На жаль, зараз продається багато води з маркуванням питної, але насправді не всю цю воду можна вживати.
Про це повідомляє Headinsider.
Як правило, ми очищаємо воду для того, щоб пити максимально чистий продукт. Проблема полягає в тому, що разом з негативними речовинами і мікроелементами під час очищення зникають також і корисні.
Вчені радять очищати воду тільки на двох рівнях фільтрації. Коли ж вживається осмофільтр, то з води зникає абсолютно все – як хороше, так і погане, аж до корисних частинок, і елементів.
Важливо відзначити, що очищена вода, звичайно ж, набагато корисніша від неочищеної.
Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
2-03-2017, 06:05
0
2 263