RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Торгова марка "Obnova lux" стала офіційним партнером Львівського тижня моди

Цього року модний тиждень у Львові триває вдвічі довше завдяки "Модному простору", який створює офіційний партнер – Obnova lux. Із 23 березня по 3 квітня кожен охочий має можливість долучитися і доторкнутися до справжнього світу краси та моди. Модне дійство відбувається на пл. Галицькій, 20, та пр. Свободи, 19 у Львові.

Без "Obnova lux" не було би "Форуму видавців"

"Модний простір" – це не просто магазин, це магазин майбутнього, аналогів якому в Україні поки що немає. Тут можна подивитися чи купити речі українських та закордонних дизайнерів і поспілкуватися із самим творцем вашого майбутнього модного луку. Перебуваючи тут, ви можете отримати індивідуальну консультацію професійних стилістів.

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


Це простір, в якому, вибираючи собі стильний одяг, можна і відпочити, насолодитися картинами, послухати українську поезію і посмакувати тістечками та смачною кавою, приготованою у старовинному кавовому апараті, який привезли до "Модного простору" з Італії.

Також у "Модному просторі" "оселилися" ведучі популярного мандруючого радіо "Skovoroda", а разом із ними – зіркові гості. Відкривали "Модний простір" в оточенні справжніх професіоналів своєї справи і поціновувачів світу краси.

– Хочу подякувати Obnova lux за те, що дали Львову ще один унікальний проект для дизайнерів, художників, письменників. Нарешті в Україні з’явився такий потужний потенційний байєр, який допомагає молодим дизайнерам реалізувати свої ідеї і продемонструвати свій талант. Тішуся, що в нас є такі люди і партнери, – сказав на офіційному відкритті Петро НЕСТЕРЕНКО-ЛАНЬКО, засновник проекту Lviv Fashion Week.

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


ObnovaEuroshop багато років поспіль підтримує важливі культурні проекти – Meridian Chernowitz, кінофестиваль "Молодість", етнодуховний "Обнова-фест", Львівський "Форум видавців".

– Після знайомства з командою ObnovaEuroshop я зрозуміла, що мода є невід’ємним атрибутом нашого життя. Вони навчили мене, що і література, і все, що ми робимо, має бути модним. Дякую їм за надійність і бажання всім допомагати. "Форуму видавців" не було би останні два роки, якби не було ObnovaEuroshop. Думаю, українській культурі пощастило мати таких меценатів, адже ця торгова марка диктує стиль всього нового і прогресивного. Я їх дуже за це ціную, – поділилася своїми думками на презентації "Модного простору" Олександра КОВАЛЬ, президент ГО "Форум видавців".

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


Відомі стилісти проводили індивідуальні майстер-класи

Протягом 12 днів "Модний простір" Obnova lux щоденно дивує своїх відвідувачів цікавими колекціями одягу, корисними майстер-класами та зірковими зустрічами. Проте головною метою заходу було виявлення та підтримка українських дизайнерів – загалом представлено понад тридцять брендів, серед яких одяг від Роксолани Богуцької, Оксани Пєкни, Лесі Семі.

Усі представлені речі виготовляють із натуральних тканин, використовують яскраві кольори і поєднують, на перший погляд, непоєднувані між собою стилі. У багатьох моделях помітні вкраплення українського національного вбрання.

Один із таких прогресивних брендів – BURDO – молодіжний одяг для тих, хто цінує індивідуальність і нетиповість. Цей бренд орієнтується не на вік клієнта, а на його внутрішнє відчуття стилю і бажання вирізнятися на фоні буденної сірості.

– Ми вирішили почати з чогось такого, щоб нас легко запам’ятали, – каже Олена КУРЕЦЬ, дизайнер BURDO-бренду. – Зараз стало дуже модно одягати однотонні речі із символами та візерунками. Ми пропонуємо нашим клієнтам зображення колоритного індіанця або ж безстрашного вовка. Великою популярністю у нас користується зображення кольорового півня, який також може бути генетичним кодом українця, – каже дизайнер.
Загалом у "Модному просторі" був представлений верхній, вечірній та повсякденний одяг, різні аксесуари, взуття та сумочки.

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


Бренди Sherl Look та Fibula представили спільну колекцію одягу та аксесуарів для жінок, які надають перевагу яскравим і неординарним речам. Вони виконані переважно з натуральних матеріалів: вовна, бавовна, шовк, льон, шкіра, метал, кераміка, каміння... Для чоловіків у "Модному просторі" теж можна знайти цікаві аксесуари, зокрема метелики з натуральних тканин та шкіряні ремені. Таку колекцію презентує класичний львівський бренд Good Fellow.

Окрім одягу, представлені й предмети прикладного мистецтва, а саме картини і навіть ляльки. Дизайнер Інна Івасюк дивує гостей "Модного простору" своїми ляльками-магодзами.

Спеціальним гостем ObnovaEuroshop на Львівському тижні моди стала модний експерт Ліза КРАСНОВА. Для всіх відвідувачів Ліза провела пізнавальний майстер-клас про нові тенденції одягу в новому сезоні 2016. Вона радила дівчатам, які кольори краще підбирати у своєму повсякденному одязі і як вдягатися "на всі випадки життя". Також Ліза купила у "Модному просторі" пару кофтинок і сукню.

Модний простір – простір добра (на правах реклами)

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


– ObnovaEuroshop втілила у життя мою мрію – зібрала класних українських дизайнерів на одній площі. Як тільки я сюди зайшла, звернула увагу на білу сукенку від бренду Murashka. Вона чудова! Якби мені знадобилася сукня на весілля або на випускний – я б точно її взяла, – зізнається Ліза. – Взагалі тут представлені дуже різнопланові речі. Можна прийти сюди і сформувати свій базовий гардероб – є і чудові вечірні сукні, і повсякденний одяг, і щось етнічне, – підсумовує Ліза.

Мода і благодійність мають розвиватися разом

ObnovaEuroshop, Львівський тиждень моди, меценат Богдан Ленігевич, благодійний фонд "Я не один", дизайнери Оксана Муха, Роксолана Богуцька, поет Сергій Жадан, – усі учасники "Модного простору" проводять благодійну акцію, метою якої є придбання сучасного медичного стерилізатора – автоклава для пацієнтів Львівської обласної дитячої лікарні "Охматдит".

Модний простір – простір добра (на правах реклами)

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


– Упродовж усього періоду на локації та в магазинах мережі можна буде долучитися до акції, залишивши благодійну пожертву або придбавши дизайнерську річ. Відсоток від усіх продажів буде виділятися на благодійність. Цей апарат дуже потрібний, адже за його допомогою
можна буде ідеально стерилізувати всі інструменти, відтак і робити операції всім нашим діткам безпечніше, – сказала представник ТМ "ObnovaEuroshop" Антоніна НАГНИБІДА. Передача апарату відбудеться 2 квітня.

Відвідувачі магазину приємно здивовані асортиментом і організацією події.

– Для львів’ян тиждень моди – особливе свято, якого ми з нетерпінням чекаємо. Особливо потішило те, що в організаторів благодійні наміри. Чудово, коли краса і добро йдуть пліч-о-пліч. Також я вдячна організаторам за те, що тиждень моди вже не 3-4 дні, а цілих 12. Ще в жодному магазині мені не пропонували запашну каву і смачнючі тістечка, – сказала відвідувачка "Модного простору" Лариса МИКИТЮК.

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


"Модний простір" від Obnova lux обов’язково матиме продовження, обіцяють в ObnovaEuroshop, адже Україна має чимало талановитих дизайнерів, які створюють цікаві речі, треба допомагати їм знайти свого покупця.

Львівський тиждень моди відвідала стиліст, персональний шопер і журналіст Маргарита МУРАДОВА:

"Я стала офіційним амбасадором бренду ObnovaEuroshop на Львівському тижні моди. Скажу відразу – побувавши на аналогічних івентах в Києві, Парижі, я спочатку налаштовувалася на винятково професійний лад – конференції, майстер-класи, заходи, покази… Але те, що я побачила за ці три дні, неможливо порівняти ні з чим.

По-перше, кількість тих, хто прийшов за весь цей час людей: читачів, глядачів і просто добрих, відкритих людей всіх вікових груп мене вразило наповал. Ось так робиш свою справу і навіть не уявляєш, наскільки багато талановитих, красивих людей, які тебе дивляться, слухають. Дякую всім і кожному, хто знайшов час завітати в модний простір Obnova lux!

По-друге, якість виробів дизайнерів, представлених у "Модному просторі", а також їх відповідність ціні здивувало сильно. Виточки, матеріал, багато роботи за максимально адекватну ціну, якої в Європі на речі такого роду просто немає.

І, звичайно, самовідданість команди ObnovaEuroshop і їх бажання допомогти дітям з львівського "Охматдиту". Їх готовність працювати по максимуму – це клас. Так і має виглядати dream team успішного бренду".

Влада ПАСКАР

Модний простір – простір добра (на правах реклами)


Довідка:

Львівський тиждень моди проводиться щовесни і щоосені з 2008 року. Сьогодні – це одна з наймасштабніших модних подій у Східній Європі, яка щосезону приймає понад 12 000 відвідувачів. Найвідоміші українські та закордонні дизайнери, літературні читання Жадана, цікаві модні локації та презентації. Цього року Lviv Fashion Week став особливим завдяки "Модному простору" від Obnova lux.
Редактор: Марія Фернюк
31-03-2016, 09:45
Коментарів 0 Переглядів 5 149

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!