Сухофрукти джерело вітамінів, які так потрібні нашому організму.
Аби сухофрукти приносили максимум користі, слід навчитися їх правильно вибирати, пише канал 24.
Сухофрукти мають бути натурального кольору і природного вигляду. Наприклад, курагу насиченого оранжевого кольору або яскраво-жовтий інжир краще залишити на прилавку.
Плоди не повинні бути вологими або сирими. Не соромся попросити понюхати сухофрукти – у них не повинно бути неприємного запаху.
Не спокушайтеся на сухофрукти або цукати в карамелі, шоколаді або глазурі. Шкідлива оболонка може перебити всю користь від вживання сухофруктів.
Вибираючи чорнослив, зважте, щоб плоди були цілими, блискучими і пружними.
Коли купуєте родзинки, то зверніть увагу на хвостики на ягодах – вони повинні бути сухими. А сама наявність плодоніжок підтверджує, що виноград не обробляли механічним способом, а висушили на повітрі природним шляхом.
Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
28-12-2016, 06:08
0
2 383