RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як приправити шашлик, щоб він був корисним


Правильно підібрані спеції здатні зменшити шкоду від головної страви літного відпочинку – шашлику. Ці приправи сприяють травленню і запобігають зайвій вазі.

Про це розповіла лікар Вікторія Савицька у коментарі для ГолосUA.

За словами експертів, саме шашлик один з нашкідливіших і найнебезпечніших літніх страв: люди часто не дотримуються елементарних правил зберігання сирого м'яса, а смаження на відкритому вогні, містить в собі величезну кількість канцерогенів.

А також шашлик досить складний для травлення.

За словами лікаря, щоб хоч трохи полегшити травлення, слід ретельно вибирати спеції для смаженого м'яса.

"Не допустити утворення жирової тканини після з’їденої висококалорійної їжі допоможе каррі, – просто посипте їм шматочки м'яса. Також прекрасно підкреслить смак, додасть родзинки і при тому полегшить травлення натертий імбир, – радить Савицька.
Редактор: diana_vataman
3-06-2017, 07:03
Коментарів 0 Переглядів 2 443

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.