RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Весна – прекрасна пора року, час, коли природа оживає, радуючи нас свіжою зеленню і яскравими фарбами квітів. У цей час і людям хочеться чогось яскравого, оновленого. Почати можна з гардеробу.

Звичайно, пройтися по магазинах і купити собі нове вбрання – це завжди гарна ідея, але обов’язково знайдуться улюблені речі, які шкода викидати або вони ще не встигли вийти з моди – просто знаходяться не в найкращому стані. Не варто засмучуватися – вирішити такі проблеми допоможе хімчистка. Якщо Ви не встигли підготувати свій весняний гардероб до приходу весни – у хімчистці "Лора" можна це зробити якісно і швидко!

Хімчистка "Лора": даруємо весняну чистоту! (на правах реклами)


Мережа хімчисток "Лора" уже багато років радує своїх клієнтів високою якістю обслуговування, приємними цінами та широким асортиментом різноманітних послуг. Завдяки використанню багаторічного досвіду італійських майстрів, європейського обладнання, якісних матеріалів та постійному вдосконаленню рівня своїх послуг мережа хімчисток "Лора" вже завоювала довіру багатьох клієнтів у Чернівцях.

Спектр послуг у хімчистці "Лора" різноманітний – від чищення шкіри та текстилю, до прасування та дрібного ремонту одягу. Працівники хімчистки у своїй роботі використовують лише якісні та сучасні засоби чищення, барвники та розчинники імпортного виробництва відомих фірм. Окрім того, хімчистка "Лора" – це сучасний підхід до традиційних методів хімічної чистки та прасування текстилю. Ви можете приносити у хімчистку "Лора" одяг з текстилю, трикотажу, натуральної шкіри та замші, зі штучного та натурального хутра, вироби з вовни, ангори, велюру, натурального шовку, а також вечірні та весільні плаття і пуховики.

Хімчистка "Лора": даруємо весняну чистоту! (на правах реклами)


За гроші у хімчистці “Лора” ви купуєте не реанімацію речей, а вільний від клопотів час і продовження життя вашого гардеробу, – запевняють фахівці хімчистки. Якісне обережне чищення дає можливість користуватися улюбленими речами довго, незалежно від того, чи це дизайнерська сукня з коштовними елементами, чи звичайний шкіряний виріб. Хімчистці можна без остраху довіряти постійний догляд за своїм гардеробом та навіть постільною білизною.

Хімчистка "Лора" пропонує своїм клієнтам нову послугу - полірування та відновлення взуття, фарбування взуття, сумок та пасків. Дарує Вам унікальний шанс зберігати взуття у завжди новому вигляді завдяки технологіям полірування, фарбування та реставрації взуття. Хімчистка "Лора" гарантує комплексну турботу про Ваше взуття!

Хімчистка "Лора" використовує тільки найкращі засоби для чистки та підфарбовування, сучасні технології з використанням восків та фарб фірми Fenice(Італія), а багаторічний професійний досвід наших майстрів забезпечить бездоганний результат, котрим Ви будете приємно здивовані!

Ви отримуєте:

- глянцевість та приємний блиск шкіри підсилюється. На Ваш розсуд корегується інтенсивність блиску, глянець чи матовий;
- подряпини та потертості виробів із гладкої шкіри будуть усунені;
- полірується як верхня частина взуття, так і шкіряна обтяжка каблука, підошва;
- поверхня шкіри стає щільнішою, отримує додатковий захист від пошкоджень та промокання, з’являється ефект глибини та об’єму;
- шкіра дихає і довше зберігає відчуття новизни.

Та головне, що ціни в хімчистці “Лора” доступні кожному. Тут працюють без вихідних та на свята, а постійні клієнти можуть розраховувати на акції та знижки.

Хімчистка "Лора": даруємо весняну чистоту! (на правах реклами)


Мережа хімчисток "Лора" – це гарантія високої якості обслуговування, широкий спектр послуг та індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Хімчистка "Лора" дарує речам молодість!

Якщо ваші улюблені речі потребують професійного догляду, відкиньте сумніви і звертайтеся за адресами:

м. Чернівці, Чорноморська, 4 А (вхід з вул. Герцена), тел. 050 17 27 437

м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 160, тел. 050 72 34 398

м. Чернівці, вул. Моріса Тореза, 205

м. Новоселиця, Центральний базар

смт. Кельменці, Центральний базар

м. Новодністровськ, мікрорайон Діброва, буд.2

м. Сокиряни, 2-й поверх універмагу "Дитячий світ"
Редактор: Марія Фернюк
24-03-2016, 16:30
Коментарів 0 Переглядів 5 237


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!