RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

День святого Валентина, а ти все ще самотня? Метчмейкінг-агентство "Аморе" поєднало вже багато пар! Звертайся.

За 8 років сумлінної роботи ощасливлено велику кількість сердець

"Чому я самотня"? Часто таке запитання задають собі красиві та успішні жінки. Зазвичай вони дуже страждають від нестачі любові, від відсутності чоловіка в їхньому житті. Коли дівчина без пари, то немає для кого бути красивою, кому готувати свої фірмові страви. Вона намагається виправдати це словами "самостійність", "самодостатність", "свобода". Насправді дуже важко проводити вихідні та свята наодинці. З часом з’являється все більше комплексів, які досягають величезних масштабів. Здається, що з цієї ситуації вже не вийти. Але чи так це?

Міжнародне метчмейкінг-агентство "Аморе" вже тривалий час допомагає знаходити другі половинки за кордоном.

Метчмейкінг – це мистецтво підбору ідеальних пар. Навіщо використовувати служби знайомств, ходити на безрезультатні побачення та постійно розчаровуватися. Тільки підхожі люди зможуть стати ідеальними одне для одного. У цьому й допоможе агентство. Воно працює з провідними міжнародними сайтами з 2009 року та надає своїм клієнткам вичерпну базу вродливих, заможних, успішних чоловіків, котрі готові побудувати серйозні романтичні стосунки. Також почало співпрацю з агентством Канади, має ексклюзивний договір щодо роботи з ним у Західній Україні.

"Аморе" – це команда професіоналів, які активно розвиваються та використовують у своїй роботі всі новинки шлюбного бізнесу. Вони пропонують широкий спектр ефективних та сучасних способів пошуку супутника життя, творчо відносяться до своєї роботи та завжди відкриті для нових ідей.

Наразі там працює більше 20 фахівців, кожен клієнт стає другом. Бо він не фотографія та анкета, а жива людина зі своїми мріями та принципами.
Звернувшись сюди, будете оточені турботою та увагою працівників, котрі докладуть максимум зусиль для того, аби ви залишились задоволеними співпрацею та змогли знайти собі вірного, дбайливого чоловіка.

Щодня на міжнародних сайтах, з якими співпрацює метчмейкінг-агентство "Аморе", реєструються сотні іноземців, котрі шукають жінку мрії саме в Україні.

День святого Валентина, а ти все ще самотня? (на правах реклами)


Любі жінки! Не відкладайте щасливу зустріч, звертайтеся. Вам запропонують:

– індивідуальний пошук другої половинки за вашими критеріями для одруження та спілкування;
– переклад листів персональним менеджером;
– організацію зустрічі з чоловіками в Україні;
– велику базу даних;
– консультацію психолога;
– ексклюзивну співпрацю з провідними агентствами Франції, Італії, Швейцарії, Бельгії, Люксембурга, Канади, Німеччини тощо;
– доставку подарунків.

Для багатьох жінок іноземець – це асоціація з казкою. Здається, що поїхавши за кордон, можна потрапити в інший світ, де все по-новому. Клієнтки міжнародного метчмейкінг-агентства "Аморе", яким поталанило знайти своє справжнє кохання, нині живуть в США, Канаді, Австралії, Німеччині, Італії, Франції, Польщі, Ізраїлі, Швеції, Австрії, Данії, Бельгії, Великій Британії, Ірландії, Польщі, Чехії та Швейцарії.

Ви маєте можливість зареєструватися онлайн на сайті amore-agency.com.ua, не виходячи з дому.

Для жінок, які користуються пропозиціями шлюбного агентства "Аморе", абсолютно всі послуги безкоштовні!
Тут радо допоможуть зробити так, щоб мужчина відчув тепло та доброту Вашої душі на відстані тисяч кілометрів, адже агентство поруч від першого листа й аж до весільного вінця.

Анонімність гарантовано.

м. Чернівці, вул. Руська, 1А, офіс № 407
Тел. (050) 571-12-26
amore.cv@gmail.com
Редактор: Марія Фернюк
13-02-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 2 955

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.