RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У зв’язку зі швидким темпом життя, безліччю робочих питань та побутових справ ми часто забуваємо піклуватися про своє здоров’я. Знаємо, що краще запобігати хворобам, ніж лікувати їх. Проте рідко це робимо, а потім, прийшовши до лікаря, чуємо: “Хвороба була задавнена. Якби ви звернулися раніше, лікування не було б таким складним і тривалим”.

Ми часто захоплюємося високим рівнем закордонної медицини, проте рідко звертаємо увагу на те, що там вважається нормою щорічно приходити на аналізи. Які з них потрібно здавати регулярно, де це можна зробити швидко та зручно, а також про сучасну діагностику і лікування читайте далі у нашій статті.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Коли нічого не встигаєш і вільного часу обмаль, а ще й раптово виникають проблеми зі здоров’ям, бажання відвідувати поліклініку за місцем проживання, де безліч черг і відсутні умови для комфортного очікування, абсолютно немає. Добре, що в нашому місті є лікувально-діагностичні центри, в яких можна швидко здати аналізи та розпочати лікування.

Один з таких – “Avicenna”, що знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 15 А. Центр розпочав свою роботу у червні 1999. У 2000 році відкрив перше в Чернівцях відділення ДНК-лабораторної діагностики, а у 2005 тут з’явилися операційна та денний стаціонар. Сьогодні “Avicenna” – це 9 напрямків у медицині, 16 філій по Західній Україні та понад 400 послуг!

Затишні умови для кожного пацієнта, сучасне обладнання і висококваліфіковані кадри – саме під таким девізом працює лікувально-діагностичний центр “Avicenna”, гордістю якого є власна, облаштована за останніми розробками медицини клініко-діагностична лабораторія, можливостями якої користуються лікарі всіх спеціальностей.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Центр має міжнародний стандарт якості ДСТУ ISO-9001, що підтверджує якість послуг, представлених для пацієнтів. А лабораторія у 2010 році отримала сертифікат атестації з правом проведення загальноклінічних, гематологічних, цитологічних, імунологічних, біохімічних і молекулярно-генетичних (ПЛР) досліджень.

Результати майже усіх аналізів можна побачити вже ввечері того ж дня на сайті центру, у розділі “Персональний веб-архів медичних документів”, логін та пароль до якого вам надішлють за допомогою смс-повідомлення на ваш мобільний номер. А в паперовому вигляді результати аналізів можна забрати на рецепції центру вже наступного дня.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Особливої уваги заслуговує така послуга центру, як 3D/4D скринінги вагітності та HDlive, які робляться УЗ-cистемою “Voluson S-10” (перша в Україні). Вона дає можливість не лише отримати тривимірні фото й відео малюка, а й виявити складні патології. Режим “OmniView” оцінює хребет дитини з неймовірною чіткістю та точністю, а “STIC” аналізує серце плоду.

Окрім ультразвукового дослідження вагітності, в центрі здійснюють УЗД органів черевної порожнини, органів малого тазу, нирок, молочних залоз, серця, судин, щитоподібної залози, суглобів, лімфатичних вузлів, чоловічих та жіночих статевих органів. Про те, як підготуватися до кожного з видів УЗД, ви можете прочитати на сайті.

У центрі “Avicenna” є кабінет патології шийки матки. Кожній жінці потрібно пам'ятати, що рак шийки матки є одним із найпоширеніших серед онкологічних захворювань. Патологія шийки матки ніяк себе не проявляє, тому регулярне відвідування лікаря-гінеколога знижує ймовірність виникнення цього захворювання.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Гінекологічні операції у клініці здійснюють за допомогою сучасного німецького апарату “Storz”, який здійснює лапароскопічні втручання (без розрізів та швів): через 2 невеличкі отвори вводяться інструменти, і під контролем мініатюрної камери виконуються різні маніпуляції. Операції роблять місцеві лікарі, часто приїжджає відомий київський хірург Борис Володимирович Хабрат.

Переваги лапароскопічної операції:

1. Виражений косметичний ефект за рахунок відсутності великого розрізу, практично відсутні післяопераційні болі;
2. Короткий термін перебування в стаціонарі (1-2 доби);
3. Швидке відновлення нормального самопочуття.

Стосовно консультацій лікарів, то в “Avicenna” можна записатися на прийом до гінеколога, мамолога, кардіолога, уролога.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Гінекологічна служба клініки надає можливість за один візит до лікаря пройти повне комплексне обстеження з виявленням як функціональної, так і органічної патології жіночої статевої системи.

Цифрова мамографія апаратом “GE Alpha ST” (єдиний у Чернівцях та області) – єдиний метод ранньої діагностики раку молочної залози. За статистикою, виліковується 95% жінок, у яких ця патологія виявлена на І стадії розвитку, 80% – на ІІ, та лише 50% на ІІІ. Рак молочної залози не має яскраво виражених симптомів, дає про себе знати на пізніх стадіях.

Щодо кардіології, то на базі клініки створено відділення функціональної діагностики кардіологічних захворювань: тут проводять цілодобове холтерівське моніторування ЕКГ і артеріального тиску, проби з фізичним навантаженням (велоергометрія), які дозволяють кардіологу підбирати схему лікування серцево-судинних захворювань під пацієнта.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Уролог – фахівець у галузі медицини, який займається питаннями профілактики, діагностики та лікування захворювань сечостатевої системи. Це той лікар, до якого потрібно хоча б один раз на рік звертатися за професійною консультацією з метою профілактики серйозних хвороб і для збереження здоров'я на довгі роки.

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna” радить чернівчанам хоча би раз на рік здавати загальний аналіз крові та сечі, а жінкам – ще й відвідувати гінеколога раз на півроку та мамолога один раз на рік. Пам’ятайте, що здоров’я – найцінніший скарб, його не можна купити чи продати. А хворобам краще запобігати, ніж лікувати їх!

Лікувально-діагностичний центр “Avicenna”: понад 400 послуг для вашого здоров'я! (на правах реклами)


Сайт: https://avicenna.org.ua/
ФБ: https://www.facebook.com/avicenna.ua

Ліцензія МОЗУ АВ №526480 від 11.03.2010 р.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!
Редактор: Марія Фернюк
26-07-2017, 19:30
Коментарів 0 Переглядів 13 516

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До збірки увійшли вірші, написані впродовж багатьох років.


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.