RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Магазин-салон інтимних товарів "Спокуса", який знаходиться в м. Чернівцях на вул. Головній, 25, нещодавно відзначив 8 років з дня відкриття. За цей час професійні рекомендації, консультації фахівців магазину та й самі товари допомогли багатьом зробити своє сексуальне життя яскравішим і цікавішим.

Але, тим не менше, досі побутують міфи про використання секс-іграшок. Найбільш популярні з них допоможе розвіяти власниця магазину-салону "Спокуса" Ольга ЖЕЛЯБОВСЬКА.

Вісім відтінків Спокуси (на правах реклами)


Секс-іграшки: міфи і факти

Міф. Секс-іграшками користуються люди, у яких немає сексуального життя або воно не дуже якісне.

Факт. Навпаки. Такими предметами користуються ті, в кого нормальне сексуальне життя, хто зацікавлений у тому, щоби воно було гармонійним.
Було проведено дослідження, і виявилося, що люди, у яких є постійні сексуальні відносини, частіше використовують вібратор, на відміну від тих, хто сексом займається мало.

20 - 30% людей хоча б раз в житті використовували секс-іграшки. Тому не варто думати, що секс-іграшки – це панацея від самоти. Перш за все, – це доповнення до постійних стосунків.

Міф. Секс-іграшки – це згубна звичка.

Факт. Нічого подібного. Це просто фізіологічна потреба. У нас немає жодного клієнта, який би сказав: "Я вже не можу без секс-іграшок!". Секс-іграшки не викликають залежності.

Міф. Якщо жінка користується секс-іграшками, то чоловік їй не потрібен.

Факт. Жодна секс-іграшка не зможе замінити живого спілкування з чоловіком. Адже жінка користується вібратором, в першу чергу, для задоволення своїх фізіологічних потреб, і просто, щоб бути здоровою. Вібромасажер не підтримає вас у важку хвилину, не порадіє разом з вами, не приголубить, не поцілує і не скаже, як любить вас.

Міф. Секс-іграшками користуються тільки збоченці.

Факт. В основному так вважають ті, хто ніколи не заходив до секс-шопу, щоб хоча з цікавості подивитися, дізнатися, спробувати, що це таке, або ті, хто має комплекси і не можуть сюди зайти, щоби переконатися, що це не збочення, а навіть потрібна річ, в першу чергу, для здоров’я.

Міф. Чоловіки використовують секс-іграшки тільки тоді, коли не можуть зайнятися реальним сексом.

Факт. Секс-іграшки – відмінна ідея для того, щоб урізноманітнити свій секс, і чоловіки із задоволенням використовують багато речей спільно з партнеркою і без неї. Це залежить від індивідуальних смаків чоловіка.

Крім того, використовуючи різні секс-іграшки, чоловік може отримати додаткові навички та знання. Це саме стосується і жінок.

Міф. Секс-іграшки можуть завдати шкоди вашому здоров’ю.

Факт. Ті, хто ніколи не користувався будь-якими секс-іграшками і налаштовані проти них, завжди знайдуть, чому їх не варто навіть пробувати.
В асортименті нашого інтим-магазину представлені секс-товари відомих виробників, що мають всі необхідні сертифікати якості. Проблеми зі здоров’ям при користуванні секс-іграшками можливі лише при недотриманні правил гігієни та використанні іграшки не за інструкцією. В інших випадках про можливу шкоду можна не турбуватися, оскільки покупців нашого магазину ми забезпечуємо всім необхідним спектром інформації стосовно використання інтим-товарів. За потреби, можемо надавати консультації по телефону.

– Використання інтим-іграшок – не тільки спосіб задоволення потреб організму, – каже пані Ольга, – але й чудова можливість покращити сексуальні стосунки та зробити приємний подарунок коханій людині. У нашому магазині чоловіки можуть придбати для жінок еротичну білизну, духи з феромонами, масажні олії, збуджуючі стимулятори, секс-іграшки, прикольні подарунки. Жінки теж можуть вибрати для своїх коханих чоловіків щось особливе або Подарунковий сертифікат на певну суму. Протягом місяця власник цього сертифіката може обміняти його на те, що йому до вподоби.

Вісім відтінків Спокуси (на правах реклами)


Коментар фахівця
Олена ЯКУБОВСЬКА, сексопатолог, кандидат медичних наук:


– В основному ми живемо парами. І навіть тривалі сексуальні стосунки з часом стають одноманітними. Для того, щоби їх урізноманітнити, оживити, сімейні чи партнерські пари використовують секс-іграшки. Тим більше, що зараз у сексі немає поняття ні суворої норми, ні збочення.

Вчені-сексологи провели дослідження і з’ясували, що використання парами під час сексу товарів з секс-шопів зводить ризик зрад до мінімуму, а також може й лікувати. Наприклад, дуже часто лікарі радять чоловікам використовувати вакуумні помпи при порушеннях ерекції. Жінкам, які багато народжували, у кого були аборти, гінекологи прописують вагінальні кульки, які зміцнюють м’язи піхви, чим зменшується ймовірність випадіння матки.
Використовуючи секс-іграшки, ви можете краще пізнати своє тіло, його реакції. Тому, якщо ви хочете спробувати, не звертайте ні на кого уваги, слухайте тільки себе!

Наталя БЕСАРАБ
Редактор: Марія Фернюк
3-02-2016, 16:00
Коментарів 0 Переглядів 9 693


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!