Як приправити шашлик, щоб він був корисним

новини / Життя
2 473
0
Як приправити шашлик, щоб він був корисним


Правильно підібрані спеції здатні зменшити шкоду від головної страви літного відпочинку – шашлику. Ці приправи сприяють травленню і запобігають зайвій вазі.

Про це розповіла лікар Вікторія Савицька у коментарі для ГолосUA.

За словами експертів, саме шашлик один з нашкідливіших і найнебезпечніших літніх страв: люди часто не дотримуються елементарних правил зберігання сирого м'яса, а смаження на відкритому вогні, містить в собі величезну кількість канцерогенів.

А також шашлик досить складний для травлення.

За словами лікаря, щоб хоч трохи полегшити травлення, слід ретельно вибирати спеції для смаженого м'яса.

"Не допустити утворення жирової тканини після з’їденої висококалорійної їжі допоможе каррі, – просто посипте їм шматочки м'яса. Також прекрасно підкреслить смак, додасть родзинки і при тому полегшить травлення натертий імбир, – радить Савицька.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

07:30
Планові знеструмлення: де на Буковині 2 квітня не буде світла
07:00
Погода на Буковині 2 квітня
02:00
Розчинна проти заварної: ось яка кава корисніша насправді
01:45
5 неефективних вправ, які варто припинити виконувати у спортзалі
01:30
Її не потрібно дотримуватись щодня. Названо найкращу дієту для схуднення
01:15
Ці 5 горіхів найкорисніші для вашого здоров'я: варто додати їх на тарілку
01:00
Небезпечно для очей: скільки часу можна дивитися телевізор без шкоди?
00:30
Чому корисно пити чай із кориці: названо 7 цілющих властивостей цього напою

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм