RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

30 вересня о 14:00 на вулиці Рівненській, 10 було людно, адже забудовник "Чернівцібудінвест" зробив до Дня міста щасливим мешканцям сюрприз – закінчення будівельних робіт. Багато приємних слів, пригощання на міні-фуршеті, розігрування цінних призів...

Задоволеними почувалися як здавачі об'єкта, так і отримувачі. Про те, що ж саме зроблено; про подробиці святкування та багато іншого зазначаємо нижче.

Затишні переваги та оснащення ЖК від забудовника

Житловий комплекс "Родинний затишок" складається з шести під'їздів (229 квартир). Під час святкування презентовано завершення робіт у п'ятому та шостому.

– У 2014 році ми здали перших три під'їзди також до Дня міста, улітку 2015 року – четвертий, а сьогодні останніх два, – каже директор ТОВ "Чернівцібудінвест" Сергій Валентинович Летяцький. – Сім'ї вже можуть проводити ремонтні роботи в квартирах. Ми облаштували під'їзд, усі комунікації. Переваг наш ЖК має багато. Будинки повністю цегляні, з утепленням; дизайнерські інтер'єри під'їздів. Використовуючи рельєф місцевості, ми повністю обгородили дитячий майданчик та спортивний (міні-футбольне та баскетбольне поля), тобто машин немає в цих зонах. Дітки можуть гратися спокійно, а батьки – не хвилюватися за них.

У ЖК "Родинний затишок" свято – завершення будівельних робіт (на правах реклами)


Також Сергій Летяцький детальніше розповів про оснащення квартир та переваги комплексу загалом.

– Компанія несе відповідальність за довговічність комплексу та комфорт проживання його мешканців. Адже "Родинний затишок" – житловий комплекс, у якому багато чернівчан знайшли своє родинне щастя в красивих оселях. Ми надаємо великого значення якості житла ще на етапі проектування.

Враховуємо все, починаючи від вибору місця, закінчуючи фасадом. Усе будівництво виконано за європейськими стандартами: зручне планування; у квартирах індивідуальне опалення – двоконтурні газові котли, що на сьогодні дуже актуально. Якщо говорити на тему енергозбереження, то встановлено якісні металопластикові вікна з подвійним теплим енергосклопакетом, завдяки яким узимку буде тепло, а влітку – прохолодно, утеплено фасад, який зберігає температуру в опалювальний сезон. Кожна квартира має гарні двері з ущільнювачем. "Чернівцібудінвест" завжди обирає кращі сертифіковані матеріали для свого будівництва. Про це переконливо свідчать як зовнішній вигляд будинку-красеня, так і внутрішнє оздоблення. Ще для зручності є вбудовані гаражі та господарські комірки.

У ЖК "Родинний затишок" свято – завершення будівельних робіт (на правах реклами)


Додамо, що крім вищеназваних приємностей ЖК, варто сказати й про інші.

Електро- та водолічильники згідно норм (для доступу органів, які займаються перевіркою) знаходяться на сходових майданчиках, а лічильники газу – у квартирах. Встановлено ліфти "Otis". Це фірма-винахідник ліфтів, яка є однією з найпопулярніших і досі завдяки якісній роботі.

Доречно сказати, що загальну концепцію збагачують цікаві дизайнерські рішення та додаткові зручності. При розробці проектної документації архітектор (автор проекту), виходячи з вигляду фасадів будинку, пропонував рішення щодо інтер'єру мешканцям. У будинках є гаражі. Передбачено паркувальні місця відкритого типу з фасадного боку (з вулиці Рівненської). Усередині двору вони також наявні. Вистачить усім.

Щодо забезпечення пандусами директор фірми-забудовника додає.

– Територія перших п'яти під'їздів рельєфно рівна, там вони не потрібні. Зручні входи знаходяться відразу з боку дороги. Шостий розташований на підвищенні, то пандуси передбачено. Двері ліфтів таких розмірів, що коляска повністю вміщається. Усе продумано.
Наші спеціалісти вміють, знають і допомагають...

У ЖК "Родинний затишок" свято – завершення будівельних робіт (на правах реклами)


Окрім якісного виконання будівельних робіт, забудовник пропонує клієнтам цікаву послугу – роботу з персональними менеджерами. Додамо, що й мешканці ЖК "Родинний затишок" плідно взаємодіяли з працівниками "Чернівцібудінвест" та цікавилися перебігом робіт.

– Усі люди, що купляли житло, дізнавалися про кожну операцію. Тим власникам, що перебувають за кордоном, ми все повідомляли електронно, – розповідає про процес взаємодії з клієнтом менеджер "Чернівцібудінвест" Наталія Владленівна Цопа. – Після продажу квартири співпрацюємо з кожним на всіх етапах до завершення будівництва. Надаємо максимум інформації... У нашої компанії професійний підхід. Задіюємо спеціалістів, які вміють, знають і допомагають. Покупці задоволені роботами, які ми виконуємо. Окрім того, будуємо з якісних сертифікованих матеріалів. Дбаємо про свою репутацію, маємо досвід та вдячних покупців, які звертаються до нас ще.

Стосовно святкування Наталія Владленівна додає, що рада тому, що мешканці щасливі, адже в цей проект вкладено багато любові, а також з гордістю повідомляє про наступні.

– Ми продали всі квартири. У нас до моменту здачі об'єкта в експлуатацію не залишилося жодного вільного квадратного метра. Компанія може похвалитися таким результатом. Можу сказати, що покупці, які не встигли придбати житло тут, звернулися до нас, знаючи, що ми будуємо ще два комплекси – "Оберіг" на вулиці Руській та "Оазис" на вулиці Немирівській. Це свідчить про довіру компанії "Чернівцібудінвест". Не дивно, що вона в 2015 році стала лауреатом премії "Надійний забудовник". Маємо чим пишатися.

У ЖК "Родинний затишок" свято – завершення будівельних робіт (на правах реклами)


Про враження від придбаного житла, робіт у ньому запитали власника однієї з квартир Дмитра Івановича Мойсюка.

– Я працював у Заполяр'ї. Приїхавши сюди, заходив у різні фірми, звертався до забудовників, цікавився, адже хотів придбати житло. Обрав "Чернівцібудінвест". Мені сподобалися менеджери, які тут працюють. Усе доступно пояснили, показали плани, перспективи. Загалом це чудове місце та й місто, і люди. Роботу зроблено дуже якісно. Не раз приходив і бачив увесь будівельний процес. Тепер тільки робити порядки та вселятися.

Родзинка свята – призова лотерея

Окрім презентування всього обсягу виконаного в ЖК "Родинний затишок", жителі п'ятого та шостого під'їздів отримали чимало приємних подарунків. Без презента не залишився ніхто.

– Відбулося вручення дисконтних карток від наших партнерів – компанії "Лео Кераміка" та салону "Експо". Клієнти сьогодні отримали порядкові номери. Відповідно до них розіграно сертифікати на 200, 300, 400, 500 та 1000 гривень на здійснення покупок у магазині "Фокстрот". Можна обрати будь-які види товарів. Маємо п'ятьох щасливчиків, хоча такими можна вважати всіх мешканців.

Хочу сказати про нашу компанію. Увічливий та професійний персонал, індивідуальний підхід до покупців, використання якісних матеріалів роблять її найкращою на ринку забудовників. Це наша гордість! Запрошуємо всіх приходити до нас, – повідомляє про сюрпризи для покупців під час святкування та розповідає про переваги фірми маркетолог "Чернівцібудінвест" Наталія Сторчак.

Тож вітання власникам квартир із завершенням будівельних робіт. Попереду їх чекає виконання індивідуальних ремонтних дій, а потім щасливе життя. Побажаємо істинно комфортного життя в ЖК "Родинний затишок".

Відділ продажу новобудов: (0372) 903 303, (066) 920 85 65, (067) 943 67 11, (066) 559 49 95, (067) 943 67 97
Редактор: Марія Фернюк
13-10-2016, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 3 939


Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!