RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У кожної сім’ї рано чи пізно на порядку денному стає питання придбання власного житла. І це не те, що головна, а грандіозна подія в кожній родині, тому ставитися до неї легковажно просто недозволено.

Проаналізувавши сьогоднішні ціни на ринку вторинного житла, простудіювавши численні пропозиції ріелторів, багато хто приймає рішення на користь житлової площі в новобудовах. До того ж новобудова – це і престижніше, і комфортніше, і живеться там красивіше, за європейськими стандартами, чого ніяк не скажеш про будівлі радянського зразку.

На щастя, сьогодні у Чернівцях не складає дефіциту пропозиції придбання первинного житла у новеньких монолітних спорудах, які в активних темпах "виростають" у привабливих районах нашого міста, утворюючи нові житлові райони. Забудовники у генпланах передбачають, як правило, не тільки гарний вигляд з вікна вашої майбутньої квартири, а й комфортний двір, охорону, дитячі та спортивні майданчики, наземні або підземні гаражі, налагодження інфраструктури тощо. Всі ці блага цивілізації активно приваблюють потенційних покупців і, як зізнаються самі забудовники, житло хоч повільно, але стабільно розкуповується.

Але на чому зупинитися, вибираючи житло у новобудові? Ми спробували дізнатися про це на прикладі будинків ЖК "Перспектива", що нині будується на вулиці Рівненській, 12Б. Розмовляємо із забудовником, директором УПП "Сантехбудмеханізація" Мирославом САЄВСЬКИМ.


Ваша нова квартира – у "Перспективі" (на правах реклами)


- Кожна людина перед тим, як купувати квартиру, напевно, вивчає пропозиції на ринку і репутацію будівельних фірм.

- Так. Це логічно. Наприклад, наша організація почала працювати в Чернівцях з 2007 року і за цей період побудувала і здала в експлуатацію 185 квартир у житлових будинках – на вулицях Кармелюка, Б.Хмельницького та Кишинівській. Ділянка, яку ми зараз забудовуємо, є однією зі складових частин майбутнього житлового району, обмеженого вулицями Рівненською, Проспектом та Сторожинецькою. Крім нас, тут працюють ще кілька фірм-забудовників.

- Чи пристосована дана ділянка до розміщення на ній житлових масивів у плані підземних мереж?

- Від початку це був звичайний пустир. "Сантехбудмеханізація" за кошти міськвиконкому взялася за проведення газо-, водо-, електричних підземних мереж по всій площі будівництва. Тож тепер нові мережі можна вважати перевагою як будинків від нашої організації, так і навколишніх забудов. Зараз ми також завершуємо будівництво розподільчої електропідстанції на 4,5 МВт.

Ваша нова квартира – у "Перспективі" (на правах реклами)


- Чи потрібно звертати увагу, за якою будівельною технологією зводяться будинки?

- Обов’язково, бо вони є різні. Скажімо, станом на сьогодні наші будинки зводяться за найкращою каркасно-монолітною технологією, з опущеними регелями, із заповненням стін лицьовою цеглою і газоблоком. Це забезпечує гарну теплопровідність і терморегуляцію будинку у будь-яку пору року, сейсмостійкість, вільне планування квартир. Також використовуємо якісне засклення вікон двокамерними склопакетами з німецькими профілями.

- Для комфортного проживання не менш важлива розвинена інфраструктура.

- Генпланом це передбачено. Нами будуть збудовані продуктові магазини, кафе, будівельний магазин, приватний міні-КЖРЕП з функціями ОСББ. Все це знаходитиметься у кроковій доступності для мешканців. Також нам відомо, що по закінченню забудови житлового району, тут буде курсувати громадський транспорт.

- Наразі скільки будинків від "Сантехбудмеханізація" вже завершені?

- Вже зданий в експлуатацію один корпус на 56 квартир. Завершується будівництво другого будинку, тривають внутрішні оздоблювальні роботи, здача в експлуатацію запланована на кінець червня. Триває будівництво третього будинку, до кінця 2018 року в плані – решта споруд. До речі, ціни на квартири коливаються в межах 15000 грн за м кв., і сьогодні ми хочемо запевнити потенційних покупців наших квартир у тому, що ціни фіксовані від стартового будівництва, не буде проблем із “зайвими” квадратними метрами та додатковими доплатами.

Ваша нова квартира – у "Перспективі" (на правах реклами)


Отож, при купівлі нової квартири варто звертати увагу на надійність та чесність забудовника та генпідрядної організації, технології будівництва, зручність розташування будинку, розвинену інфраструктуру, інженерні мережі тощо. А купуючи квартиру в ЖК “Перспектива”, ви отримуєте:

- 10-поверхові будинки з просторими 1-, 2-, 3-кімнатними квартирами та дворівневі квартири;
- розташування будинків на другій лінії будівництва (додаткова шумоізоляція);
- єдиний у районі дворівневий підземний паркінг;
- дитячі майданчики та закриту для сторонніх територію;
- домофони;
- новітню систему кондиціонування та вентиляції (розташування великих зовнішніх блоків кондиціонерів на даху та можливістю опалювання квартири за температури до -15С);
- поквартирне опалення двоконтурними котлами.

Ваша нова квартира – у "Перспективі" (на правах реклами)


За додатковою інформацією та з питань придбання житла звертайтеся за адресами:

вул. Головна, 101, тел. 050-338-05-28;

вул. Миколаївська, 34Ж, тел.: 52-70-01, 095-448-72-06

Ліц. АО035290 від 23.05.2012 (діє до 23.05.2017)
Редактор: Марія Фернюк
26-04-2016, 14:52
Коментарів 0 Переглядів 6 422

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.