RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як правильно їсти авокадо: корисні поради


Авокадо – неймовірно корисний та смачний плід. Про його властивості було написано дуже багато, однак мало хто говорить про те, як правильно його готувати.

До того ж, варто враховувати і те, з якими продуктами їх можна поєднувати.

Авокадо – один із улюблених продуктів людей, які слідкують за своєю вагою та боряться із зайвими кілограмами. Адже у м'якоті міститься дуже багато корисних жирів та мікроелементів та там майже немає цукру.

ЛІкарі рекомендують регулярно його вживати хворим на діабет людям. За допомогою плоду можна знизити рівень холестерину в крові. До того ж, авокадо люблять вегетаріанці, бо в ньому є дуже багато мікроелементів, які містяться в яйцях.

Авокадо прийнято поєднувати із телятиною чи свининою. Не гірше смакуватиме із курятиною чи яйцями.

Із м'якоті авокадо можна готувати різноманітні соуси та супи. Також можна робити із нього пюре із томатним соком та цибулею. Ще одна смачна страва із авокадо – гуакамоле. Це подрібнена м'якоть, помідори, цибуля та зелень. Цю страву зазвичай подають із кукурудзяними чіпсами.

Авокадо чудово поєднюється з хлібом, тому найкраще використовувати авокадо як намазку для бутербродів. Пастою з авокадо можна начиняти різні овочі та м'ясо. Чи, до прикладу, запікати половинки плоду із різними начинками.

Також можна експериментувати та додавати авокадо в різноманітні фруктові та овочеві салати. Кремова та ніжна текстура плоду зробить салат дуже цікавим.

На батьківщині цього плоду в Південній Америці з нього навіть роблять морозиво.

М'якоть не варто подавати у гарячому вигляді, так як тоді вона гірчить та втрачає свої смакові якості. Нарізаний авокадо з часом чорніє та стає не дуже привабливим. Щоб це виправити – варто лише легко скропити плід соком лимона.
Редактор: diana_vataman
10-03-2017, 06:42
Коментарів 0 Переглядів 3 463

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.