМГ Валерія Мурги та інших посадовців області. У творчій програмі, яку підготували, особливе місце зайняв марш лісівників під супровід оркестру. Лісництва в наметах презентували свої "родзинки". Під час флешмобу діти утворили слово "ЛІС" і запустили в небо повітряні кульки. Також для найменших відвідувачів працювали майданчики з різноманітними майстер-класами. Гостям свята пропонували скуштувати смачні лісові страви.

Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Уперше на таке свято запросили природоохоронців. Вони привезли екочаї, які в межах проекту "Збереження Карпатських пралісів" виготовляють в національному природому парку "Сколівські Бескиди".

Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Учасники свята скуштували екочаї з дикоростів, зібраних у зоні нацпарку, а також трав’яні та фруктово-ягідні чаї. Під час дегустації відбувались бесіди, обмін думками щодо проблем збереження природи Карпат, сталого використання природих ресурсів. Після погодження розширення нацпарків регіону участь у святковому заході лісівників стала наступним кроком до єднання природоохоронних ініціатив проекту з діяльністю працівників лісового господарства Закарпаття.

Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Сподіваємось, що приклад закарпатських лісівників переймуть їх колеги з Прикарпаття та Буковини.
20-09-2017, 19:00

ДТП у Чернівцях: Porsche розтрощив паркан, врізався в будинок і перекинувся - фото
За попередніми даними поліції, ніхто не постраждав
Будівля перинатального центру в Чернівцях не здана в експлуатацію, – ДАБІ
За словами керівника міської Інспекції державного архбудконтролю, користуватися приміщенням медичного закладу наразі заборонено
Прокурор із Чернівців стане заступником генпрокурора України – ЗМІ
За даними Української правди, Ірина Венедіктова сьогодні має представити колективу ГПУ свого нового заступника – Ігоря Мустецу

Вони працюють заради нас. Блог Надії Будної
Про медиків, поліцейських, рятувальників та всіх інших, які виходять на роботу, наражаючи себе на небезпеку
Куди дрейфує Україна?
Наче і не дуже помітно, але Україна малюсінькими крочками таки дрейфує до Рашки
«Сіла батарейка»
Чи то через паніку й коронавірус, чи від авітамінозу, а, може, через магнітні бурі
МУЛЬТИMEDIA безкоштовно доставляє техніку для чернівчан*

Усі замовлення, здійснені на сайті MTA.UA, від батарейки до мультиварки, кур’єр доставить до ваших дверей абсолютно безкоштовно.
Дистанційна експрес-підготовка до ЗНО без нервів*

Що ж робити, якщо репетитора так і не знайшли, часу для підготовки залишилося мало і знань міцних теж немає?
Унікальне комплексне добриво, яке відновлює, збагачує ґрунт і захищає його.  Доставка у м. Чернівці і по Україні*

ТОВ "Дюнгер", що на Рівненщині, пропонує унікальне добриво комплексне, яке відновлює, збагачує ґрунт, захищає його від хвоща польового, дротяника, медведки і фітофтори та ідеально підходить для всієї городини.
Де купити якісне декоративне покриття з каменю у м. Чернівці?*

"ТЕRМО ВRAVO®" і "GERMAN STONE®" пропонують сучасні, вишукані і довговічні матеріали для оздоблення будинків, квартир та офісів.
По-східному смачний карантин зі стравами із чайхана «Казан» у м. Чернівці!*

Чайхана "Казан" не пішов у непланову відпустку, а активно працює на доставку.