Як вибирати сухофрукти, щоб купити справді якісний продукт

новини / Здоров'я
2 552
0
Як вибирати сухофрукти, щоб купити справді якісний продукт


Сухофрукти джерело вітамінів, які так потрібні нашому організму.

Аби сухофрукти приносили максимум користі, слід навчитися їх правильно вибирати, пише канал 24.

Сухофрукти мають бути натурального кольору і природного вигляду. Наприклад, курагу насиченого оранжевого кольору або яскраво-жовтий інжир краще залишити на прилавку.

Плоди не повинні бути вологими або сирими. Не соромся попросити понюхати сухофрукти – у них не повинно бути неприємного запаху.

Не спокушайтеся на сухофрукти або цукати в карамелі, шоколаді або глазурі. Шкідлива оболонка може перебити всю користь від вживання сухофруктів.

Вибираючи чорнослив, зважте, щоб плоди були цілими, блискучими і пружними.

Коли купуєте родзинки, то зверніть увагу на хвостики на ягодах – вони повинні бути сухими. А сама наявність плодоніжок підтверджує, що виноград не обробляли механічним способом, а висушили на повітрі природним шляхом.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.