RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чи можна їсти сире м’ясо: усі за та проти

Не секрет, що м’ясо дуже корисне для нас та містить дуже багато поживних речовин. Однак багато людей все ж сперечаються, яке м’ясо корисніше – готове чи сире та чи його взагалі можна їсти.

В сирому м’ясі дійсно набагато більше корисних речовин, адже під час готування частина з них втрачається. Також дуже популярна думка, що сире м’ясо смачніше за готове. В сирому м’ясі набагато більше білка, а також воно допомагає укріпити зуби, нігті та волосся.

Окрім того, вчені встановили, що готове м’ясо збільшує кількість лейкоцитів в крові, а це може привести до інфекційних захворювань.

В той же час, основною причиною, чому не можна їсти сире м’ясо – це інфекції. В сирому м’ясі може бути дуже багато різноманітних паразитів. З’ївши шматок свинини, можна заразитись глистами і круглили черв’яками, які можуть бути причиною різних хвороб.

Єдине м’ясо, яке можна вживати в сирому вигляді – це телятина, але в обмежених кількостях. Щодо курятини чи свинини – їх треба завжди доготовувати.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: diana_vataman
13-04-2017, 05:17
Коментарів 0 Переглядів 3 157

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.