Не секрет, що м’ясо дуже корисне для нас та містить дуже багато поживних речовин. Однак багато людей все ж сперечаються, яке м’ясо корисніше – готове чи сире та чи його взагалі можна їсти.
В сирому м’ясі дійсно набагато більше корисних речовин, адже під час готування частина з них втрачається. Також дуже популярна думка, що сире м’ясо смачніше за готове. В сирому м’ясі набагато більше білка, а також воно допомагає укріпити зуби, нігті та волосся.
Окрім того, вчені встановили, що готове м’ясо збільшує кількість лейкоцитів в крові, а це може привести до інфекційних захворювань.
В той же час, основною причиною, чому не можна їсти сире м’ясо – це інфекції. В сирому м’ясі може бути дуже багато різноманітних паразитів. З’ївши шматок свинини, можна заразитись глистами і круглили черв’яками, які можуть бути причиною різних хвороб.
Єдине м’ясо, яке можна вживати в сирому вигляді – це телятина, але в обмежених кількостях. Щодо курятини чи свинини – їх треба завжди доготовувати.
Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
13-04-2017, 05:17
0
3 019