Другий рік поспіль нами керуватиме стихія вогню: вогняна Мавпа поступиться в новому році вогняному Півню. Згідно з китайським календарем, Півень – знак відваги, лідерства, працьовитості та спостережливості. Він активний, амбіційний, обожнює бути першим та чекає на визнання. Водночас, він гордий та войовничий, тому астрологи прогнозують, що нас очікує багато непростих ситуацій, коли буде потрібно проявити мужність та силу духу. Саме тому так важливо справити враження на Півня, заручитись його підтримкою із самого початку року, не зважаючи на те, що офіційно він візьме нас під своє крило лише з 28 січня.
Півень – чудовий господар та сім’янин, тому краще зустрічати цей Новий рік у родинному колі. Дружня, весела та галаслива компанія також буде до вподоби емоційному символу східного гороскопу.
Вбрання - червоне та з блискучих матеріалівСтрокатий Півень дозволяє обрати будь-який колір вбрання, однак найкраще в цю новорічну ніч пасуватимуть всі відтінки червоного та помаранчевого – з огляду на стихію вогню. Можна додати трохи золота: як у кольорі, так і доповнити вбрання прикрасами із золота або блискучих металів. Підійдуть прикраси з перлів та оздоба паєтками, бісером. З таким розмаїттям важливо не проявити несмак: блиску, який так любить символ наступного року, повинно бути в міру. Варто відмовитися від леопардових і тигрових принтів: птахи не люблять хижаків, особливо з родини котячих.
Оздоблення для оселі може буди традиційних святкових кольорів – червоне та зелене, але варто додати золотого, червоного, жовтого та яскравих вогнів гірлянд. Новорічний стіл можна прикрасити фігурки півня та його зображення на посуді і серветках. Задобрити Півня можна, поклавши на стіл тарілку із зерном, а в їжу використати зернові проростки, багато овочів, зелені.
Краще приготувати яловичину або рибуСтрави на новорічному столі мають бути легкими, їх має бути багато. Основне застереження щодо святкового частування – не готуйте цього Нового року страв із курки і взагалі птиці. Краще приготувати яловичину, свинину, якщо хочеться м’яса, або взагалі віддати перевагу рибним стравам. Не зловживайте яйцями: їх можна використовувати як компонент страви чи, наприклад, для приготування майонезу. Однак не треба їх подавати на стіл цілими, фаршированими.
Щодо алкогольних напоїв - вони мають також бути легкими. Цього року уникайте важкого алкоголю – горілки, конь’яку. Оберіть натомість вино, шампанське, або різнобарвні коктейлі: останні точно привернуть увагу господаря року, адже саме слово "коктейль" у перекладі з англійської схоже на "хвіст півня".
А взагалі, відкиньте всі забобони: головне – зустріти новий рік у позитивному настрої в оточенні дорогих людей.
Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
29-12-2016, 17:07
0
2 307